Bevier Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Cana cok iyi; saglam adam ya nerde basicak nerde yer tutmasi gerekiyo hepsini biliyor. Cok yuklendiler sezon basinda ama kendini gostermeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 batdal girdi şimdi ayhan-misi degişikliği yapsa güzel olur ama yapamaz ali turan-misi yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ehue izliyorum da ali turan 2m onundeki adama pas veremedi, nazar degdirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu kewell yakında ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 valla maça arada bi bakıyorum yoksa kanser olcam maç moduna girmiyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 misimoviç geçen yıl oynadığı gibi oynayabilse tek başına puan aldırır ama gassaraya alışamadı mı noldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sanırım zencimiz yok diye böyle oluyo ya her takımda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 pino cakma zenci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kadro dediğim duruma geldi maçı alırsak seneye teknik direktörüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 simpson reis nasi kacirdi golu ya ? spiker de ufuk'a ufak dedi, bitti adamin kariyeri gozumde/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 servet allah akil fikir versin ne diyim baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu kadroyu maç başlarken kurcan adamlar 11 kişi kaleye gomuldu işimiz zor en en fazla berabre biter gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ohh kümeye düşmemize kaç puan kaldı? çok bişey kalmadı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cok zor ya, kasimpasa sivas konya falan var. manisadaki recep, recep biler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 14 giydiğine göre o muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 keita nerdesin emek hırsızı yalandan penaltı ahahahha gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 AHAHAHAHA lorik cana tezahurati yaparken lorikin rakibi saha disina yollamasi. 2-0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 zaaaa 2 oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahah takım kimliğine büründü yine? olay rijkaarddan falan değilmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 penaltıymış ya kısmet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fizban said: cok zor ya, kasimpasa sivas konya falan var. manisadaki recep, recep biler mi ? hoojdonk'un maçta golü yiyince frikikte burada durman gerek diye örettiği eleman bu evet, ya tanıyamadım cok kilo almış büyümüş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o4everozgun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 HAGI ISTIFAAAAAAAAAAA.sfadas abi maçı izlemiyorum baydım artık saçma sapan puan kaybetmekten ama golde kesin servetin suçu vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ztn gol atıcagımız yoktu 2. herturlu bi kontradan gelirdi yani paf takımla cıkalım bundan sora valla yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 penaltıyı makukula atsaydı da kehanetim gerçek olsaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar