Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Gençlerbirliği - Beşiktaş JK | 14 Kas |16:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğrudur. bakalım ara transferde ne yapıcak bizim yönetim şu fink holosko tabata ve zapo dalton kardeşleri yollayıp yerine 1 sağ bek bir tane orta saha birde forvet gelse fena olmaz.
Mesaj tarihi:
Fink, Tabata, Holosko felaketler, Nobre,Nihat'da öyle bir an önce şutlamamız lazım bunları. Nobre / Nihat ikilisinin aldığı ücretlere 10 tane adam getirip denersin 2 si tutsa yine kardasın.
Mesaj tarihi:
tabata'ya verilen bonservisle zaten şu anda selçuk inan ve volkan şen kombosu yapmış olurduk takıma. üstüne belki birde ozan ipek'i hediye verirlerdi.

Bizim gözlemciler kim acaba neye göre değerlendirip adam alıyorlar çok merak ediyorum tabata'yı futbolcu die mahalle takımına almam halı saha maçında rezil eder adamı
Mesaj tarihi:
tabatanın bonsersivisi ikiye bölündü 4 başka takıma 4 aldığımız takımda kaldı hatta aldığımız takım gaziantepmyidi neydi onların başkanın bizim başkanın babası ile tüp olayında ortaklar
orda kesin kara para olayı döndü bana kalsa ben orda bi soruşturma açardım
Mesaj tarihi:
Gözlemci tüpçünün kendisi, gidip ben dışardan iyi birini bulamadım bana tabatayı ver dedi adamla güya ailevi dost olmalarına rağmen 8 milyonu ona 6,5 milyonu ismail'e bayıldı. Birde dost olmasalarda ne olacaktı acaba merak ediyorum... Şampiyonlar ligine gittik sivas eleninde bütün parayı biz aldık gittik hepsini gaziantep'e verdik, adamlar hayatlarında ilk defa şampiyonlar ligine gitmiş oldu.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Gözlemci tüpçünün kendisi, gidip ben dışardan iyi birini bulamadım bana tabatayı ver dedi adamla güya ailevi dost olmalarına rağmen 8 milyonu ona 6,5 milyonu ismail'e bayıldı. Birde dost olmasalarda ne olacaktı acaba merak ediyorum... Şampiyonlar ligine gittik sivas eleninde bütün parayı biz aldık gittik hepsini gaziantep'e verdik, adamlar hayatlarında ilk defa şampiyonlar ligine gitmiş oldu.

yani birde orda riquelme dururken 8 milyon a gidip tabatı aldılar güya riquelme pahalıymış ulan şampiyonlar ligine gidiyorsun riquelme neler yapar hiç aklın alıyormu dememiş kimse
Mesaj tarihi:
abi 8'e riquelme'yi alabilecek durumda olsa, en beyinsiz adam bile gider Riquelme'yi alırdı.

Hani adam zaten Arjantin'den ayrılmak istemiyorum diyordu, hala da aynı şeyi diyor sanırım, avrupa defterini kapattı adam

Ha Tabata'ya 8 verilmesi doğru muydu? Son yılların en büyük faili bence,

Guiza'ya çok laf atıyoruz ama en azından adam çabalıyordu. Tabata onu da yapmıyor.
Mesaj tarihi:
Llama said:

vivavale said:

abi hilbert yaklasık 5 hafta öncesine deli ediyodu beni ama maya tuttu bu cocuk is yapıcak.

bi arkadaşım var hilberti almanya liginden bilen..
bu adam için devamlılık gerek diyordu ve gerçekten mevkisinde oynamıyor ekrem geline bu hilbert daha güzel olucak hatta
bugünkü maçta tabatanın direk kaleye çektiği serbest vuruşta keşke hilbert kullansa dedi adam
adamın oralardan güzel golleri varmiş

abi bunu zaten sene başından beri diyorum, diyoruz.

Hilbert boş adam değil, eninde sonun form tutacaktı ve tuttu. Denildiği gibi Rıdvan veya Ekrem geldiği zaman ileride Q7-Guti-Hilbert ve önlerinde Bobo ile yine harika bir performans takımı haline gelebiliriz.

Çünkü yavaş yavaş arka da oturmaya başlıyor.

Ortada Ernst-Aurelio-Necip triosu değişmeli oynasa, onun da arkasında sol bek zaten sabit, sağ bek Rıdvan olur eğer iyi dönerse derken stoper'de ligin ikinci yarısında tam anlamıyla oturur.

Sivok-Ersan ile çoşar orası,
Mesaj tarihi:
zaten ideal kadrosu takımın şu halde ;

Cenk

Rıdvan sivok ersan üzülmez

Aurelio ernst

hilbert guti q7

Bobo

Yedeklerde :

Rüştü
Necip
Toraman
köybaşı
Fatih Tekke
onur bayramoğlu
ekrem dağ

bu kadro avrupada da ligde de ilerler
Mesaj tarihi:
abi schusterin elinde olan bisey diil holosko ve tabatanin oynamasi yani adamlarin sakatlanmasina gerek yok.. sorun belli basli 2 adamin sakat olmasi. o da sag bek mevkisi.. sag bek de adam olsa hilbert sag acık oynucak hilbert sag acık oynarsa sag acıktaki gereksiz klubede oynucak olay bu.. ilerde bobo guti hilbert q7 cidden efsane bi setup olcak gibi geliyor bana.. ekrem ve sivok dönerse 2. yarida iyi bir sekilde cidden takım yüksek hedefleri zorlayabilir.. ama hilberti sag bek'den kurtarmak gerek..
  • Yeni Oluştur...