Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biggaytest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
turn left ve turn right tu$ları madem kullanılmıcak hede ıcın koymu$sun kemikıl maksat zengın görunum? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 16 Ağustos 2004 05:15 tarihinde demiş ki:
Kardeşim gay olduysanız niye topluma açıklıyonuz ki?
Bak bende kaza kurbanıyım ama açıklamıyorum =)

sen ezelden gaysın bılmeyen mı war?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
holy de katıldı aramıza..hattal herkes kazayla yaparsa testi gay.com olur burası..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...

[Bu mesaj Tyrael tarafından 16 Ağustos 2004 05:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haspaticik,özpaticik olmadı ama gaypaticik'i biz kuralım.

Pyro beni oyuna getirdiler. namusumla oynadılar. karşı koyamadım. böhühhü.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
siz a$mı$sınız olayı gaypaticikler, canlarım flm :lol:[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
Payro sıkma kendini ya rahat ol. herkes gerçeklerin farkında.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
lol sabah sabah taktı bana :)

gay degılım senın gıbı olm kasma bo$una ve de konuyu saptırmayalım :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
Konu zaten gaytest nereye sapıcak =)
Senin gaylığına gelince, sen gay olmasan ben nasıl gay olurdum?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Mihahaah speed vardi ben de kactim landfix felan da vardi ehe yakalayamadi deamon...ehehe.

-Anam o ne?
*!Abareeeyy*[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
1125 str ye 10 str ne kdr denglı =)

ho$ page atıp killetmek var gm ye :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 16 Ağustos 2004 06:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ulen eşek herif ne biçim test bu, seçenek yok test demişsin.. :-p

replay value düşük, onun haricinde fena değil.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Ya bu ne ben oturmak istiyodum inat ettim paso hep aynı şey geldi explore yada sit down hep aynı geliyo kardeşim ne işim var benim elin mağrasında biliyom başıma ne gelce belki :P[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 16 Ağustos 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de artık...maalesef ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
:) eüheüh[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
hahaha asshole resmi çok güzel :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
gay olmak istemezseniz assholeda olabilirsiniz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...