Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu wii hakkında sorularım


nomsaR

Öne çıkan mesajlar

bu alet-i meşgale ile tanışmam henüz olabildi. şöyle bi demo şeklinde kurcaladım gayet eğlenceli gözüküyor. fakat elimdeki oyun cdsindeki oyunlar hafif çizgi film grafikli falan. bu olay için daha realistik oyunlar var mıdır? bir de bu alete kopya cd ile oyun vs okutulabiliyor mu? illegal bişey düşünmeyin çünkü oyun mantığını anlayamadım tam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben vermedim ya, ablam almış. sırf wii fit diye bi muhabbet var. yogadır kalori ölçen oyunlar vs. ben de öyle olunca madem almış kendime yontabileceğim yönlerini arıyorum. yoksa gidip para verip başında saatler geçirebileceğim bi alet değil, dakika 1 masa tenisi oynarken avizeyi kırdım zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

off abi su kadinlar. Kilo iyidir kasmasin ablan fazla. wii'ye gelince ben para verip almadim hic. Wii evde party verince süper oluyor. arkadaslarinla takiliyorsun iste dövüstür tennistir, bowlingdir. Grafik hic arama onun icin ps3, zaten denmis.

haha yok be ablam da 45-46 kilodan fazlasını görmemiş bi hatun. aklınca sağlıklı falan olucak işte, yoga falan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cemss said:

asdhasuh avizeyi kırmayı nasıl başardın ya :D

ya baktım masa tenisinde böyle kesmedir, falsodur falan algılıyo baya baya. top sekerel geldi karşıdan, heyecan yapıp gerçek hayat gibi smaca kalktım. elim de hafiften yarıldı çizildi ama şimdilik yok bişey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekçi oyunu çok fazla yok Wii'nin ara ara bir şeyler zorluyorlar ama 1-2 ünlü oyun çıktı onları zorlayabilirsin.

Genel olarak "eğlencelik" oyunlar var, herkese hitap eden, hani nasıl diyim ev partisinde, misafirle, ya da kız arkadaşınla falan oynayabileceğin türden fazla öğrenme gerekmeyen grafikleri abicik gubicik oyunlar oluyor. (PES'inde bile koca kafalarla oynuyosun düşün yani, gerçi normale geçme opsiyonu da vardı galiba)

Ama yine de gayet güzel oyunlar var. Bi kere Zelda oyunlarını mutlaka oyna, uzuunca bir süre seni bağlar zaten o. Onun dışında CoD:Black Ops, SW:Force Unleashed 2 gibi popüler oyunlar da çıkıyor ama Wii'nin grafik yönü de zayıf olduğundan orada oynamak hele PC varken manasız olur (hatta bana göre hiçbir konsoldan FPS oynanmaz o ayrı). Bunun dışında, oynamadıysan yeni Super Mario oyunu hakikaten bayağı eğlenceli. Wii Sports'un bi vacation island mı bişi island versiyonu var onda özellikle kılıç dövüşü falan güzel. Super Smash Brawl'ı almayanı dövüyorlar. Disney'in "Epic Mickey" isimli bir oyunu çıktı, Disney dünyasının "karanlık yönlerini" konu alan, oynamadım ama bayağı potansyelli gözüküyordu.

Böyle daha çocuksu ya da herkese yönelik oyunlar için geliştirilmiş bir konsol Wii, ama bu yönde de saydıklarım başta olmak üzere çok çok güzel oyunları var. Normal daha ciddi oyunları zaten PC'de oynarsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım aynı sorundan muzdarip olduk. kız arkadaşa veya ablaya kardeşe alınmış bir wii'de oyun oynamak isteyen erkek modeliyiz. Başta ben de sadece abidik gubudik oyunlar var sanıyordum. Hatta uzunca bir muddet onlarla takıldım. Daha sonra, farkettim ki nfs, cod ve benzeri oyunlar wii için de var. Grafik olarak da benim PC'den daha iyi ve performanslı oldukları kesin. Lakin fiyatlari biraz yüksek geldi ve ben de ev yapımı illegal yöntemlere giriştim. Homebrew denen bir muhabbet var, istersen ona bir göz at. İmkanın varsa da, o yöntemle demo oynar gibi oynayip sonra satın almaya bak.

Bu tür oyunlardan Red Steel 2 yi tavsiye edebilirim. Monster Hunter ve Metroid'i de araştırabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...