Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 öncelikle hedef web uygulamaları geliştirmek orta sev c#, c++, eskiden de asp ile uğraşmışlığım var (.net değil). yeni nesil web teknolojileri ve ilerisi için hangi yolu önerirsiniz. A-) c# üstüne .net ilerlet birşeyler yaparsın B-) salla bunları php + python a başla hemen C-) İkisini de salla (öneri yazıcam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 öneri yazıcam diyenler hala yazmamış önerilerini ayıp oluyor ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 c# üstüne tecrüben varsa zaten affetme direk .net kullan. Ben kullanıyorum mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 a sikki bebeyim. ms'yi takip et ac kalmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 peki ya günümüz popüler web uygulamalarının tamamına yakınının ms teknolojilerinden yararlanmadan yapılması ? mysql bile yeter de artar. kafamı karıştıran noktalardan biri de bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 facebook php den yapılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 MySQL'le ne demek istedin bilmiyorum ama MsSQL ezer onu. Her teknolojide ve her alanda ms ftw :P Yani tercih meselesi tabii ki ha php'den başlamışın ha .net'den ama sen c# tecrübem var diyosun. O yüzden .net dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ms dersen flash yerine silverlight kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 peki ms demeye devam edersem sadece yazılım geliştirmek için bile bir dünya masraf yapmam gerekemez mi? yani ms in kurumsallığı tüm eziyetlerine değiyor mu? cidden öğrenmek istediğim şeylerden biri de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ms in express serisi programları ücretsiz. c++ versiyonunda release yapamıyordun ama c# da nasıl bilemiyorum durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Java Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Angelofdeath said: peki ms demeye devam edersem sadece yazılım geliştirmek için bile bir dünya masraf yapmam gerekemez mi? yani ms in kurumsallığı tüm eziyetlerine değiyor mu? cidden öğrenmek istediğim şeylerden biri de bu. masrafı niye sen yapasın? kendi kendine oynicaksan zaten yükle süper elite ultimate versiyonunu kim ne dicek ki :/ satışa girecem diyosan zaten yapacağın şeyler abartı derecede önemli yazılımlar olmayacaktır : Normali bi firmaya girip ordan devam etmek diyebilirim. Ama: web'de php kullanmayı tercih ediyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 şöyle bir topic adı görünce güncelde. anlam bile veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ikilimlerdeyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Öğrencilik falan varsa DreamSpark meselesi MS ile ilgili lisans cart curt dertlerini bir süre ertelemene yardım edebilir. Kişisel fikrim php olsa da c#/asp geçmişi sayesinde .net'e daha rahat ayak uyduracağın aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 .net <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 eğer web uygulamalarına eğilmek istiyorsan, LAMP platformuna yönelmen daha mantıklı bence. ama "butik ofislerden çok kurumsal firmalarda web uygulamaları geliştireceğim" falan diyorsan, .net de düşünülebilir. zira özellikle birincil işi web hizmetleri olmayan büyük kurumlarda java ve .net çok yaygın. kendim freelancer modeli çalışacağım ya da ofis açacağım, web siteleri yapacağım falan diyorsan da.. ms'in lisans ücretlerinden dolayı (bkz: windows server), LAMP ile uğraşmak daha uygun görünüyor. aslında seçtiğin platforma göre, çalışabileceğin firmalar ve haliyle kariyerin de büyük değişiklik gösterebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Kişisel takılmak istiyorum dersen LAMP evet, ama kurumsal takılcam diyosan da .NET platformuna yönel. Sonuçta LAMP'taki lisanslarla ticari ürün çıkaramıyosun ve kurumsal bi firmaysan lisanslı ürünler kullanman gerektiğinden .NET platformu tek seçeneğin oluyo. - Kojiroh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 LAMP ne ya? hangi ara çıktı da popiler oldu html5 ile alakalı bişi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 linux, apache, mysql, php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 LAMP = Linaks Apache MySql Phyton/Php/Perl imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu baslık bir yere gitmez, ms ciler php cileri sevmez php ciler mscileri. yani bir yere varamazsın. herkes kendi bildigini en iyi zanneder. kendine sor yonelecegin sektor ve musteri portfoyu nedir. cevabını ona gore google'da ararsan daha saglam sonuca ulasırsın bu cevapları forumlarda aramamalısın. bu oylamada kim uzaga iser gibi olur. :) o sırada cogunluk kimse o kazanır. böylede programcılıga baslanmaz. soruları daha detaylı ve spesifik sormalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 okudum düşündüm ettim. ortaya koymayı planladığım web tabanlı ürünler için lisans ücreti ödemek başlangıç bana ağır bir yük bindirecek gibi olduğundan lamp çok daha cazip geldi. xampp + php 5 + notepad ++ iyi günler diler =) lamp konusunda tartışma ve fikir alış veirşi yapılabilecek community sayfaları nelerdir acaba ? php nin codeproject.com u neresidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bosver php mysql ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sen başla bi yerden gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar