Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksisozluk yazarı Meth intihar girişimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi yıllardır şu köprünün korkulukları insan boyunda. yap şunu öküz gibi, babayı atlarlar. dikenli tel yap üstüne, elektrik ver tutunamasın da. hakkaten ölmek istiyosa yesin elektriği kurtulsun.
Mesaj tarihi:
soulberry said:

adam on yaşından beri "biraz yaşar sonra da intihar ederim" diye gezmiyodur ortalıkta zaten. şartların kimi nereye götüreceğini bilemezsin.

öyle geziyor olsaydı dediklerime hak mı verecektin anlamadım ki :S

meth, o, bu etkisinde mi yazmıştır onları yoksa normal kafayla mı bilmiyorum ama her halükarda da şartlar bıdı bıdı demek pek mantıklı gelmiyor bana, eminimki bir çoğumuz ondan ağır şeyler yaşamışızdır, en azından etrafımızda vardır öyleleri. istanbul gibi bi yerde boğaz köprüsünü o kadar süre meşgul etmeye hiç bi şart dahilinde kimsenin hakkı yok bence.
kaldı ki empati yapmaya bu olaydan daha çok değecek yüzlerce şey oluyor dünyada her an.
Mesaj tarihi:
"hürriyet yorum" said:

meth boğaziçi 13/11/2010 - 15:28
Bu noktada önemli olan konu niye intihara kalkışmasıdır.Yazdığı mektuba göre hukukçu olan kişinin annesi"benim oğlum inci gibidir,hiç düşünmezdim en başından beri"demiştir.İntihar alanında dedesi dahil tüm akrabalarını çağırmıştır an itibariyle.

inciciler boş geçmemiş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...