Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksisozluk yazarı Meth intihar girişimi

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

Hani normalde intihar/intihar girişimi mevzuunu direk salaklık olarak değerlendiririmde.

Hani elektroşok falan demiş, onu okuduktan sonra topicin geri kalanını okumadım. elektroşok tedavisi görmeye zorlanan bir arkadaşım olmuştu, o tek başına intihar girişimini haklı çıkarmaya yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

Hani normalde intihar/intihar girişimi mevzuunu direk salaklık olarak değerlendiririmde.

Hani elektroşok falan demiş, onu okuduktan sonra topicin geri kalanını okumadım. elektroşok tedavisi görmeye zorlanan bir arkadaşım olmuştu, o tek başına intihar girişimini haklı çıkarmaya yetiyor, hani bok atanlar maldır diyorum.

Elektrosok tedavisi zaten psikolojisi bozuk olanlara, intihara meyilli olanlara yapılıyor

edit/dasaaa:du edit mesajı yazmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Toggie elektroşok un kime uygulandığını biliyorumdada söyle diyeyim, elektro sok ise yaradı arkadaş "iyileşti" ama cok klasik bir tabitle bir daha hiç eskisi gibi olmadı, üstelik o "tedaviler"den döndükten sonraki halini biliyorum yani, çok çok zor bir şey.

hani ekşisozlukten "intihar (girişimi) mektubu"nu okursun adamı seversin sevmezsin (ki o mektuptaki bazı yerler cidden "an hero" diye memesi yapılacak cinsten laflar), ama toggiw ile wastiyux in yaptıgı cinsten yorumlar yaparsan cidden gülerler sana.
Sosyal ağlarda paylaş

eskisi gibi olmadı dedigin eskisi nasıldı ki? intihar etmeyi dusunen biri nasıl olabilir yani eskiden? tedaviden sonra vazgecti diyosun iste. benim anladıgım eskisinden daha kotu durumda degilmis su an.

toggie dedigin adam benim zaten. ben yaptım yani o yorumları. asıl elektrosok adamı cok fena yapar, ellesmeyin demenize guluyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

eskisi gibi olmadı dedigin eskisi nasıldı ki? intihar etmeyi dusunen biri nasıl olabilir yani eskiden? tedaviden sonra vazgecti diyosun iste. benim anladıgım eskisinden daha kotu durumda degilmis su an.

toggie dedigin adam benim zaten. ben yaptım yani o yorumları. asıl elektrosok adamı cok fena yapar, ellesmeyin demenize guluyorum ben.

onun derdi intihara meyilli olmak değildide, hani sorunu "düzeldi" de, bir insan olarak eskisinden beter oldu diyebilirim.

Görmeden anlaşılacak birşey değil.

@overseer: loboktomi daha beter lobotomiden.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

Bella said:

inmiş diyorlar.
ya yazı da çok karaktersizmiş gerçekten.

öyle deme vicdansız! adamın neler yaşadığını bilmiyoruz.

Ahah (tu)

Bitek bellanın üstüne gitmeyelim ama, bu topikte ilgi fahişeliğine geçit veren başka arkadaşlar da var.

Bi de adamın leş fakirler ölsünler yazısına çok takılmayın bence, gerçek olamayacak kadar iyi bi yazı o.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...