Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bu nasıl bir yüzsüzlük ya. tipi de nasıl gıcık. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs1261.snc4/157262_100001506911403_5998155_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 o burna çat diye bi vurcan abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 20 Kasım, 23:40 sen de önce insanlardan adam gibi birşey rica etmeyi öğren. bu ne isteyen destek olur isteyen olmaz zorla mı oldurucaksın. senin gibi bayana az bile böyle konuşmak, seni gidi arsız, doyumsuz, aldıkça isteyen insanlara karşı saygısız kadın. bayanlara karşı düzgün konuşmakmış. ulan hak ettin mi de konuşalım; sen adam gibi rica etsen bizden biz puan kazandırmaz mıyız sana. o mesajından sonra destek mi vericekler sana sanıyorsun. nasıl bir hayal aleminde yaşıyorsun sen? Yasemin Lival 20 Kasım, 23:41 Şikayet Et ben zaten sana yazmadım merak etme maalesef herkeze gidiyor mesaj sen kendin gocunduysan kendine bak oldumu etkinlige baksaydın artı nasıl rica edildigini görürdün tammamı senin gibilerinede ayı derler 20 Kasım, 23:42 sen de biraz gollum'a benziyorsun biz yüzüne vuruyor muyuz :( of eğlendim gece gece engelledi o mesajdan sonra sdfafvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ahahahahaha kadın tam anlamıyla EZİQ incilere havale etmek lazım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 asdasdasdsad. Abi cidden kadınlara kötü konuşmak lazım ya. Benim hatun ipad kazancam diye elalemin erkeğini ekleyip rica etse kafa göz dalarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ricaya bak bi de kıskanç mısınız niye destek vermiyonuz ulan dio:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dünyaya kadın olarak gelmekle PR konusunda önden başlıyosun ama bu kadının PR skill'i eksilerde bi de ingilizce yargı kelimesi yazsam xunn postu olcaktı ama beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sen de biraz golluma benziyosun demiş ya ahahahahdhfdsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 fasdvb benziyo ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 o yanındaki küçük kız onunmuymuş. Eğer öyleyse kocasına şikayet etmek lazım bu kadını "senin karın millete yavşıyo bi ipad kazancam diye" diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 reklamdaki el çok çirkin lan öpmem ben o eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Black-ice said: 20 Kasım, 23:42 sen de biraz gollum'a benziyorsun biz yüzüne vuruyor muyuz :( dayaklıkmışsın... blokladıyla kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 terbiyesiiiiiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abiii "Black-ice" kimse yeni kahramanım direk. imza yapmalık laf sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Korax said: hersayfada kingping gibi biri ciksa keske :( o "g" ne ercan? uğur esmişsin hacı dsfffgdsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ercan kim lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bone said: Black-ice said: 20 Kasım, 23:42 sen de biraz gollum'a benziyorsun biz yüzüne vuruyor muyuz :( dayaklıkmışsın... blokladıyla kalsın olum ne muhalefet adamsın asdgfsd diğerlerine eyvallah haketti abi kadın bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bone gibi insanlar yüzünden kadınlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Black-ice said: olum ne muhalefet adamsın asdgfsd diğerlerine eyvallah haketti abi kadın bence:D muhalefetlik değil, laf atmana güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 O karının mesajı bana da geldi, ben de cevap atıcaktım ama zor geldiydi. Black-ice a teşekkürlerimi sunuyorum gereken yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ah Mayhem ah... abcdefgh Merhabalar, rahatsız ediyorsam affola.. Facebookta bir kampanya gerçekleştiriyorum, yaptığım araştırmalar sonucu DH forumunda ödüller dağıtacağım. Zahmet olmassa facebookta arkadaş olarak ekleyebilirmisiniz? Facebook sayfam: http://www.facebook.com/msaitoglu Teşekkür ederim, saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sadasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 said: Merhabalar, rahatsız ediyorsam affola.. Facebookta bir kampanya gerçekleştiriyorum, yaptığım araştırmalar sonucu DH forumunda ödüller dağıtacağım. Zahmet olmassa facebookta arkadaş olarak ekleyebilirmisiniz? Facebook sayfam: http://www.facebook.com/msaitoglu Teşekkür ederim, saygılarımla.. said: arkadaşlar desteklerinizi esirgemeyin bizden ya cok seymi istiyoruz alt üstü bize destek olmanızı biz size nasıl destek oluyorsak neden kimse ilgilenmiyor kıskanclık mı fesatlıkmı nedir bu anlamadım yaaaaa 2 dk ayırsanız parmaklarınız kırılmıcak yani bu kadarmı insanlık yaaa tabi destek olmayanlar icin söylüyorum olanlardan allah razı olsun Ahahahahahah birbirlerinin tam zıttı olmaları mükemmel yalnız. Adeta iyiyle kötünün dansını, ne biliyim böyle düzenle karmaşanın çatışmasını izler gibi okudum şu ikisini. Hala gülüyorum ya süper. Bu artık sadece bir facebook oyunu değil... Evrenin dengesini belirleyecek olan kozmik bir savaş! ya da o da değil, bilemiycem o kadarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fixmen said: Ah Mayhem ah... abcdefgh Merhabalar, rahatsız ediyorsam affola.. Facebookta bir kampanya gerçekleştiriyorum, yaptığım araştırmalar sonucu DH forumunda ödüller dağıtacağım. Zahmet olmassa facebookta arkadaş olarak ekleyebilirmisiniz? Facebook sayfam: http://www.facebook.com/msaitoglu Teşekkür ederim, saygılarımla.. "dh forumunda ödüller dağıtacağım" hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar