Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hadi ben de öpcem lan bi kıyağım dokunsun zaten mayhem her bi boku kazanıyosa da bu kısır döngüden kazanıo "adam kazanıo lan herşeyi" "DUR BENDE OY VERİM YİNE KAZANSIN ASDF" diye diye oy veriyoruz adam yine kazanıo arkadaşlar. biz de kazanabiliriz olm haberiniz yok. ekliom kablet öpcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 belki yasemin ipad istiodur mayhem ise iphone4! das 1 puan fark var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 adamın facebookta 10000 kişi filan var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Bi son dakka numarasi yapar o, kaybetmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sanki yarışmaya ben girmişim gibi heyecanlanıyorum, kaybediyo lan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 rahat ol bebeyiiimmm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi yok mu el öptürecek puana ihtiyacım var asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ipadi %50 indirimle satarsan fake maillerimi senin için kullanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ya da vazgeçtim ya öpmüjem. bankadan reklam gelir durur mailime falan sinirlerim bozulur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 umarım kazanamazsın kazansan da haram zıkkım olsun işallah borçlarını ödemeyen biridir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 lan dejavu gibi her sayfada aynı şeyler işlenmiş mayhem ss koymuş mayhem el öpmüş mayhem el öptürmüş mayhem'in kazanması ile dönen geyikler mayhem'e bok atan güruh vs bu ne lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hersayfada kingping gibi biri ciksa keske :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 "kingping" de çüke benzemiş hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi herkes yorum yapıyor sadece ne biçim iş bu öpeyim elinizi vereyim diyorum bak kazanamıcam bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çalış kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sus len sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 adam aynı anda 6-7 yarışma ile birden idare ediyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mayhem said: abi yok mu el öptürecek puana ihtiyacım var asdasd kazanırsam bedavaya vermem diyorsun sonra el öptürmek için uğraş veriyorsun felan... oy moy vermem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Yasemin Lival arkadaşlar desteklerinizi esirgemeyin bizden ya cok seymi istiyoruz alt üstü bize destek olmanızı biz size nasıl destek oluyorsak neden kimse ilgilenmiyor kıskanclık mı fesatlıkmı nedir bu anlamadım yaaaaa 2 dk ayırsanız parmaklarınız kırılmıcak yani bu kadarmı insanlık yaaa tabi destek olmayanlar icin söylüyorum olanlardan allah razı olsun bu ne abi banane lan sen hediye kazancaksan yada kazanmıcaksan kızmış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ahahahaha o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben: banane lan senin hediyenden. sus ve mutfağa (yani olman gereken yere) git şimdi. Yasemin Lival 20 Kasım, 23:33 Şikayet Et bana bak adam gibi konus senin karsında asker arkadasın yok terbiyesiz bi bayan var sende bayanlarla nasıl konusulacagını ögren öyle gel yoksa sende mutfaga gidebilirsin AHMAHAHMAHMSFGMMFDgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ahaha kadınlar ve onlara karşı kibar olunmasını düşünmeleri. Hayalperestlik. Mutfaktan çıkınca havalanıyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ahahah helal black-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bılek ays resmen ağzını kırmış kızın beni de eklemişti kız, direk reddettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar