ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 çalışıyor fifa 11 de 27 liraya aldım yüklüyorum şu an 6.2 gb dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 screwy said: fifa11 de calıssa aglardım bugun aldım orcinalini ağlamaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ne zamandır bc2 alasım vardı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ya oyun yokmus bu ea'de de. bc2'nin zamanı gecti millet codbo atıyor. moh kapalı kutu. yine cod'un golgesinde kalacak hep. fifa11 cok guzel de konsolda guzel, pc'de nasıl olur bilmiyorum. orijinal aldıgıma degsin istiyorum o yuzden karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abia sdasdasfasdasf fifa11 de calısıyo olması cok komik neyse olan olmus verilen para verilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 baga mı didin, baga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 toggie said: ya oyun yokmus bu ea'de de. bc2'nin zamanı gecti millet codbo atıyor. moh kapalı kutu. yine cod'un golgesinde kalacak hep. fifa11 cok guzel de konsolda guzel, pc'de nasıl olur bilmiyorum. orijinal aldıgıma degsin istiyorum o yuzden karar veremedim. 25 lira abi zaten. değmese nolcak. 1 hafta eğlendirse gene iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 orası oyle de ucuza almanın bi kıymati olmuyor o zaman :) bc2 alsam olur aslında. vietnam pakedi de 15$ pre-orderda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nerede yazıyor bu indirim göremiyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Napolyonn said: :Dea batıyor galiba sonunda ea batarsa PC oyunculuğu hepten mefta olur bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Rewendor said: nerede yazıyor bu indirim göremiyorum ben? oyunu almak için espete ekle. sonra hemen altta promo code yeri var oraya i41 gir. %50 indirim veriyor bu. sonra vazgeç almaktan çıkarkene %10 daha veriyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 EA'in komisyon vermesi lazım bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 heh ben dragon age 2 'den başka alınabilecek birşey göremedim =p onada indirim olmuyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 preorder'lara olmuyormuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu olay sadece dijital satislarda mi gecerli? ps3 oyunlari dahil mi yoksa? birincinin cevabina gore, ps3 oyunlarini disk olarak buraya yolluyorlar mi? pc de ea den alacak oyun yok, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Roqq said: Napolyonn said: :Dea batıyor galiba sonunda ea batarsa PC oyunculuğu hepten mefta olur bea. Şu çok doğru birşey, ayrıca adamlar bariz bir şekilde piyasayı canlandırmak için neredeyse beleşe veriyorlar. mesela İngiltere'de son yılların en düşük satışları yaşanıyor PC'de, normaldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bu devirde piyasa canlandırmak falan EA'in yapacak listesinde sanan var mı ya. Yapmışlardır hesabını kitabını, o yüzdendir indirim eğer exploit değilse. Raad olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ingiltere'de multiplay serverlarının yaptığı lan turnuvaları var her yıl i41 de bunun 41.'si, büyük ihtimal ona katılanlara verdiler kodu bu da bir şekilde nete sızdı tabii. yoksa sitede indirim falan demiyorlarki sadece bioware oyunları için ufak bir indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 need for speed in yeni oyunun da olmuyor yaw :S?? dragon age 2 de olmadı,pre orderlar alınmıyor galiba boyle? bc2 baydı,fifa da sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 arcane said: Bu devirde piyasa canlandırmak falan EA'in yapacak listesinde sanan var mı ya. Yapmışlardır hesabını kitabını, o yüzdendir indirim eğer exploit değilse. Raad olun :D abi tamam, oyun satacaklar, multiplayer oyunlarını da satacaklar. Reklamlarını yapıyorlar, serverları tekrar doluyor, daha önce belki herhangi bir oyun serisinin herhangi bir oyununu oynamayan biri seriye başlayacak bir tane ucuza alıp, sevecek vs. EA zaten her şekilde kazanıyor, ve piyasayı canlandırarak zaten yine kendisi kazanıyor :) piyasa dediğimiz şeyin yarısından fazla zaten EA hehe, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 pc'de 0 oyun satılsa yine batmaz ki firmalar, yani sadece pc'ye çalışmayanlar tabii sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Need for Speed Hot Pursuit 19 da cıkıyormus,bu promo kodu gecerli olrmu acaba 1 hafta daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 i41 12-15 kasım diyo, olmaz büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hmm tüh ya,mass effect 2 Alicam ama büyük ihtimal hala oynayamadım. 12-15 kasım nerde yazıyor promo cod için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar