Louies Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Arkadaşlar elimde bir kasa var Pentium 4 3.0 GHz 1 GB Ram 256 Mb Ekran Kartı Bunu internette daha rahat gezinebilir ve keyifli bir hale getirmek istiyorum ne yapmam lazım ? İşlemciden mi başlamalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ramden basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sırf internet içinse rami 2gb yapman yeterli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 oyunda oynamak istiyorum o yuzden ileriye dönük ve yavaş yavaş bütcem el verdikce yapmak istiyorum... İşlemciyi amd çift çekirdek falan yapsam verim alırmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Butcen el verdikce gelistirme olayi yalan ve gereksiz. Parayi sokaga atmak ile ayni sey. O makinaya alacagin ram muhtemelen 400 mhz olacak 1 gb ram'e simdiki ddr3 parasi bayilacaksin piyasada bulunmadigi icin. O yuzden olu yatirim bence. Onun yerine para biriktirip ona gore alis veris yap. Islemci, ram ve board'u birlikte alman sart senin durumunda. Bu ucunu alirsan eski disk'in ile bir sure daha idare edebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Peki kasam kalabilir dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Akacağın ekran kartı ve işlemcinin istediği mininum PSU gereksinimlerini destekliyorsa kalabilir yoksa kasanın PSU'sunu da değiştirmen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o makina upgrade olmaz aslında, bence onu o sekliyle kullan yeni makina topla. parana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yavaş yavaş bütçen el verdikçe nasıl upgrade yapmayı düşünüyorsun ki? hani güncel bir makine olsa ekran kartını değiştirirsin, cpu'yu değiştirirsin felan da, bu baya baya eski teknoloji. önce "internet için" demişsin sonra "oyun da oynayacağım" demişsin. internet için upgrade etmene gerek yok da, oyun oynayacaksan iş değişir. bu arada öyle bir makine ki, sadece cpu'yu değiştirmek istesen anakartı değiştirmen gerekecek, sadece ram'i değiştirmek istesen yine anakartı değiştirmen gerekecek. sadece anakartı değiştirsen, cpu ve ram'i birden değiştirmen gerekecek. büyük ihtimalle harddisk patadır, onu da sata alman gerekecek. oyun için ekran kartı da şart. bence sen git, yeni pc al gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 istersen adim adim da yapabilirsin ama ufak adimlar olmaz. once islemci ram anakart'i degistirirsin sonra istersen harddiskini degistirir ya da yeni harddisk eklersin sonra da istersen ekran karti + power supply alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar