di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Yeter lan kaptirma su hotmail adresini. Cok fena mail'ler geliyor. Bi gun ciddiye alirsam mesuliyet kabul etmicem, olanlar olacak. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 naz yap bence biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Nazi onun yapmasi lazim lan. Hep hatun cumleleriyle geliyor cunku mail'ler. ehuh. i always needed something like this someone told me that you were doing really well Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ahahaha abi emin misin hatun cümlesi olduğuna :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hahah. bence de pek hatun cumlesine benzemiyor. dikkat et aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Oncekiler daha fenaydi da silmisim. Sonuncusu da bu iste. Bildigin hatun tribi. Bir erkek olarak bu tip cumleler kurmuyorum hic kimseye. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 İşte ya o bir erkek olarak kurduysa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 eneeeee.. lan olm hotmail yıllardır benim junk mailim.. sadece saçma üyelikler için falan kullanıyorum. dönüp de bakmıyorum bile inbox'ına. spam'e at işte ^^ ama başlık çok kötü yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gerçekleri saklayamazsın.. tyler durden gibi bi ractaiye var içinde.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sevişin madem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ne meraklısınız lan sevişmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar