mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nereye göstericem? kime göstericem 14 gün içinde göstermezsem nolucak? mektup elime geçtikten sonraki 14 gün mü gönderildikten sonra mı 14 gün? ne kagıdını göstericem? ne istiyo bunalr benden ya ablacım anlatamadım sana 3 yıldır BEN KEIN GERMAN studentenwerk sayesinde buldum o da zaten yarı devlet kurumu işte ama hausmeistera filan gerekli belgeleri vermiştim kira kontratı gibi bişeyim de var onları mı götürücem ögrenci belgesi de gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bürgerdienste diyo. adres yazar orda. ne denyosun ya. =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 SANA GÖNDERDIKLERI KAGITLA O ADRESE GITCEN ISTE. caps off. al yanina nolur nolmaz herseyini. bisi yok korkcak. almanlarin bürokrasi hedeleri böyle. sallamaya gelmez. her bok icin anmelden yaptiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yaa korkuyorum ben daha banka hesabıma para yatırıp sigorta yaptırmam gerek vizemi uzatmak için onda da aynı yere gidicem ama banka hesabı işini halledemedim hala yani kartım gelmedi kartla birlikte pin kodu da gelicekti bu hafta da kız arkadasım geliyo hafta arası onları da halledemiyicem yani (sanırsam) bi tek pazartesi günüm kalıyo herşeyi halletmek için of çok stresli olucak o pazartesi günü zaten her şey üst üste gelir buldum bu arada adresini k7 deymiş sokak isimlendirmeleri çok gey ya ortadan ikiye bölmüşler sol alttan a diye baslıyo yukarıya dogru b-c diye devam ediyo en tepeye ulaştıgında sağ alttan devam ediyo yukarıya dogru artıyo ikiye böldükleri yerin solundaki paralel sokaklar ana eksenden uzaklaştıkça sayılarını arttırıyolar gerçekten çok gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sana sarı auidiler aldım araç pazarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 banka kartin olmadan da hesabina para yatirabilirsin. konto nummer vardir elinde. bi de önce kart gelir soora pin kodu gelir zaten. pasaportunu al yanina hallederler. ayrica yarim saatlik is su bürgerbürodaki. orasi genelde öglen 12'ye kadar falan aciktir, acilis saatlerine bak. p.tesi yapamasan bile, sirf kiz arkadasin gelicek diye sallama. sakaya gelmez bu isler. korkulcak ne var lan ayrica. burda olsaydin elinden tutup götürürdüm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Rathausa gidiceksin... Anmelden yapıcaksın. Yerini polis ve rathaus ve diğer resmi birimler çat diye bilicek olay bundan ibaret bebito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ekmeq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 gecko said: allah kimseyi aç bırakmasın bir dünya barışı istiyorum why so hungry bide iyi forumlar hadi yallah açgözlülük var bi de. dunkin donuts'tan bir donut bir kahve, burger king'den bir big king menü bir dondurmalı sufle, bir de cevizli tulum peynirli gözlemeyle bi waffle... hepsi aynı gün. ne zoru var bilmiyorum ama öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 said: kaşar ekmek berliner ve garip bi salamdan oluşan 2. kahvaltımı yaptım üzgünüm dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 twitter bulunmamış mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi domuz mu ayy inanmıyoruuuuum tanraaan ne büyük günah işledimmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 vaniLLe said: banka kartin olmadan da hesabina para yatirabilirsin. konto nummer vardir elinde. bi de önce kart gelir soora pin kodu gelir zaten. pasaportunu al yanina hallederler. ayrica yarim saatlik is su bürgerbürodaki. orasi genelde öglen 12'ye kadar falan aciktir, acilis saatlerine bak. p.tesi yapamasan bile, sirf kiz arkadasin gelicek diye sallama. sakaya gelmez bu isler. korkulcak ne var lan ayrica. burda olsaydin elinden tutup götürürdüm sdf. off konto nummer çok gıcık bişey ya sevmiyorum nefret ediyorum konto nummer ne ya salak gerizekalı idiyot şey insan kredi kartından çeker ya di mi? ne gerzekçe bişey salaklar ya abi bi pos makinesi koyucaksın her ay çekicek ordan işte aptallar uyudum valla ya çok üşendim oraya kadar gitmeye neyse pazartesi salı bi ara giderim gerçi telefonla da yapabilirsin tarzı bişeyler diyodu galiba anlamadım gerçi ama olsun bi anlatın be ne biçim alamancısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aga bişey demiyolar işte ikamet falan dalgaları gitçen dicen ben burdayım selamın aleyke adresim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 cons özetlemiş. onu geçtim, oturma iznini uzatmak için başvuran diğer türk erasmus öğrencisinin pasaportuna 2 hafta el koydu okul, 2 haftada işlem hallolur, sonra gelin alın pass ı dediler. ne salak şey lan bu. polizay gelse kimlik sorsa üstümde bi türk kimliği olucak. vermem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ee yeter be kardesim, garbage dedik twitter yaptin burayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 mulgear6 said: abi bu arada gecko gurbette filan değil tekirdağda filan asıl gurbette olan benim sen de gurbette degilsin, en esas gurbette olan biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Cok sikayetcisinizdir siz simdi oralarda olmaktan. Dudukler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aquila said: mulgear6 said: abi bu arada gecko gurbette filan değil tekirdağda filan asıl gurbette olan benim sen de gurbette degilsin, en esas gurbette olan biziz. ahahah cok dogru solemis sukru kankam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 duduguz ama gurbet bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ah gurbet..sevdiklerin uyurken, sen ayaktaysan iste bu gurbettir. tehey. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 saat 2 olmus ama. senin de uyuman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 soleyen sanki agri dagindan online oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sdfds bi gun bulusalim lan. sen gelirsin new yorka. ohio da yapcak bisi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yapcak bisi yok? sen bi gel sonra konus hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar