di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Istanbul Goztepe tarafindayim. Muhtemelen Caddebostan sahile inerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Humm o tatlıdan getirirsen gelir öğretirim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bence sana sundan lazim http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/fcc1ad0e-70f0-4a75-a272-731b8b4a5bfe_d4bba.jpg bununla ise gidip gelen cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 wastyrx said: Humm o tatlıdan getirirsen gelir öğretirim ben :P Bi tatli icin o kadar yol gelinmez hacim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Abi çok para vermiyim diyorsan şöyle birşey yapabilirsin, fizik rehabilitasyon tesisleri var. Eğer ssk'dan (ssklı olduğunu varsayıyorum) belge vs. alırsan oralardan yararlanabiliyorsun sanırım. İlkokul öğretmenimin de beli sakattı, öyle tedavi gördü. Eğer olmuyorsa öyle, düzgün ve yakın bir salona gidip; böyle böyle dedikten sonra sana ilgili kas grubunu geliştirirken, zorlamaması gereken grubu zorlamayacak bir program yazabilir, aletle ya da kendi kendine yapabileceğin. Spor salonuna kaydolursun, belki sadece o program için özel bir fiyat da belirleyebilirler ya da evde çalışırsın program uyarınca. Arkadaşım da fazla hareketsiz oturmaktan dizlerinin oradaki bir kas grubunu rahmetlik etmişti, o da 2. yöntemle çözdü derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ya yuzme zorunlulugu sebebim dizlerden degil omurgamda 2 disk kaydirmamdan dolayi ama dizlerime de inanilmaz iyi geliyor. edit : Omurgada disk kaymasi daha onemsizmis gibi olmus cumle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 di said: Sukrucum dusmesi falan var evet de daha bir kez bile dusmus degilim neyseki. Hani kucuklukten paten surmuslugum var zaten. Bunda da biraz yol yordam ogrenmem gerek sadece o kadar. Ozellikle bos ve duz alanda bir kaza ihtimalim cok cok az. yalnız düşme ihtimalini göz ardı etmek, extreme sport dediğimiz bir aktivite de.. başın çok yanar bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Abi hic bir sey yapmayarak daha fazla risk aliyormusum gibi geliyor. Hani kisa sureligine evdeyim, uyku duzenim de pic olmus durumda, sabahlari her yer sakinken uyanik olma sansimi degerlendireyim bari istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 paten kayana garip bakmak tam yeto Türk halkı işi yalnız. (bunu yanlış anlasın birisi, nolur bak) -Abi biz kendi arabamızı yaptık. -Yapamazsınız. -E yaptık bak sürüyorum. -Benzini biter gitmez bu, yapamazsınız. ... -Abi ben koşuyorum. -Ya olm ne işin var haftasonu sabahın köründe git uyu. sonra bize gel bi sucuklu yumurta yaparız balkonda böle püfür püfür kahvaltı yaparız. ... -Anne ben müzisyen olacam. -Oğlum bak herkes mühendis bizde sen de mühendis olacaksın. ... vs. vs. vs. Deliriyorum bunları görünce ya. en ufak bi saçmalık yok abicim patende. çok da eğlenceli sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Lisedeyken baya kaydım ben :D Troll off. Oxygen vardı ayaklarımda.Salomon muydu Solomonmuydu street modelini alacaktım ama pahalıydı o zamanlar. Eski tayfadan kayanda kalmadı pek...Avrupa yakasında MİA skate park vardı oralara takılbilirsiin hala ayaktamı bilmiyorum half pipe normal vs.. güzel şeyler var idi içeride. İstersen birde moda sahile bakabilirsin biz eskiden oralardaydık iyi topluluk oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 eskiden bizim evin civarında STFA'nın oralardaki basket sahalarından birinin yerinde vardı halfpipe ya. negzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 senko said: utanmam dersen cok guzel bisi tabii ben bisiklete binmekten bile utaniyorum artik yasim gecti diye. eauh ben yazın az bişey bindim seferihisarda, tee çocukluk bisikletime bindim hem de, ama bi garip bi zor geldi ilk binerken sonra yine biraz alıştım ama çok garip olm, böyle 10 dakka bakkaldan bira alıp geldim ölüyodum yorgunluktan, çocukken yokuş falan çıkıyodum bi de o bisikletle topici görünce de paten kayasım geldi çok pis, bilmiyorum kaymayı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 eskiden çamlıca almaya giderdik şimdi bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hao said: o yaşınla sokakta paten sürmekten çekinmicen mi abi ? madem büyükmüşün o kadar, şu saatte boş boş oturacağına para kazanmaya çalışmalısın bence. yani bi havuza verecek paran yoksa hakkaten üzüldüm senin adına. kolay gelsin abi, saygılar, iyi geceler, geçmiş olsun. nası bi düşünce yapın var belli değil. ayıp. hayır gören de kendı başına sabancı oldun zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 daha vurmayın, öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 trollse iyi troll. değilse epic fail arkadaş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yok yok, baya epic fail heheh Mr_Hand said: paten kayana garip bakmak tam yeto Türk halkı işi yalnız. (bunu yanlış anlasın birisi, nolur bak) -Abi biz kendi arabamızı yaptık. -Yapamazsınız. -E yaptık bak sürüyorum. -Benzini biter gitmez bu, yapamazsınız. ... -Abi ben koşuyorum. -Ya olm ne işin var haftasonu sabahın köründe git uyu. sonra bize gel bi sucuklu yumurta yaparız balkonda böle püfür püfür kahvaltı yaparız. ... -Anne ben müzisyen olacam. -Oğlum bak herkes mühendis bizde sen de mühendis olacaksın. ... vs. vs. vs. Deliriyorum bunları görünce ya. en ufak bi saçmalık yok abicim patende. çok da eğlenceli sdf :P +3459438725643976543 Herseye mutlak bi yorumu olan bi millet oldugumuz icin, tembellikten altina sicarlar su yorumu yapanlar. Gayet burda da 40 yasinda amcalar teyzeler biniyo patene bisiklete falan. O degil, kocaman fabrikalarin icinde falan bile paten/scooter veya otarz zimbirtilar falan kullaniliyo burda bile. Nesi var aga patenin. Iyice yozlasmis dusunen adamlar gördukce sinir oluom surda. Neyse. Bende dizlerine yinede baski yapacagindan yanayim. Bide extreme spor, dusme ihtimalini gözönunde bulundur, gerci diger turlu dusunmende cok iyi ama. Almadiysan alacagin patenin bilyalari abec olmasina dikkat et. Tekerleride plastik olmasin, silikon olursa, cok rahat kayarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi yeni gördüm de ahahahaha (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Olmamissin sen arkadas, git bi hava al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar