di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Selam, Kullanan/kayan var mi acep ? Varsa yeriniz yurdunuz nerdedir ? Bana yakinsaniz belli saatlerde salca olup ogrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 senin dizlerin sakat deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Sakat lakin roller-blading muhabbeti dizlere dikey olarak baski yapmaktansa daha cok capraz baglara baski yapiyor ki benim de gelistirmem gereken kaslar tam o kaslar. Kosmak, yurumek, bisiklete binmek direkt olarak kikirdaklara yuk bindiriyor ve her adimda/pedalda iyilesek kismi tekrar parcaliyor. Bunda oyle olmuyor. Kaymayi ogrendikten sonra boyle duz bir alanda -Caddebostan sahil mesela- beygir gibi donup durmak epeyce isime yarayacak o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Gidip yuzebilsem hepsi gececek de anasinin nikahini istiyo salonlar. Yetmiyo param. Fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hiç girme patene. yok mu okulun havuzu felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Okul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 üniversite ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Universite mi kaldi a cocugum. Gecti gitti onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 o yaşınla sokakta paten sürmekten çekinmicen mi abi ? madem büyükmüşün o kadar, şu saatte boş boş oturacağına para kazanmaya çalışmalısın bence. yani bi havuza verecek paran yoksa hakkaten üzüldüm senin adına. kolay gelsin abi, saygılar, iyi geceler, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ahahah yazik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Valla pek hos algilamadim su yazdiklarini. Halim vaktim yerimde, su saatte de isim gucum oldugu icin ayaktayim zaten. Bugune kadar zerre faydasi olmadi ne ailemin ne baskasinin, ona ragmen bu noktadayim ben. Fakirim kismi geyik pek tabi fakat mantik yonetiyor benim hayatimi. Gidip 150-200 lira bayilmak istemiyorum havuzlara. Son olarak sen bu yasinda sokakta gezmekten cekinmiyorsan ben niye bu is icin ayrilmis bir alanda paten kaymaktan cekineyim ? Hani gozunde sik sik got ustu oturan birini canlandiriyorsun lakin yanlis yapiyorsun. Zira deneyimim olmayan bir konu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 utanmam dersen cok guzel bisi tabii ben bisiklete binmekten bile utaniyorum artik yasim gecti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu utaniyorum olayi gercekten uzucu, gecin bunlari. hala agir yuk olucagini dusunuyorum dizlerine, hele bi de ogrenicem diyosun, dusmesi kalkmasi var, iyice pert olur dizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hao said: o yaşınla sokakta paten sürmekten çekinmicen mi abi ? madem büyükmüşün o kadar, şu saatte boş boş oturacağına para kazanmaya çalışmalısın bence. yani bi havuza verecek paran yoksa hakkaten üzüldüm senin adına. kolay gelsin abi, saygılar, iyi geceler, geçmiş olsun. kardeş çok yanlış gelmişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Başka insanların dış görünüşümüzle ve yaptıklarımızla ilgili düşünceleri ne çok etkiliyor bizi. Takmayın milleti. Bakkala inicem diye makyaj yapanı bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 utanmak ne abi. insanlar takım elbiseyle bisiklete binip işe gidiyor, adam gidip sahilde paten kaysa ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kot pantol, ceket ile önemli bir toplantıya girmek ne kadar marjinalse, yaşı geçmiş bi herifin roller bladele toto üzerine düşmesi o kadar marjinal bence. arkandayım di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hayır yani insanlar ahahaha tipe bak napıyo lan bu ne giymiş lan bu, kızların ıyy kroya bak falan demesi çok yavan ve basit şeyler takmamak lazım böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sonra çocuğa "çocuk" deyince laf oluyor. bak liseli de değil, çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 şu adını unuttuğum tatlıdan rüşvet olarak getirirsen istanbula gelip öğretebilirim :P öbür türlü ankaraya gel yine öğretirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Sparkcaster said: Hao said: o yaşınla sokakta paten sürmekten çekinmicen mi abi ? madem büyükmüşün o kadar, şu saatte boş boş oturacağına para kazanmaya çalışmalısın bence. yani bi havuza verecek paran yoksa hakkaten üzüldüm senin adına. kolay gelsin abi, saygılar, iyi geceler, geçmiş olsun. kardeş çok yanlış gelmişsin sen ahuahuhauhauhau +1 bayağı bi hatalı olmuş. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hao said: o yaşınla sokakta paten sürmekten çekinmicen mi abi ? madem büyükmüşün o kadar, şu saatte boş boş oturacağına para kazanmaya çalışmalısın bence. yani bi havuza verecek paran yoksa hakkaten üzüldüm senin adına. kolay gelsin abi, saygılar, iyi geceler, geçmiş olsun.tepeden tırnağa fail bir post olmuş 90 yaşında yamaç paraşütü yapana nine varken di'nin düşüncesi ve isteği gayet mantıklı kaldı neden 200 tl aylık bayılsın ki daha eğlenceli ve daha exterm bir alternatifi varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hao said: o yaşınla sokakta paten sürmekten çekinmicen mi abi ? madem büyükmüşün o kadar, şu saatte boş boş oturacağına para kazanmaya çalışmalısın bence. yani bi havuza verecek paran yoksa hakkaten üzüldüm senin adına. kolay gelsin abi, saygılar, iyi geceler, geçmiş olsun. Abi cidden çok talihsiz bi post olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Oh yes. Super destek, tesekkur ederim. (tu) Sukrucum dusmesi falan var evet de daha bir kez bile dusmus degilim neyseki. Hani kucuklukten paten surmuslugum var zaten. Bunda da biraz yol yordam ogrenmem gerek sadece o kadar. Ozellikle bos ve duz alanda bir kaza ihtimalim cok cok az. Bir de siz paten ya da benzeri bir sey ile ya da normalde nasil gorunuyorsunuz da boyle milletin laf atacagini dusunuyorsunuz bilmiyorum da ben gayet normal gorunuyorum. =) Giyerim spor kiyafetlerimi, cekerim arabayi sahile, patenlerimi takip kayar arabanin yanina geri gelirim. Oyle memleketi patenle dolasmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ankara'da Anıtkabirin karşısında park var kayacak olanlar için baya güzel parkur sağlıyor. İstanbulda ortaköyden beşiktaşa kayıyordum ben bazen ama baya küçüktüm o zamanlar sdfg sen neredeydin ki di? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar