aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bozcaada'da nerde kalınır? Var mı gitmiş olan? Gökçeada falan daha mı iyidir, nedir? ps. arama çalışmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 gitme amacina göre degisir... gidiyp para harciyim 200-300 gecirsinler heseap ortam göriym fln diosn eet bozcaada iyidir...(ne kadar düzeldi deselerde hala böyle) gokceada'nin denizi bozcaadax10 her sekil.. cok temiz güzel bi denizi var.. bu mevsmde bunu sormadgni dusunup bozcaada diorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çok mu pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 adamlar istanbullu görunce alarmmmmmmmmm diyip gecirio fiyatlara.. ki bu biraz azaldi ama bitmedi... söyle diyim sana... atmak istemiorm ama yıl 2000 fln sanrm en fazla 2001 3 lira verdim internet cafenin sattine 3 lira.. yemek olarak bakarsan.. Ç.kale merkezde ayni masayi rakısyla baligyla 100e yiceksen atıorm adamlar 200-230 arasi gecirebilr sana... güzelmidir güzeldir cok ama gezip tozmasi güzeldir.. yaninda getirdgn anne yapmasi peynir ekmegi deniz kıyısında yemesi güzeldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Abi ağzınız açık gezerseniz geçiriyorlardır da, 2-3 senede bir gidiyorum. Fiyatlar gayet normaldi. (bu yaz gidemedim) Hatta normali geçtim, hesaplı bile. Ama mesela salhane vardı, mega kazık. 2005'de tekila'nın shot'ına 15 lira verdim şişesi 25 lira falanken. Gökçeada'ya hiç gitmedim bilmiyorum ama, Bozcaada'nın denizi çok güzel. Türkiye'deki sayılı yerlerden hatta. Yalnız bu mevsimde deniz vs. yalan tabii ki, giderseniz temiz ve soğuk havaya, muhtemelen baya da sağlam rüzgara hazırlıklı gidin. Bol bol şarap içersiniz polenteye falan gidersiniz, rakı balık (bu mevsimde ne var bilmiyorum) yaparsınız. (kabak çiçeği dolması güzel bir meze) Kırma zeytin, domates reçeli yanına ezine peyniriyle çılgın atarsınız. Pansiyonlar da biraz araştrırsanız 50 liraya falan bulabilirsiniz bu mevsimde ama geçen ay baktığımda 80 lira civarındaydı kahvaltı dahil fiyatlar. (lüks yerler değil tabii) (Biz gittiğimizde ev tutuyoruz, bahar başında ya da kıştan, daha da hesaplı oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kabak çiçeği dolması ve kırma zeytin :( gece gece yapılır mı bu ya böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ya fiyatlar normalde nereye göre normal.. mesela ben Ç.kale'de büyüdüm adaya da cok gidip geldm, smdi istanbulda okuyorum.. ç.kale merkez'de büyük raki 35-38 lira ise atıorum adada 50+ alırlar bu böyledir haa istanbula göre cok ucuk olmayabilir.. gecen yıllara kadar böyleydi hatta ciddi ciddi cok abarttıklari zamanlarda oldu ama son 1-2 yıldir bilmiyorum ne durumda.. yukarda yazdgm gibi düzelmeye basladi ama tam diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar