Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Xaenin said: Ben bugün baktım yoktu. Bugün gelmiş midir, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 boone said: yahu yapmayın okadar trol taktınız bana da gerçeği siz de biliyorsunuz ama okadar para verdiğiniz için savunuyorsunuz animasyonlara laf yok! ancak mafia 1 çevre grafiklerin den farkı yok bunu sizde biliyorsunuz.. hatta GERÇEKÇİLİK neresi abi oyunun araba kullanıyoruz diye gerçekçimi oldu şimdi oyun ? hayır bari grafikleri süsleselerdi nedir pilastik modeller abi.. hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 tronix den oyunu sipariş edip alan var mı? 3 gündür almanya da bekliyo benimki =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Ayni durumdayim bende fedexe mail attim amerikadan 8 saate almanyaya gelio 2 gundur malak gibi bekletiyosunuz ne is diye. Cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 gümrük kesin ya keşke gümrükte çalışan herkesin ailesi ölse delirtiyolar saçma sapan şeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bi daha da asla yurtdisindan soylemem dun gelmis spotculara bize ptesi gelirse kina yakicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 benim uncharted 2 tam 1 aydır gelmedi sendit den. geçen ayın 18 inde kargoya verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Gumrukte takilirsa customs clearance diyo ya in transit demiyo bence fedexin malligi tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben de attım mail cevap gelirse esirgeme lütfen benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bende delivery estimate kalkti sadece shipping date gozukuyor. sictiklarini anlayinca kanit birakmayalim ayagina yattilar heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yok estimated bu akşam 20.00 diyodu onu geçince otomatik kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yeter bea diyip alıcaktım elektrowörlde de yok dnr da da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 şu oyuna kötü diyen afedersiniz ama morondur yani. gta 4 ün aynı oyun motoruyla yapılan bir oyundan ne kadar iyi grafik bekliyorsunuz onu anlayamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ilk 2 saatten 9.5 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Geldi mi abi sana benimki kolnde dolasiyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bende de öyle yazıyo ama geldi akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bu topiği görmek istemiyorum ya, bitaraflarımız şişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Abi kart cüzdanı deldi bi taraflarıma değiyo ama yine de istiyorum şunu ya, uplamayın pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ortalama bi seksten daha güzel abi oyun dedektif kafasını seviyosanız. az yiyin alın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mascio: abi bak farkettiysen sadece grafik ile konusuyorum GRAFİK OLARAK konusuyorum yani OYNAYISA HİKAYEYE lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi sen git bekle yıllarca oyunu bekle, oyun çıksın alama off bakim bugün ayarlayabilirsem gidip alacam da önce yarına yetiştirmem gereken kurguyu bitirmem gerek. Yoksa yalan olur komple asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 heavy rainden sonra cok iyi geldi. her yil ciksin boyle oyunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Offfff hala oynayamadım şu oyunu, düşündükçe deli oluyorum valla. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bende hon ve terraria dan vakit bulursam oynayacam da heavy rain gibiyse başlayayım yarın oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ulan sen gel kac saat oyunu oyna, kafa patlat, sana sunduklari oyun sonuna bak. tek bir sey diyebiliyorum oyun sonuyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar