Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

bu arada ben nasıl ezilemediklerini bilmiorm. ezmeye çalıştığın zaman herturlu zıplayıp kaçabiliolar diye tahmin edip ole yorum yaptım. yoksa mesela birini ezdiğin zaman bi uyarı çıkıp "cops dont kill innocent" diyip bolumu bastan baslatıyosa ben butun dediklerimi geri alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım oyunu oynamadan firmware update beklemek iyi olacak.

Rockstar said:

We have received some reports of PS3s overheating while playing L.A. Noire or beeping three times before shutting down/turning themselves off, mostly on older 60GB and 80GB fat models.

Primary reports seem to be that updating to firmware 3.61 will cause PlayStations to overheat. There have been various reports of this on a few different games now, all reporting their PS3s turning off or 'Red Lighting' after having installed 3.61.

This can range from games randomly freezing to PS3s turning off anywhere between 30 mins use to 2 hours. We have confirmed locally that multiple games (Rockstar and non-Rockstar) overheat or freeze only when 3.61 is installed.

Kaynak: http://kotaku.com/5803377/rockstar-says-your-ps3s-are-overheating-because-of-firmware

Sony sorunun X-Box'ta da bulunduğunu öne sürüp, Team Bondy'ye atmış suçu.

Kotaku said:

The PS3 is apparently overheating while playing L.A. Noire because of firmware. That's according to a retracted statement from Rockstar, the studio behind L.A. Noire, adding that the issue persists mostly with older PS3 consoles. But the PS3 isn't alone.

There are reports online that the Xbox 360 version of the game is locking up. "It's been freezing since the first mission, now I'm about 4 in and it won't stop freezing," wrote one player on the Xbox.com forums.

Rockstar seems to be aware of Xbox 360 issues. Part of the studio's advice is to "clear the 360 cache" (read Rockstar support here).

Many players are not experiencing any issues whatsoever. But those who are, try clearing the cache. If that doesn't work, there's always bitching on the internet.
Kaynak: http://kotaku.com/5803461/is-la-noire-locking-up-xbox-360s
Sosyal ağlarda paylaş

oha bi yarim saat bakiyim diye actim basindan kalkamiyorum. oyunda her olayi nasil cozebileceginiz oynayisiniza gore degisiyo. eger ipuclarini bulup, sorgulamalarda insanlarin dogru veya yalan soyledigini isabetli bi sekilde saptarsaniz isiniz cok kolaylasiyo. eger sorgulamayi beceremezseniz alternatif ama uzun yollardan sonuca gidiyorsunuz. sorgulamalardaki mimik olayini super yapmislar. insallah ilk 1,5 saatin verdigi tad oyun bitene kadar surer.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu yapmayın okadar trol taktınız bana da gerçeği siz de biliyorsunuz ama okadar para verdiğiniz için savunuyorsunuz animasyonlara laf yok! ancak mafia 1 çevre grafiklerin den farkı yok bunu sizde biliyorsunuz.. hatta GERÇEKÇİLİK neresi abi oyunun araba kullanıyoruz diye gerçekçimi oldu şimdi oyun ?
hayır bari grafikleri süsleselerdi nedir pilastik modeller abi..
Sosyal ağlarda paylaş

diyaloglar uzun ama baymiyo. zaten her dava sizi az cok meraka surukledigi icin, diyaloglari pur dikkat dinliyorsunuz kendi kafanizda olayi onceden cozebilmek icin. hikaye konusuna gelirsek, su ana kadar hikaye biraz karisik gidiyor. bir oynadiginiz zaman var, davalarla ugrasip rutbe atliyorsunuz. bir askeri gecmisiniz var, flashbacklerle goruyosunuz her dava sonunda. bir de bir psikiyatrist var, etrafta opsiyonel gazeteleri bulup hikayesini unlock ediyorsunuz. psikiyatrist ana konuyla bagli cikabilir sanirim cunku psikiyatristin buldugum iki gazetede de savas sonrasi kafayi yemis adamlarla ugrasiyodu.

simdilik hikaye bazinda diyebileceklerim bunlar. noir konseptini sevmeyenleri oyun biraz sarmayabilir cunku herseyiyle noir konseptine uymaya calismislar.

grafiklere gelirsek, klasik rockstar grafikleri bana gore. gozume batan bir sey olmadi. ha bir artisi var o da karakter suratlarina daha fazla onem verilmis, o da oyunun oynanisinda buyuk etki oynadigindan dolayi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...