Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 axedice said: İs. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı NARLIDERE İZMİR İzmir fena diilmiş acemiligi surgun yeri mentes de yapip ordan seni sectim pikacu seklinde 4 kisi narlidere'ye alinmistik muhendislik yapmak icin. lojman bkm ekip amirligi. bizim orasina villa diyorlardi baya konforlu. iceride kendi kafeteryamiz vardi lig tv falan. ustune monopoly tarzinda oyunlar tavlalar vb heh tek bayik sey 7 barfiks cekemezsen carsiya cikarmiyoruz diye diretiyorlardi. otel vb elektrik tesisat planlamasi, yangin alarmi 0 dan proje yaptiydik teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Şafak da 10 olmuş bizim. Vah vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bir izmirli olarak bana da orası çıksa keşke lan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Van'ın çaldıran ilçesinde - 25 derece sıcaklıkta rahat bir şekilde acemiliğimi bitirdim. dün 6. hudud alayına geldik. yeminden sonra görev yapacağım yerde belli oldu: Van 6. Hudud Alayı - Mayın ve El yapımı Bomba İmha Timi yani meti..bilgisi fikri olan var mı acaba? bu arada çaldıran Türkiyenin en soğuk ilçesiymiş gidince gördük hakketten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Karşı jandarmaya sela metseydin. Ordaki üst devreler benim eski torunlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 15 ay yapıyorum ve şafak atarsa 38 :D bitti mi ne ığdırda türkiyenin en yüksek karakolunda ağrı dağının dibinde de bitermiş askerlik peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sharky said: Şafak da 10 olmuş bizim. Vah vah. artık 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yol iznine geldim. manisa acemilikten kıbrısa gidiyorum. 3 gün yatıştayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ne kola ne fanta, atarsa sadece yedigün diyorlar burada. bu arada torunlarimiz geldi, ilk defa galiba bitecek bu askerlik dedim hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Şimdi sizin gidişiniz ne koyucak onlara. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 nası acemiliği rahat yapıyonuz ya .. burda öle muameleler görüoz aklınız almaz.dayak filan yok ama insan hayatının da önemi yok gerçekten. astım hastası adam 75 kişiyle beraber yatıyor .yanında getirdiği ilaçlarını elinden alıp kaybetmişler yenisini de vermiyolar adamın yanında yatan kişi gece uyanıyor bu nefes alamıyor bişi olursa diye uyuyamıyor. adamın dizinden kemik kopmuş dizin içinde geziyormuş .adama ayakta duruyon ya demişler. 1 aydır bekliyor operasyon olması lazım 15 günde sıra gelir ustaya gidince yaptır demişler . burdakileri yazsam 10 sayfa çıkar ki bu benim gördüklerim.avukat olan bikaç kişi takmış kafaya açıcam dava diyor. aihm e gidecem diyen bile var. tek umudumuz ustada rahat etmek. inanmazsınız tunceli,bingöl,hakkari gibi illere gidecek adamlar bile acemilik bitsede gitsek bir an önce diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Vanın acemilik eğitimi veren 4 5 ilçesi var. ben çaldıran ilçesinde yaptım 120 küsür kişiydik. yeni yapılan koğuşlara yerleştirdiler bizi 32 kişi birlikte yattık.koğuşun içinde wc lavabo vs vardı ve her gün nöbetçi tarafından temzleniyordu.biz giderken koğuşun içindeki duşlarda bitmek üzereydi ama bize yetişmedi. duş yapmak için karargah binasına gidiyoduk akşamları. bizim başımıza acemilik eğitimi için aztek verdiler bitane. 87 doğumlu eleman bildiğin çocuk. bizi toplardı eğitim alanına bjk fener muhabbeti yapardık. sonra hava çok soğuk diyip gazinoya yollardı bizi. çaldırandaki bütün acemiliğim böyle geçti. tek sıkıntım soğuk oldu -25 leri gördük ağacın üzerinde donmuş kuşlar fln. alaya döndüğümüzde diğer ilçelerde acemilik yapan arkadaşlarla muhabbet ettik, bizim anlattıklarımıza elemanlar inanmadı. herifleri sürekli süründürmüşler atış fln yaptırmışlar. içecek su çay bulamıyoduk diyorlardı elimizi yıkamaya su bulamıyoduk fln. biraz şans işi oluyomuş bunlar onu anladım. sağlık sorunu olan herkesi dinleyip ona göre istirahat(yanlış yazdım) veriyolardı.yalnız bi olayla karşılaştım; arkadaşla sabah saati revire gittik.çocugun basuru vardı yürüyemiyodu.doktora gittik işte ikimizede reçete yazdı. gittik sonra eczaneden reçetede yazan ilaçları aldık. bana şurup verdiler işte öksürüyorum diye onu içip geldim.arkadaşın ilacını verdi görevli. ufak bi şurup kabı içinede mavi bi sıvı doldurdu benim arka verdi. ark aldı kabı eline görevliye bakıyo napıcam ben bunu diye. çocugun basuru var eline bi tane sıvı verdiler.asdasd sonra görevli atladı ordan gargara ilacı yazmış doktor gargara yapıcaksın onunla diye.ben direk iptal oldum orda zaten koşarak uzaklaştım asdad.neyse sonra arkla doktorun odasına girdik adam kahkaha atıyo deli gibi mosmor olmuş gülmekten basuru olan adama gargara ilacı yazdım diye yerlere yatıodu gülmekten.herif bizle t*k geçti resmen. asla unutamam ya bu olayı asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 denizli'den selamlar d: acemilik bitti, aynen burda devam ediyorum şimdi. bildiin sanayi gibi bi yerde tank bakımı görevini icra ediyoruz (çay içerek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 acemiligimin ilk gununu hatirladim simdi surekli birseyler tasimaktan kollarim o kadar yorulmustu ki kasigi kaldiracak gucum kalmamisti yemek yiyememistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Safak Ankara :) 006. Ay ne guzel bir hismis, boyle bos bir internet cafede carsiya cikabilmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 :) bitmiş senin askerlik haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bitirenlerin hepsine geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kısa donem harbiden kısa ama yaa sozde kalmiyor yani 5 ay harbiden hayatınızın kısa bir donemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Askerlik dediğin şey tamamen psikolojik. 2000 gün askerlik yap, son 30 gün yine geçmez. 158 gün yap, yine geçmez. :) Uzun dönem varsa aramızda, bol sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 5 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Farkettim de ben cok sabirli ve ilimli bir insandim. Artik daha cabuk sinirleniyorum. Tesekkurler TSK, sinir hastasi yapabilir her insani isterlerse. Elin iki gidim, sivil hayatta yanimda benimle ayni yolda yuruyemeyecek bascavusu gelmis bana izdirap olmaya calisiyor. Peh.. Gerizekali. Neyseki bitti 3-4 gun kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçio o. eskiye dönüyosun korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 sanırım su an yoklama kaçagı tarzı bişeyim şubatta dönünce vurucaklar kelepçeyi havaalanında kesin bi ton belge istiyolar yurtdısında ögrenci tecili için ki çogu yanımda degil pff inzibat çevirmez di mi iner inmez? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 uçaktan paraşütle birliğin ortasına atacaklar seni, kurayı çekmişlerdir senin için, muş'tan falan geçer uçak ordan bırakırlar işte inişte askerler alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sadece 40 saat kaldi. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar