Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

337. Dönem (Aralık-2010) KD. ve YD. Subay Adayları

Brook

Öne çıkan mesajlar

• Admin
axedice said:

İs. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı
NARLIDERE İZMİR

İzmir fena diilmiş

acemiligi surgun yeri mentes de yapip ordan seni sectim pikacu seklinde 4 kisi narlidere'ye alinmistik muhendislik yapmak icin.

lojman bkm ekip amirligi. bizim orasina villa diyorlardi baya konforlu. iceride kendi kafeteryamiz vardi lig tv falan. ustune monopoly tarzinda oyunlar tavlalar vb heh

tek bayik sey 7 barfiks cekemezsen carsiya cikarmiyoruz diye diretiyorlardi.

otel vb elektrik tesisat planlamasi, yangin alarmi 0 dan proje yaptiydik teytey
Sosyal ağlarda paylaş

Van'ın çaldıran ilçesinde - 25 derece sıcaklıkta rahat bir şekilde acemiliğimi bitirdim. dün 6. hudud alayına geldik. yeminden sonra görev yapacağım yerde belli oldu: Van 6. Hudud Alayı - Mayın ve El yapımı Bomba İmha Timi yani meti..bilgisi fikri olan var mı acaba? bu arada çaldıran Türkiyenin en soğuk ilçesiymiş gidince gördük hakketten öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

nası acemiliği rahat yapıyonuz ya .. burda öle muameleler görüoz aklınız almaz.dayak filan yok ama insan hayatının da önemi yok gerçekten.

astım hastası adam 75 kişiyle beraber yatıyor .yanında getirdiği ilaçlarını elinden alıp kaybetmişler yenisini de vermiyolar adamın yanında yatan kişi gece uyanıyor bu nefes alamıyor bişi olursa diye uyuyamıyor.

adamın dizinden kemik kopmuş dizin içinde geziyormuş .adama ayakta duruyon ya demişler. 1 aydır bekliyor operasyon olması lazım 15 günde sıra gelir ustaya gidince yaptır demişler .

burdakileri yazsam 10 sayfa çıkar ki bu benim gördüklerim.avukat olan bikaç kişi takmış kafaya açıcam dava diyor. aihm e gidecem diyen bile var.

tek umudumuz ustada rahat etmek. inanmazsınız tunceli,bingöl,hakkari gibi illere gidecek adamlar bile acemilik bitsede gitsek bir an önce diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Vanın acemilik eğitimi veren 4 5 ilçesi var. ben çaldıran ilçesinde yaptım 120 küsür kişiydik. yeni yapılan koğuşlara yerleştirdiler bizi 32 kişi birlikte yattık.koğuşun içinde wc lavabo vs vardı ve her gün nöbetçi tarafından temzleniyordu.biz giderken koğuşun içindeki duşlarda bitmek üzereydi ama bize yetişmedi. duş yapmak için karargah binasına gidiyoduk akşamları.

bizim başımıza acemilik eğitimi için aztek verdiler bitane. 87 doğumlu eleman bildiğin çocuk. bizi toplardı eğitim alanına bjk fener muhabbeti yapardık. sonra hava çok soğuk diyip gazinoya yollardı bizi. çaldırandaki bütün acemiliğim böyle geçti. tek sıkıntım soğuk oldu -25 leri gördük ağacın üzerinde donmuş kuşlar fln.

alaya döndüğümüzde diğer ilçelerde acemilik yapan arkadaşlarla muhabbet ettik, bizim anlattıklarımıza elemanlar inanmadı. herifleri sürekli süründürmüşler atış fln yaptırmışlar. içecek su çay bulamıyoduk diyorlardı elimizi yıkamaya su bulamıyoduk fln.

biraz şans işi oluyomuş bunlar onu anladım. sağlık sorunu olan herkesi dinleyip ona göre istirahat(yanlış yazdım) veriyolardı.yalnız bi olayla karşılaştım; arkadaşla sabah saati revire gittik.çocugun basuru vardı yürüyemiyodu.doktora gittik işte ikimizede reçete yazdı. gittik sonra eczaneden reçetede yazan ilaçları aldık. bana şurup verdiler işte öksürüyorum diye onu içip geldim.arkadaşın ilacını verdi görevli. ufak bi şurup kabı içinede mavi bi sıvı doldurdu benim arka verdi. ark aldı kabı eline görevliye bakıyo napıcam ben bunu diye. çocugun basuru var eline bi tane sıvı verdiler.asdasd sonra görevli atladı ordan gargara ilacı yazmış doktor gargara yapıcaksın onunla diye.ben direk iptal oldum orda zaten koşarak uzaklaştım asdad.neyse sonra arkla doktorun odasına girdik adam kahkaha atıyo deli gibi mosmor olmuş gülmekten basuru olan adama gargara ilacı yazdım diye yerlere yatıodu gülmekten.herif bizle t*k geçti resmen. asla unutamam ya bu olayı asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Farkettim de ben cok sabirli ve ilimli bir insandim. Artik daha cabuk sinirleniyorum. Tesekkurler TSK, sinir hastasi yapabilir her insani isterlerse.

Elin iki gidim, sivil hayatta yanimda benimle ayni yolda yuruyemeyecek bascavusu gelmis bana izdirap olmaya calisiyor.

Peh.. Gerizekali.

Neyseki bitti 3-4 gun kaldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...