Brook Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Aralık celb döneminde bana tertip olucak patiler varmı acaba aramızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Yedek subay olmayı düşünen arkadaşlar. Birliklerde yedek subaylara çok iş köstürülür.Kıdemlı başçavuşlar işin kurdu olduğu için her seferinde her pis iş size kalır.Siz ben subay ünvanım var lan veririm emri desenizde habire nöbetçi amir yada nöbetçi subay kolluğunu kolunuzda görürsünüz.Ve her sıkıntıda bölük komutanı yada tabur komutanı size çemkirir.Uğraşır durursunuz. kısaca; 5 ay 5 gün yapın eve dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 vay be 325. Nere 337 nere allah sabır versin şimdiden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Turkceplease said: Yedek subay olmayı düşünen arkadaşlar. Birliklerde yedek subaylara çok iş köstürülür.Kıdemlı başçavuşlar işin kurdu olduğu için her seferinde her pis iş size kalır.Siz ben subay ünvanım var lan veririm emri desenizde habire nöbetçi amir yada nöbetçi subay kolluğunu kolunuzda görürsünüz.Ve her sıkıntıda bölük komutanı yada tabur komutanı size çemkirir.Uğraşır durursunuz. kısaca; 5 ay 5 gün yapın eve dönün. bütün genellemeler yanlış olduğu gibi bu genellemede yanlış. Çok kıyak askerlik yapma imkanınızda olabilir. Mesela iş bulmakta zorlanıyorsanız 1 yıl maaş alırsınız. Sabah 8 akşam 5 askerlik yaparsınız hele ki şehir merkezinde ya da yakın bir yerdeyseniz haftasonu ve mesai saatleri( evet mesai) dışında merkezde istediğinizi yapma imkanınız olur. Er olupta pis iş yapma ihtimali daha fazla ayrıca. Ama merkezden ne kadar uzaklaşırsanız askerlik o kadar sıkıcı olur. Tabi işin gücün hazırsa ve bir çok nedenden dolayı kısa iyidir 5 ayda işi bitir dön evine sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Turkceplease said: Yedek subay olmayı düşünen arkadaşlar. Birliklerde yedek subaylara çok iş köstürülür.Kıdemlı başçavuşlar işin kurdu olduğu için her seferinde her pis iş size kalır.Siz ben subay ünvanım var lan veririm emri desenizde habire nöbetçi amir yada nöbetçi subay kolluğunu kolunuzda görürsünüz.Ve her sıkıntıda bölük komutanı yada tabur komutanı size çemkirir.Uğraşır durursunuz. kısaca; 5 ay 5 gün yapın eve dönün. DIITT! yanlış. şuan yedek zubay olarak görevimi bitirmek üzereyim. kıbrısta ev araba kız ark kumar alkol şokella diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben de bu celbe dahilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben de varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Hayırlı teskerelere diyim ne olursanız olun :) Zaten son kısa dönemler siz olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bende gidiyorum bu dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 gidiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben yedek subay adayıyım ama gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Beyler askerde grip ya da nezle olunca ilaç veriyolar mı. İlaç götürmek serbest mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yasak.sadce hayatı önem taşıyan ilaçların.yoksa tıppın son noktası revire gidiyorsun sana aspirin veriyorlar düzeliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bende gidiyorum mutluyum huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bende yalnızım sanıodum varmış bayaa tertip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ben de aralık postası geçsin de çürük alayım diye bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bende gidiyorum. topicini açmıştım ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 küçükyalıda sınava giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bayram dönüşü salı günü gece 2'de gidip adımı yazdırıp sabah 8de orda olup yoklamamı yaptırabilirsem ben de gidicem. Peki bu küçükyalıda sınava girme falan olayları nedir? Arkadaşı tuzlaya götürmüştüm ben, bitti mi o çile devri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 pipine bakıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 tuzla ve ankara zırhlı birlikler çile genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ona göre asker istihbarahata, gata'ya ya da normal askere giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Tecil ettirirken muayne olmuştum ben, pipime bakmadı kimse. Boyun kaç kilon kaç, biraz kilo alsan iyi olur hadi geçmiş olsun şeklinde bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 pipi önemli evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 soyma muhabbeti ilk muayenede olmuyor sanırım. sadece iç çamaşıra kadar soyup, boy kilo kontrolü yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar