Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

337. Dönem (Aralık-2010) KD. ve YD. Subay Adayları

Brook

Öne çıkan mesajlar

Yedek subay olmayı düşünen arkadaşlar.

Birliklerde yedek subaylara çok iş köstürülür.Kıdemlı başçavuşlar işin kurdu olduğu için her seferinde her pis iş size kalır.Siz ben subay ünvanım var lan veririm emri desenizde habire nöbetçi amir yada nöbetçi subay kolluğunu kolunuzda görürsünüz.Ve her sıkıntıda bölük komutanı yada tabur komutanı size çemkirir.Uğraşır durursunuz.

kısaca; 5 ay 5 gün yapın eve dönün.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

Birliklerde yedek subaylara çok iş köstürülür.Kıdemlı başçavuşlar işin kurdu olduğu için her seferinde her pis iş size kalır.Siz ben subay ünvanım var lan veririm emri desenizde habire nöbetçi amir yada nöbetçi subay kolluğunu kolunuzda görürsünüz.Ve her sıkıntıda bölük komutanı yada tabur komutanı size çemkirir.Uğraşır durursunuz.

bütün genellemeler yanlış olduğu gibi bu genellemede yanlış. Çok kıyak askerlik yapma imkanınızda olabilir. Mesela iş bulmakta zorlanıyorsanız 1 yıl maaş alırsınız. Sabah 8 akşam 5 askerlik yaparsınız hele ki şehir merkezinde ya da yakın bir yerdeyseniz haftasonu ve mesai saatleri( evet mesai) dışında merkezde istediğinizi yapma imkanınız olur. Er olupta pis iş yapma ihtimali daha fazla ayrıca. Ama merkezden ne kadar uzaklaşırsanız askerlik o kadar sıkıcı olur. Tabi işin gücün hazırsa ve bir çok nedenden dolayı kısa iyidir 5 ayda işi bitir dön evine sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

DIITT! yanlış.

şuan yedek zubay olarak görevimi bitirmek üzereyim.
kıbrısta ev araba kız ark kumar alkol şokella diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...