Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam yapmış

Lelouch

Öne çıkan mesajlar

off bonbon bide gamerim diye geziosun ortada :p

gerci sende suc yok, ulkemin gamerlari nintendo ile hicbizaman gercek anlamla tanisamadigindan guduk kaldilar

adam super mario world (yoshi li olan) dan sonra gelmsi gecmis en iyi mario oyunu kabul edilen SMB3 u birebir DS deki new super mario brothers icin yapmis, ne level editor var ne bisi herif nasil kirip bu bolumleri bole yapmayi becerdi ise taktir ettim

bi ara indirip oynarim valla
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

off bonbon bide gamerim diye geziosun ortada :p

gerci sende suc yok, ulkemin gamerlari nintendo ile hicbizaman gercek anlamla tanisamadigindan guduk kaldilar

adam super mario world (yoshi li olan) dan sonra gelmsi gecmis en iyi mario oyunu kabul edilen SMB3 u birebir DS deki new super mario brothers icin yapmis, ne level editor var ne bisi herif nasil kirip bu bolumleri bole yapmayi becerdi ise taktir ettim

bi ara indirip oynarim valla

gamerim diye geziyorum, nintendocuyum diye değil. arada fark var.

smw'yi biliyorum, smb3'ü de, nsmb'yi de.
zaten mesajımda "ee bu nsmb'nin aynısı ki, ne ki bu" diye sordum.
nsmb'de bu levellar yok muydu, hepsini oynamadım ama görüntüleri ona benzettim.
o yüzden sordum.

ha bu arada, smb1, smb2, smb3'ü hiç sevmem.
ben daha ziyade smw, sml1 ve sml2'ciyimdir. super nintendo ve gameboy...

ilkokuldayken şöyle oynardım oyunu...
şimdi açıp oynamaya kalksam hiç beceremem ama...

http://www.youtube.com/watch?v=pJMqww1lS6g
Sosyal ağlarda paylaş

oyun pıyasasını daha dogma sancıları cekerken batırmayı basaran amerıkan fırmalarının elınden cekıp bugunkı seklıne sokan nıntendodur

kalıte ve marka yonetımını sektore ılk nıntendo getırmıs, logomu bastıgım urunun kalıtesının taahuttu benım anlayısını hakım kılmıstır

nıntendoyla su yada bu sekıdle tanısmamıs, bugun dunayda oyun dıyınce her ınsanın aklına ılk gelken marıo yu cıkarmsı nıntendoya bulasmadanda oyuncu olunmaz

kı barı vıdeoyu ızleseymıssın zahmet edıp, adam smb3 un en akılda kalan bolumlerını bırebır yenjıden yaratmıs ustune kendısıde bolca bulmaca ve hardcore bolum eklemıs

SMB, SMB3, SMW bıde marıo64 mastepiece dır dırek
SML cok bayık ve kopuk bır oyundu (denızaltı bolumu ıyıdır ama)
SML2 bıraz daha oturmus adam gıbı bır oyundur mısal, tematık zonelar ıle warıo yu kazandırdı bıze ama gameboy donemının kralı SML3 olan Warıo Land dır, cıdden efwsane oyundur lan

ortaokulda mudur yardımcısı cantamda yakalıyıcna kartusu gasp etmıs sonra odasında kaybetmıstı ıcıme oturmustu, yalvar yakar ne zor sartlar altında getırttım ben o oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...