Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bayağa uğramış gibi http://www.youtube.com/watch?v=nd2gtBhgwQM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 nintendo ds'teki oyun bu. oyunun adı da new super mario bros işte. adam napmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 off bonbon bide gamerim diye geziosun ortada :p gerci sende suc yok, ulkemin gamerlari nintendo ile hicbizaman gercek anlamla tanisamadigindan guduk kaldilar adam super mario world (yoshi li olan) dan sonra gelmsi gecmis en iyi mario oyunu kabul edilen SMB3 u birebir DS deki new super mario brothers icin yapmis, ne level editor var ne bisi herif nasil kirip bu bolumleri bole yapmayi becerdi ise taktir ettim bi ara indirip oynarim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yoshili ne güzeldi aslında ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 izleyin bi de, direk portla kalmamış, klasik marioları geçirmiş, trilyon tane puzzle, labirent fun map yapmış daha neler var neler 12 sinde vericem demişti patchi, direk patch yapiyoruz go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Viktor said: off bonbon bide gamerim diye geziosun ortada :p gerci sende suc yok, ulkemin gamerlari nintendo ile hicbizaman gercek anlamla tanisamadigindan guduk kaldilar adam super mario world (yoshi li olan) dan sonra gelmsi gecmis en iyi mario oyunu kabul edilen SMB3 u birebir DS deki new super mario brothers icin yapmis, ne level editor var ne bisi herif nasil kirip bu bolumleri bole yapmayi becerdi ise taktir ettim bi ara indirip oynarim valla gamerim diye geziyorum, nintendocuyum diye değil. arada fark var. smw'yi biliyorum, smb3'ü de, nsmb'yi de. zaten mesajımda "ee bu nsmb'nin aynısı ki, ne ki bu" diye sordum. nsmb'de bu levellar yok muydu, hepsini oynamadım ama görüntüleri ona benzettim. o yüzden sordum. ha bu arada, smb1, smb2, smb3'ü hiç sevmem. ben daha ziyade smw, sml1 ve sml2'ciyimdir. super nintendo ve gameboy... ilkokuldayken şöyle oynardım oyunu... şimdi açıp oynamaya kalksam hiç beceremem ama... http://www.youtube.com/watch?v=pJMqww1lS6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oyun pıyasasını daha dogma sancıları cekerken batırmayı basaran amerıkan fırmalarının elınden cekıp bugunkı seklıne sokan nıntendodur kalıte ve marka yonetımını sektore ılk nıntendo getırmıs, logomu bastıgım urunun kalıtesının taahuttu benım anlayısını hakım kılmıstır nıntendoyla su yada bu sekıdle tanısmamıs, bugun dunayda oyun dıyınce her ınsanın aklına ılk gelken marıo yu cıkarmsı nıntendoya bulasmadanda oyuncu olunmaz kı barı vıdeoyu ızleseymıssın zahmet edıp, adam smb3 un en akılda kalan bolumlerını bırebır yenjıden yaratmıs ustune kendısıde bolca bulmaca ve hardcore bolum eklemıs SMB, SMB3, SMW bıde marıo64 mastepiece dır dırek SML cok bayık ve kopuk bır oyundu (denızaltı bolumu ıyıdır ama) SML2 bıraz daha oturmus adam gıbı bır oyundur mısal, tematık zonelar ıle warıo yu kazandırdı bıze ama gameboy donemının kralı SML3 olan Warıo Land dır, cıdden efwsane oyundur lan ortaokulda mudur yardımcısı cantamda yakalıyıcna kartusu gasp etmıs sonra odasında kaybetmıstı ıcıme oturmustu, yalvar yakar ne zor sartlar altında getırttım ben o oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 wario land de güzeldir, sml2'den baz almış gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 su uzak dogululardan bazen nefret ediyorum, bazen de cok seviyorum. ne enteresan bi ırk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ulan şimdi olsa deli gibi oynarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 çıktı yama 90 mb, direk rom?!u patchliyor new super mario hedehoxun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar