Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Dün birisine arattıktan sonra geldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 arayabilenleri nasıl görüyorsunuz? bi diyin hele. e:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bana da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 abi ben bir şeye çok sinir oldum yazmadan edemeyeceğim. şu bi haftadır günden güne nolur beni arayın, whötsöpcöll diye gezen tipler çıktı. ekşisözlük'te falan sayfalarca yeşillendirin muhabbeti var. insanlar bilmediği etmediği kişilere numarasını verip arattırıyor yahu. bu ne görmemişlik bu ne görgüsüzlük bu ne cahil gösterişliliğidir. 3 gün sonra gelir zaten anasını satayım kapalı bi komünite değil ki bu bilmemkaç milyon kişiye hizmet veren şirket. ifade edecek sıfaf bulamıyorum ya. ikibinbilmemkaçta ben tarayıcıda gmail üzerinden arkadaş da iphoneda götümüzü açarak beyaz atletle video görüşmesi yapıyorduk. bill gates servetini dağıtıyor kadar rare bişey değil. hani olay o şirket bu app da değil.. afedersiniz aç afrikalılar ekmeğe suya bu kadar saldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 hicbisey anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 https://eksisozluk.com/whatsapp--2239546?day=2015-03-14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Lutfen birisi beni arasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Ren said: https://eksisozluk.com/whatsapp--2239546?day=2015-03-14 buraya bir sürü sesli ve görüntülü görüşme özelliği olan uygulama yazıp malsınız amk temalı entry döşenen yazarlar herkesi kendileri gibi aptal mı sanıyorlar acaba. he facebook messenger'in sesli görüşme özelliği var ama ben bilmiyorum, rehberimde her numarası olan arkadaşla facebookta arkadaşım çünkü değil mi. gsm operatörleri bize interneti bedava mı veriyor lan? buradan görüşme yapma isteği nasıl fakirlik belirtisi oluyor. ayrıca sadece yurtiçinde kullanacağını nerden biliyorsun. kaldı ki bu şekilde iletişim çok daha avantajlıdır. hem fakir olsak ne olur, siz gsm operatörlerinden daha mı zenginsiniz ki oyleyseniz bile bize ne bundan. işiniz gücünüz zibidilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 okumam yoktu orayı okuyamadım. 600 milyon kullanıcısı olan bir şeyin getireceği bir özelliğe üç gün önce sahip olmak için hayrına lokma dağıtan teyzelerin meme arasına tabak sokar gibi saldırmak çok doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sesli görüsme icin invite edebilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 abi iphone için nasıl gelmez whatsapp web ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Fransuxa said: abi iphone için nasıl gelmez whatsapp web ya itunes killik yapmistir bu ozellikle cikaramazsiniz diye ota boka karisiyorlar zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Itunes ile alakası yokta telefondaki bazı limitationlardan doalyı olmuyo henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ne zaman halledersiniz moriarty bey o limitationlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hemen kaldırıyorum aquila bey. dosyalar ektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bahsettikleri limitasyonlarda sacma Push ve background taskten bahsetmisler. Baya bir millet bsg cekmis. abi zaten yaptiginiz sistem cok nanay. Once telefona gidiyor sanirim sonra adama. Illa telefonun acik olmasini, nette olmasini falan istiyor. Bi viber gibi yapamadilar. Viberin desktop uygulamali sahane ama iste trde yaygin degil. Hatta tum dunyada yaygin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 privacy bokuyla bi alakası vardı onun yanılmıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yok sanmiyorum ne privacy olacak. Teknikte hede hodo diyebilirler. Sadece uzaktan kapatma ozelligi eklersin viber gibi birseye mis Su an sacma geliyor. Genelde telefonu etrafa firlatip atan bir adamim. Pc basindayken uyardiginda viber super oluyordu. Simdi yok sarjin az. Yok telefon nette degil (ki pc ile ayni wirelessten bagli nasil oluyorsa) diyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yok şeyi diyorum iphone yapamama sebeplerini iphoneun privacy ile ilgili getirdiği bi limitation yüzünden tekniğe dökemiyolardı bi türlü. yani sistemin bilmem nerde bi koruması var. onu nasıl aşacaklarını bulamamışlar henüz ama nerde okudugumu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 desktop messenger olayini neden adam akilli bi sekilde yapmaya calismiyolar onu anlamadim ben, mevcut hali cok anlamisz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 adam akilli bir suru var ve gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bana farketmez, zaten arkadasim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ayıp ediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sesli görüsme olayina biri el atsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 SenariouS said: bahsettikleri limitasyonlarda sacma Push ve background taskten bahsetmisler. Baya bir millet bsg cekmis. abi zaten yaptiginiz sistem cok nanay. Once telefona gidiyor sanirim sonra adama. Illa telefonun acik olmasini, nette olmasini falan istiyor. Bi viber gibi yapamadilar. Viberin desktop uygulamali sahane ama iste trde yaygin degil. Hatta tum dunyada yaygin degil. saçmalık şu cidden facebook gibi olsaymış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar