DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya bunun mesaj sesi de kısılmıyo ya da deiştirilmiyo galiba ya da ben mi bulamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Kişileri gördüğün menüdeyken ayar tuşu > settings > message notifications > notification tone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ohh danke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bu arada baya gelişti wazzup 6 ayda. kros platform falan baya sorunsuz şu anda. baştaki bilgiye göre hareket etmeyin yane =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nokia e71 e kurdum bu programı. gayet sorunsuz çalışıyor fakat kapatamıyorum bu programı ben sürekli açık. nası olcak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 e71 li telefonlarda bir kaç kez kurcaladım. deaktif edemedim hiç whatsapp ı e71'de. iphone vb gibi telefonlarda arkada çalışanları kapatabiliyorsun. ama whatsapp a girip menüyü aç ve orada çıkış vs olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kapatıyosun ordan ama kapanmıyo işte arkaplanda calısıyo sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 e71 işletim sistemi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 symbian`dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 eski symbian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 olm versiyon sormuştum ben de zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 n8'in kullandığından bi önceki işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Şöyle hoş bir programa web arayüzü yapmamak çok saçma ya , webden de mesaj atabileyim. Ya da bir desktop app en azından. Facebook messenger daha mantıklı yani bundan , sırf bu sebepten. Biraz az darlayıp daha az enerji tüketse 10 numara olucak gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bende şeyi sorcam iyi oldu uplandıgı önceden calısan şey artık calısmıyor. telefon numaramı giriyorum öyle ağ bulunuyor diyip takılıyor.yaşayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kithnos_1 said: Şöyle hoş bir programa web arayüzü yapmamak çok saçma ya , webden de mesaj atabileyim. Ya da bir desktop app en azından. Facebook messenger daha mantıklı yani bundan , sırf bu sebepten. Biraz az darlayıp daha az enerji tüketse 10 numara olucak gerçi. abi iyi de program senin cep telefonu numaranı kullanıyor. nasıl olsun web arayüzü ya da desktop arayüzü. fazladan authentication muhabbetleri koymaları gerekir. onu da istemiyo olabilirler adamlar. yoksa yaparsın uygulamayı, cep telefonu numaranı girersin, sonra sistemden cep telefonuna sms kodu gelir, o şekilde oturum açarsın vs. ama ama. telefondan telefona görüşmek zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Kullansın abi cep numaramı ne fark eder ? Hatta bi saçmalık da o , 2 numaram 2 akıllı telefonum var , 2 numaraı match et , arka planda ver bi WhatzUp ID'si , bitisn gitsin , herkes birbirine msj atabilsin , senkronize olsun. Desktoptan dan atılır , gayet basit ... Çok zor birşeymiş gibi lanse etmişsin , dediğim şekilde olsa , mesajlaşma konusunda bir numara olurlar bence. Bu şekilde bence geçici bi heves gibi birşey , yaklaşık 1 milyat kullanıcısı olan facebook'un messengerını tercih edersin bununla uğraşcağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 e tercih eden zaten ediyo ki facebook u? whatsapp ın facebooka yetişmesi imkansız bu açıdan bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 İşte o konuyu halletseler , zorlarlar , belki de IM'de 1 numara olurlar . SMS falan zaten tamamen tarihe gömülür heralde o zaman. Elimin altında bilg varken ve birine birşey yazmak istiyorsam(akıllı tel i olan birine özellikle) , ya mail ya facebook msj kullanmak zorundayım ama watzup olsa onu kullanırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bu dediğimi Tango yapıyormuş sanırım. Bi kere kurmuştum ama hiç kurcalamamıştım , bu da watzup a göre biraz fazla enerji tüketiyor gibiydi , bi fırsat daha vericem şimdi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 abi o da oluyo zaten lol alman hattım var yeni ayfonumda millet türkiyedeki türksel hattıma mesaj atınca oraya geliyo en başta numara girdigin yerde ikisine de aynı numarayı gir onay kodu gelicek girersin tek numarada toplarsın ben yanlış anlamadıysam tabi derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Onayı kodunu girmeme müsade etmiyor yalnız bende. Ayfon , android farklı mı yaptılar acaba ? SMS gelince oto algılıyor ve devam ediyor. Denedim diğer hattım ve tabletimle olmadı. SMS geldi normal telefonume , tabletteki watzap mal gibi bekliyor , input istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şöyle dene iki alettekini de sil hangi telefon numarasını kullanmak istiyosan o hattın takılı olmadıgı telefonuna kur whatsapp'ı onay kodu isteyince diğer hattını gir diğer telefonuna mesaj gelsin o kodu gir sonra kullanmak istedigin hattın olan telefona kur tekrarla olmadıysa ikisine de teker teker kullanmak istedigin hattını tak sil kur hala dogru anlayıp anlamadıgıma emin değilim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 tablette çalışmıyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Tek ID 2 telefon ... Tek cümleyle özeti bu. 2 bilgisyarda skype açıkken olan olayı istiyorum yani , 2 istemcime de mesaj gelsin , istediğimden cevaplıyayım. Bugün denedim kesinlikle olmuyor. Bu özelliğin yanına bir de web/pc den de mesaj alınsın , atılsın istiyorum , çok da birşey istemiyorum , bu popülerlikteki bir ürüne nasıl bunu yapmazlar hala da anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 MrLevie said: tablette çalışmıyor benim bildiğim. Çalışıyor tablette , ZTE 11 (Vodafone Smart Tab) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar