Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whatsapp

dylanN

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
kithnos_1 said:

Şöyle hoş bir programa web arayüzü yapmamak çok saçma ya , webden de mesaj atabileyim. Ya da bir desktop app en azından.

Facebook messenger daha mantıklı yani bundan , sırf bu sebepten. Biraz az darlayıp daha az enerji tüketse 10 numara olucak gerçi.

abi iyi de program senin cep telefonu numaranı kullanıyor. nasıl olsun web arayüzü ya da desktop arayüzü. fazladan authentication muhabbetleri koymaları gerekir. onu da istemiyo olabilirler adamlar. yoksa yaparsın uygulamayı, cep telefonu numaranı girersin, sonra sistemden cep telefonuna sms kodu gelir, o şekilde oturum açarsın vs.
ama ama. telefondan telefona görüşmek zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

Kullansın abi cep numaramı ne fark eder ? Hatta bi saçmalık da o , 2 numaram 2 akıllı telefonum var , 2 numaraı match et , arka planda ver bi WhatzUp ID'si , bitisn gitsin , herkes birbirine msj atabilsin , senkronize olsun. Desktoptan dan atılır , gayet basit ... Çok zor birşeymiş gibi lanse etmişsin , dediğim şekilde olsa , mesajlaşma konusunda bir numara olurlar bence. Bu şekilde bence geçici bi heves gibi birşey , yaklaşık 1 milyat kullanıcısı olan facebook'un messengerını tercih edersin bununla uğraşcağına.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte o konuyu halletseler , zorlarlar , belki de IM'de 1 numara olurlar . SMS falan zaten tamamen tarihe gömülür heralde o zaman.

Elimin altında bilg varken ve birine birşey yazmak istiyorsam(akıllı tel i olan birine özellikle) , ya mail ya facebook msj kullanmak zorundayım ama watzup olsa onu kullanırım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle dene
iki alettekini de sil
hangi telefon numarasını kullanmak istiyosan o hattın takılı olmadıgı telefonuna kur whatsapp'ı
onay kodu isteyince diğer hattını gir diğer telefonuna mesaj gelsin o kodu gir
sonra kullanmak istedigin hattın olan telefona kur tekrarla
olmadıysa ikisine de teker teker kullanmak istedigin hattını tak sil kur
hala dogru anlayıp anlamadıgıma emin değilim gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

Tek ID 2 telefon ... Tek cümleyle özeti bu. 2 bilgisyarda skype açıkken olan olayı istiyorum yani , 2 istemcime de mesaj gelsin , istediğimden cevaplıyayım.
Bugün denedim kesinlikle olmuyor.

Bu özelliğin yanına bir de web/pc den de mesaj alınsın , atılsın istiyorum , çok da birşey istemiyorum , bu popülerlikteki bir ürüne nasıl bunu yapmazlar hala da anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...