Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çok iyi ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sesu said: Böyle bir babam olsa var ya. Adam tutar dövdürtürüm ha. çoğu kişi tersini geçirdi içinden bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Çok benzer bir durum benim oğlumda var. 5-6 aylıktan beri TEK bir şarkı var ki arabada çaldığı anda sedatif etki yapıyor kuzey'de. Artık ben de annesi de nefret ediyoruz o şarkıdan ama mecbur kalınca basıyoruz Vol 18'de. Anında susuyor ve hatta iki kere üst üste çalarsan ikincinin ortalarında huzurlu bir uykuya dalıyor. inanması güç ama işte bu şarkı Hatta ilk rifleri duyar duymaz biri bir düğmeye basmış gibi çat diye duruyo. Bir süre sonra arkasına yaslanıyor. Kuzey'in müzik zevki ne olacak çok merak ediyoruz valla. Annesi hamileyken bu tarz çok dinlemişti,ilgisi var mı onu da bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 weedci baba, daha ne isteyebilirsin ki... cocuk uyumadi mi dondur ortamda cocuk 2 cekti mi misil misil uyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 dasaaa said: babası ataist çocuun take that cizıs nedir evladım.. denmez öle. çarpılırsın çarpılmazsın, çırpılırsın. sarınla beyazın birbirine karışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hahaha cokk iyi ya :D ilk degisim sahnesi efsane zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bob Marley, Rage Against The Machine dinleyen çocuklar, Kıskandım şimdi ben ama. Bize yol gösteren yoktu, gün gelir ilkokul şovlarında Tarkan olur, Mustafa Sandal olur, ertesi gün Michael Jackson olurduk. Güzel tabii böyle duygular. PS: Çocuklarınıza Tori Amos, Air falan dinletiniz. Ne gerek var böyle yoldan saptırıcı "power of weed" muhabbetlerine , polis google'dan aratıp buluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çocuk rol yapıyo beyler başka mantıklı cevabı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sevgili kardeşlerim. bu paflofun köpeği sendromudur. babasının bu müzik ile ot alıp kafayı bulmasını göre göre ezberlemiş zavallı çocuk. bu çocuk yarın öbürsü gün bir hendek içinde aşırı doz uyuşturucudan mort olmuş vaziyette bulunursa o baba yüreği üzülmez mi peki? pişman olmaz mı? bence hepimiz bir süre sessizlik içinde kalıp bunu düşünmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bence olmaz öle şeyler hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ahahaha kafanın hareketi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Cuce said: bence olmaz öle şeyler hiç inşallah o çocuk senin çocuğun olmaz cüce efendi. dualarımız seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben karsiyim abi cocuk ddigin tabe mustafa sandal dinlicek 15 yasinda kesfeder bunnar ha ben dicem mi o bunnari kesfedince "lan guduk sen portakalda vitaminken biz bunnarin konserine gittik" dicem tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çok iyi lan. çocuğun ifadeyle aynı şekilde benim ifadem de değişti fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar