Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Take that jesus

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Çok benzer bir durum benim oğlumda var. 5-6 aylıktan beri TEK bir şarkı var ki arabada çaldığı anda sedatif etki yapıyor kuzey'de. Artık ben de annesi de nefret ediyoruz o şarkıdan ama mecbur kalınca basıyoruz Vol 18'de. Anında susuyor ve hatta iki kere üst üste çalarsan ikincinin ortalarında huzurlu bir uykuya dalıyor.

inanması güç ama

işte bu şarkı

Hatta ilk rifleri duyar duymaz biri bir düğmeye basmış gibi çat diye duruyo. Bir süre sonra arkasına yaslanıyor.

Kuzey'in müzik zevki ne olacak çok merak ediyoruz valla. Annesi hamileyken bu tarz çok dinlemişti,ilgisi var mı onu da bilmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bob Marley, Rage Against The Machine dinleyen çocuklar, Kıskandım şimdi ben ama. Bize yol gösteren yoktu, gün gelir ilkokul şovlarında Tarkan olur, Mustafa Sandal olur, ertesi gün Michael Jackson olurduk. Güzel tabii böyle duygular.

PS: Çocuklarınıza Tori Amos, Air falan dinletiniz. Ne gerek var böyle yoldan saptırıcı "power of weed" muhabbetlerine , polis google'dan aratıp buluyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili kardeşlerim.
bu paflofun köpeği sendromudur. babasının bu müzik ile ot alıp kafayı bulmasını göre göre ezberlemiş zavallı çocuk. bu çocuk yarın öbürsü gün bir hendek içinde aşırı doz uyuşturucudan mort olmuş vaziyette bulunursa o baba yüreği üzülmez mi peki? pişman olmaz mı?

bence hepimiz bir süre sessizlik içinde kalıp bunu düşünmeliyiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...