tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Cuce said: tunca said: o kapıya 4 rane marauder koysaydı bunkerın arkasına böle olmazdı iyi hazırlanamadı scoutlamasına rağmen. gec ya 4 maurderaın 4üne birden vuruyo banelingler zaten. yanındkai binla bile patlardı. banelinglerin garanti full dmgleirni vermeleri cok güclü bir olay. fun fact:bir marauder öldürmek için 7 tane baneling lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 huun said: tunca said: marine yapma abi baneling gelcekse, marine yapıp bi de counterına karşı yenilmemesini mi bekliosunuz da çok güçlü diosunuz baneling tamam baneling gelecekse ben marine basmam; ama sen de muta basmayacaksın, ok? thor niye basmıyosun marineden çok daha iyi bir counter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 funfact 4 marauderı öldürmek içinde 7 baneling lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Nalorifein said: zerg izlemekten hiç zevk almıyorum ya, nerfleselerde kimse oynmasa tlonunkiler zevkli ama bolca Mesela kimse böyle yorumlar yapmasa, savaşlar bitse falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 magic box! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 siege olayı cevirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Creep tumor yayar gibi bunker yayıo foxer ya :D 2şer 2şer kura kura ilerlicek harita ortasına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Fox0red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 buzlu çaya bak!! her maçı alırım sanıyor banelingle kapıdan zorlarsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 foxer sonra tank bastı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ok marauderı banelingle counterlayalım madem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tunca ben ne diyorum, sen boş konusuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bence foxer marauderı keşfettiği gün çok ilginç şeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 baneling'le ilgili sorun cok guclu olmasi degil, sayisi arttikca gucunun katlanarak artmasi. belli bir sayidan fazla banelingi hicbirsey durduramiyor. hani marauder icin 7 tane lazim filan denmis de, marauder da banelinge birsey yapamiyor ki? siege tank disinda baneling'e karsi terran'in yapabilecegi pek birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Foxer siege'e yeni bir bakış açısı getirdi lal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 baneling op diyosun ben de counterına karşı op öyle de olması lazım zaten diyorum, nesi alakasız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Foxer yenince: Abi adamda ne mikro var ya ezdi geçti nasıl ayırdı o marinleri ,öff valla ya sekizgen yaptı allahıma kurban olurum sana. Nestea yenince: Allahın noobu ya saldı banelingleri işte aldı marinleri bizim simitçi nazmi abi olsa da yapardı aynı şeyleri , yok abi nerf lazım bu zerge yeter vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 banelingin pisliği fiyatına göre aşırı faydalı olması. ben koskoca tank yapıyorum 2 vuruşta 2 baneling kadar marine öldürmüyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mum_Chamber said: baneling'le ilgili sorun cok guclu olmasi degil, sayisi arttikca gucunun katlanarak artmasi. belli bir sayidan fazla banelingi hicbirsey durduramiyor. hani marauder icin 7 tane lazim filan denmis de, marauder da banelinge birsey yapamiyor ki? siege tank disinda baneling'e karsi terran'in yapabilecegi pek birsey yok. ahah abi ne diosun cost for cost bi banelingle marauder savaştır bakalım nolcak 0 micro yapsan bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 huun said: banelingin pisliği fiyatına göre aşırı faydalı olması. ben koskoca tank yapıyorum 2 vuruşta 2 baneling kadar marine öldürmüyor lan. tvt dengesini mi etkiliyo yani baneling lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Nestea yenildikten sonra Baneling Op denmesi de bi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Oymanq said: Foxer yenince: Abi adamda ne mikro var ya ezdi geçti nasıl ayırdı o marinleri ,öff valla ya sekizgen yaptı allahıma kurban olurum sana. Nestea yenince: Allahın noobu ya saldı banelingleri işte aldı marinleri bizim simitçi nazmi abi olsa da yapardı aynı şeyleri , yok abi nerf lazım bu zerge yeter vallahi.. True story ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 maranın yavaşlatma upg.ını yapın. 4 mara 7 baneye yatıyorsa, yaklaşık 4-5 böcekte yolda patlar maraya ulaşana kadar. olmadı stim açıp kitelersin. 4 mara öldürmek için 10un üzerinde bane gerekir... 1 bane 1 roach demek, 75min 25 gas. ucuz birim sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Baneling imba diyenler gidip Foxer'ın Kyrix'le olan maçını izlesin. mikro yapıldıkça Marine'ler Banelingleri gayet rahat durdurabilir. Foxer'ın 4. maçı kaybetmesinin nedeni yanlış ünite yapması ya da banelinglerin imba olması falan değil, Makarax yapmasına rağmen pek bir hasar veremeyip ekonomik olarak çok geri kalması. Aynı sayıda Baneling ve marine olunca bir zahmet banelingler yensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tunca said: tvt dengesini mi etkiliyo yani baneling lol kafan mı iyi lan haha ne alakası var? banelingin fiyatından tut mekaniğine kadar herşeyi hata. betadan beri söylediğim şey, değişene kadar da savunurum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar