Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gsl Final Foxer vs Nestea

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Finale nasıl geldiler.
Round 64to Final
Nestea 2-0 강지영 (t)
Nestea 2-0 MC (p)
Nestea 2-0 Wind (z)
Nestea 3-0 Zenio (z)
Nestea 4-0 Slayers Boxer (t)

Round 64to Final
Foxer 2-1 Baby (p)
Foxer 2-0 Fruit Dealer (z)
Foxer 2-0 Babybyebye (p)
Foxer 3-2 Kyrix (z)
Foxer 4-1 Hopetorture (t)
Mesaj tarihi:
FOXER haritada yakın eşleşme şansına erişemesse nestea süpürür. Nestea tam gaz baneling falan yapan adam değil komplike oyuncu. O yüzden foxerın baneling fantezisi falan olmaz bu seride sadece marine yaparsa süpürülür :)
Mesaj tarihi:
deli marine sayılarına ulaşmadan önce baskı kruması lazım nastee'nın aksine uzun mesafede zerg dez avantajlı olcuaktır.

bence bw deydi zerg uzak pozisyon sever. yakın pozisyonda aksine terrana expand ettirmiyolar kesinlikle.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

deli marine sayılarına ulaşmadan önce baskı kruması lazım nastee'nın aksine uzun mesafede zerg dez avantajlı olcuaktır.

bence bw deydi zerg uzak pozisyon sever. yakın pozisyonda aksine terrana expand ettirmiyolar kesinlikle.

deli marine sayısına ulaşsa max popa bile ulaşsalar zerg daha avantajlı tabi şahsi görüşüm. Foxer hatırlamıyorum ama birisini çok zorlanarak yenmişti hatta strese girmişti. Banshee rush yapmıştı. Yani demek istediğim nestea hazırlanmıştır. 4-0 bile bitebilir diyorum hatta ama keyifli ve esrarengiz olacağı kesin :)
Mesaj tarihi:
marine sayısı yanlış oldu. marine production kapasitesi diyim.

zaten foxer asla cok marine basıp saldırmadı. durmadan marine basıp recycle etti. 30 marine varken 3 barracksı olmasıyla 30 marine'i varken 10 raxı olması arasındaki fark o zaten.

durmadan baskı kurabilmesi.
Mesaj tarihi:
boxerin nestea ye karsi hatasi ayni calismayan micro ve harass taktiklerine takilip kalmasiydi
nestea cok iyi calismis boxera karsi direk ezi 4 oyunda
eger foxerda ki hocasi boxerin izinden gidiyor inatla 4 oyun denerse ayni seyleri oda kaybeder
ama uzak oldugu pozisyonlarda macroya dondurmeyi basarabilirse
alabilir gibi geliyo
cocuk cok iyi
Mesaj tarihi:
imparator'un maçlarından ders çıkarttıysa boxer bişeler yapabilir gibi ama sanmıyorum. imparator vs nestea serisinde 3. maç - metalopolis'teki- bence üzerinde çalışması gerekir ya da süpriz bir şeylerle gelmeli diye düşünüyorum.

ayrıca, çok fazla maçını izlemedim gerçi, boxer'ın mental kondisyonda sıkıntı var biraz. bazen kafa olarak oyundan düşüyor ve o anlarda kontrolü kaybediyor, anlamsız combatlarda gereksiz ünite harcıyor. nestea gibi rakibe sürekli baskı kuran bir oyuncu karşısında en büyük sıkıntısı bu olabilir.
Mesaj tarihi:
Nestea rakibini okuyarak oynayan ve mental olarak üst seviye bir oyuncu. Kyrix kadar agresif oynamıyor ama oyunu daha kontrollü. Bu bakımdan foxer için farklı ve daha zorlu bir deneyim olucak. Fakat slayers boxerın tvz'sininde foxerdan çok daha kötü olduğunu ve nestea'nin 4-0lık galibyete aldanılmaması gerek diye düşünüyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...