yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://goo.gl/QAXBM bana çok bayağı geldi siz ne düşünüyosunuz? Atatürk'ün ağzı kullanılarak yazılan eleştrilere de çok itibar etmezdim de bu karikatürize etme olayı bence kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Baya leşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben bu gazeteyi okumam bile. iyi ki okumuyomuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 abi bu ne ya sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ama sonuçta esnafım. yemeğe sofra bezi ederim. atatürkü koyup da kendi pisliklerini bulaştırmasınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 siyasiler hadi neyse de, üstte kemal kılıçdaroğlu'na birleşin iktidara gelin dedirtmişler, altta vatandaşa iyi yöneteck olanları iktidara getirin dedirtmişler. atatürk sadece chp'nin atatürk'ü mü? cumhurbaşkanı'na herkesin cumhurbaşkanı ol dedirttikleri atatürk sadece chp'nin atası mıdır yani. bu kadar işte sözcünün vizyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bilim yuvasına türbanı soktular siyaseti karıştırdılar diyen baloncuk beni gülme krizine soktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kojiroh said: Baya leşmişleş ki ne leş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Çölaşan buraya mı gelmişti ya. Kim yapmışsa bunu beyin bedava demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oy oy oy laik troll yabmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hahahah e yuh, bu bariz Atatürk'ü aşağılamaktır. Ne kadar hadsiz bu adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lan gozcu akpnin gaztesi degilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Türkiye'nin sorunlarını dile getirmeye çalışmış Sözcü ama biraz itici olmuş tabi. Ben sözcü okuyorum. Şahsen şu sıralar yolsuzlukların yazıldığı bir kaç gazeteden biri. Hürriyet falan okusak ohoo lale devrindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 senko said: lan gozcu akpnin gaztesi degilmiydi? değil hatta açık açıkda karşıt olduğunu yapmış olduğu haberlerle bilinen bir gazete Akp ile de bayağı davası var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Akp ile pengueninde davası var. Karşıt görüşte olupta akp ile davası olmayan mı var. Garibim facebookta hayır videosu paylaşan öğretmenin bile var fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oof. birseylerin bokunu illa cikarmak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 paticikteki bazı fanatik kardeşlerin yansıması gibi olmuş, nerdeler, yorum yapsınlar meraklar içersindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 biri "sozcu gazetesine verdigi ilanla genelmudur alan patronun drami" temali umut sarikaya karikaturunu koysun asdfsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 vakit gazeteside sirozdan öldüğünü vurgulamış. acaba ne amaçla vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Loxias said: Akp ile pengueninde davası var. Karşıt görüşte olupta akp ile davası olmayan mı var. Garibim facebookta hayır videosu paylaşan öğretmenin bile var fasdnah çekenin bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ShadowFax said: vakit gazeteside sirozdan öldüğünü vurgulamış. acaba ne amaçla vakit http://newsimg.ngfiles.com/117000/117416_76837_Unsuccessful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben begendim sözcüyü. Guzel olmuş. Kötü bi yanını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Vakit okuyan denyo var mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Atatürk wow dan çıkıp gelmiş heralde ilk karede "di mi Abdullah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 İyi de sözcü'nün üslubu ezelinden beri böyle ki, sadece atatürk'ü eklemişler birde. Ve bu sefer boku çıkmış harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar