Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 İyice saçmaladınız be kardeşim. Sözlük ne yaptı size de mahkeme kararıyla kapatıyorsunuz of ya. Gerizekalılar eksisozlüğü kapatacaz derken seslisözlüğü falan mı kapattılar acaba Var mı buna alternatif güzel bir online sözlük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tureng'in veritabanını izinsiz kullanıyomuş ondan böyle olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 seslisozluk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Seslisozluk.com Türkiye'de bir süre erişime kapalı kalabileceği için aşağıdaki erişim adreslerini not ediniz Türkiye'den kesintisiz erişim için Seslisozluk.com alternatif erişim adresleri: http://www.seslisozluk.net http://174.123.216.18 http://174.123.216.20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 şahane ya lol. en çok kullandığım sitelerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 1 seneden fazla oldu. zaten bir ara hiç kullanılamıyordu, bütün veritabanlarını silmek zorunda kalmışlardı mahkeme kararıyla. door yazsan onu bile çeviremiyordu. o zamandan beri sozluk.net e bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sozluk.net ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 walla ben aratipta bulamadigim bisi bulamadim daha seslisozlukte. sapik sapik alamanca kelimeleri bile buluyor, bazen iste artikellerini yazmiyor iste. Ama artikelleri takan kim sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kojiroh said: tureng'in veritabanını izinsiz kullanıyomuş ondan böyle olmuş sanırım. sebep buysa seslisozluk'u ayiplarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aradığınkelime.çevir.com operada ayarlamıştım buna ç aradığınkelime yazınca direk gidiyordu. bu sitede de bulamadığım bir iki kelime olmuştur şimdiye dek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 terazine abandım kutulu. ben de firefox open search hedesini seslisozluk için kullanıyordum.. çevir.com bu daha da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sesli sözlük ss tureng tur zargan za olarak search'e ekli.. site çalışıyor bu arada yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar