Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft sıyırmış sanırım?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

ya premiere, edius vs. montaj programlarıyla da yaparım da hani bikaç tane gördüm ve artık yazıların gelişi gidişi falan komple aynı yani dikkatimi çekti. heralde adobe'un sadece bunu yapan bi programı falan var. yazıları değiştiriyosun oradan, o kendi fıştlıyo senin için.

after effects yeterli. başka hiç bi programa ihtiyacın yok :)

benim çok sevdiğim bir tarz. 5 sene önce filan okulda bir ödevde yapmıştım. çok da eğlenceli.

bu arada microsoft'un openoffice'e karşı bu reklamı yapması, demek ki bazı şeyler istedikleri gibi gitmediğini gösteriyor. Kendini küçük duruma düşürmüş. Hiç sallamaman lazım, koca microsoftsun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

apple'a filan çöp atsa anlarım, sonuçta para veriliyor ama bedava hizmeti 327189123891728921721$ istediği programla kıyaslamak hem abes hem ayıp. office bedavayı da geçtim ucuz birşey sanki.

adobe photoshop çıkıyormuş ertesi gün, "biz paint.net'in, gimp'in yaptığı her şeyi yapıyoruz" felan gibi reklam yapıyormuş...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu openoffice dediginiz sey free, open source bisey. yani ne destegi bekleyebilirsin ki bedava olan hizmetten? ha destek veriyorlarsa memnun olursun tabi de destek vermiyor diye suclamak enteresan. normalde bunu paticikten biri yapsa mesela salak muamelesi gorurdu bizden. ayrıca microsoft'un kendi urunu ile openoffice'i karsılastırması epic gercekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...