roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Das führer keine kießling gladbach ne demek bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yok öle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kılavuz Gladbach Kiessling yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kiessling Mönchengladbach'ın kaptanı olamaz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 führerimiz kießling gladbach değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ataturk olmedi yuregimizde yasiyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 no women no cry da yazıyo olabilir. führer kelimesine aldanmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 normal almancada bir karşılığı yok. Kießling isim, Gladbach yer/kulüp ismi. Almanca bilmeyen biri tarafından sağdan soldan duyduğu rastgele almanca kelimeleri ardarda yazmak suretiyle yapılmış bir komedi şakası ya da tarzan Almancasında "Kießling Gladbach için lider oyuncu olamaz" tarzı bir şey söylemeye çalışmış bir almanca fakirinin ağzından dökülmüş söz öbeği olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Aman bu forumda Almanca birşey sormayın sakın,sonra olay çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 vanille konuya el atar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 baya bozuk bi almanca kullanildigi icin direkt esgectim ben onu ilk mesajda. grammar nazilerin führer'iyim adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 heil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben bunu çevirmem derfremdesohn çevirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bana ihtiyac kalmamis. Rewendor tüm ukalaligi ve kendini begenmisligiyle aciklamis durumu. Anlamsiz sözcük öbegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sevgili fremdesohn, bu cevabinla asil ukelanin sen oldugunu gösterdin. tebrikler. ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 iyi forumlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 almanca bilenlerin hepsi ukela ya. az özünüze dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben degilim! bilmeyenlere hep yardimci olmaya calistim su forumda. sayemde almanca vizesinden gecen bi sürü insan var burda. biz düdük degiliz, kendi vaktimizden ayirip o kadar yardim ettik. bu mu ukela'lik. sanki ego datmin etmek icin ediyoruz yardim. lüt fen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben de elimden geldiğince yardım ediorm da sonra gelip "benim almancam seninkini ezer" diye geliyosunuz ağzınıza kuru ekmekle vurasım geliyo pis almancılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 e o durum baskaydi. karsidaki kisi hatali* bir almancayla benim kurdugum cümleyi hunharca elestirmisti uyuz bi sekilde. ama sonra baristik biz onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Hicbiriniz böyle göründügü gibi masum degilsiniz Sizleri cok seviyorum hayirli forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 vaniLLe said: baya bozuk bi almanca kullanildigi icin direkt esgectim ben onu ilk mesajda. grammar nazilerin führer'iyim adeta. vaniLLe said: sevgili fremdesohn, bu cevabinla asil ukelanin sen oldugunu gösterdin. tebrikler. ^.^ vaniLLe said: ben degilim! bilmeyenlere hep yardimci olmaya calistim su forumda. sayemde almanca vizesinden gecen bi sürü insan var burda. biz düdük degiliz, kendi vaktimizden ayirip o kadar yardim ettik. bu mu ukela'lik. sanki ego datmin etmek icin ediyoruz yardim. lüt fen.. vaniLLe said: e o durum baskaydi. karsidaki kisi hatali* bir almancayla benim kurdugum cümleyi hunharca elestirmisti uyuz bi sekilde. ama sonra baristik biz onla. Çok sertsin bu konuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yoo. sadece direktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 geyikle karisik ''cici'' bi sekilde yazdim ordaki cogu seyi. tabi yazi diliyle sert gelmis olabilir, dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yok be bende zaten şakasına dedim senin sert postlarını da ve ne kadar direk olabileceğini ben zaten biliyorum ironik bir şakaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar