S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Llama said: Kupayı yak kendini yak mamadu niyang dostum biri seni takip ediyor http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20838289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Aykut "I couldn't" Kocaman !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Fenerbahçe en başından katılmasın başkalarının şansına da engel oluyor . Yapamıyor işte artık kabul etmesi lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ben aykutun yerinde oolsam gruptan çıkmaya hiç kasmazdım. Zaten kupayı alamazlar, haftada 2 maç oynamaya da yetip yetemeyecekleri malum değil. O yüzden 3 maçı da versin hiç zormalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Esnaf said: Llama said: Kupayı yak kendini yak mamadu niyangahahah zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 nasıl trollenmişse başlık, skor öğrenmek için livescore a bakmak zorunda kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 pascalnouman said: 4-2 oldu biter az sonra Kimse başka gol olduğunu söylememiş bu posttan sonra ki zaten forumda maç 4-2 bitti arkadaşlar diye yazan olmuyo soran olmadıkça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Arkasokak said: nasıl trollenmişse başlık, skor öğrenmek için livescore a bakmak zorunda kaldım :) Kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gökay yeni arda olacak türk futbolunda değiştirin olm konuyu ben fitili ateşledim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar