Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bu prizler bozulmaya çok yatkın heralde. Bir tane 25 liralık almıştım 1 ay dayandı sonra anahtarı iptal oldu. Sonra gittim kaliteli bir şey aldım bayıldım parayı o da 2-3 ayda mort oldu. Niye oluyor bu ?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bozulan kısım neresi? aydınlatmayı calıstırmıyor mu yoksa plastigi dandik de acma kapama islemini yapması gerektigi gibi yapmıyor mu? yani sorun mekanik ve elektrik mi? mekanik ise tavsiye edecegim firmalar schneider ve legrand olabilir. elektriksel ise tavsiyem babam :D
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Açma kapma fonksiyonunu yerine getirmiyor. Sabah açıyorum akşam kapıyorum bu kadar. Dandik diyicem ama kaliteli markası da aynı haltı yedi
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 şans sanki, bende bir tane viko, bir tane az bilinir marka ürünü var, ikisi de senelerdir çalışır. ama günde bir kereden azdır dokunmamız. sürekli takılı kalsa ne olur aletler?
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Zaten şu an anahtarsız kullanıyorum. Vallahi yararı nedir ne değildir bilmiyorum heveslenip almıştım
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 işte akp yanlıları görüyorsunuz daha priz ne işe yarıyor onu bile bilmiyorlar!!!1 görüyorsunuz!!! unsuccessful troll
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 25 30 lira vereceksen kumandalı anahtarlı prizlere bak bir de. oturduğun yerden bir düğmeye basarak açıyosun, havanı da atıyorsun.
wiski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ilginçmiş harbi, bizde nalburdan almıştık yıllar önce hala çalışıo
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 O prizlere bağlı olanlar da hoparlör monitör pc modem ve telefondu sadece. Bok yoluna gideceği belliydi zaten her açış kapayışımda prizin sparkling(türkçesi neydi ya bunun sdf) çıkıyordu bazı bölmelerinden
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 3 yildir kullaniyorum sorun yok belkin markasi
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 markasını bi hatırlasam zaten. yabancı bir markaydı ondan eminim de neydi acep
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kıbrısta her yerde anahtarlı priz kullanılıyor. 4-5 sene aynı prizi kullandım, hiç bozulmadı. çok daha eskilere dayanan (20-30 senesi vardır herhalde) prizler gördüm, onlarda da herhangi bir problem yoktu, doğru düzgün çalışıyordu. öyle çok meşhur firmalar da değil, pazardan aldığın şeyler...
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 goldbären said: şans sanki, bende bir tane viko, bir tane az bilinir marka ürünü var, ikisi de senelerdir çalışır. ama günde bir kereden azdır dokunmamız. sürekli takılı kalsa ne olur aletler? yarım kere mi dokunuyodunuz
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Abi nasıl bozuluyor priz dediğin şey anlayabilmiş değilim. Bu konuda şanssızsın diyebilirim ancak. Evime taşınalı 5 sene oldu, 5 senedir aynı seksi kırmızı ışıklı prizim tık demeden çalışıyor, Aynı şey diğer odadaki tv setindeki için de geçerli. Viko yanlız. Viral gibi oldu ama bu yani.
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sen biraz hunharca kullanıyorsun sanırım prizi, odamda 2 senedir 2 günde bir açılıp kapanan prizim var yıllara meydan okuyor ki marka fln da almamışımdır yani priz alırken verdiğim paraya çok acıyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 valla ben de yıllardır kullanıyorum bendekini ve gayet hunharca yani. ayağımla girişerek açıyorum hep
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Tunçmatik iyimidir tunçmatik
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 beyler ben de oturup kalkıp açıyorum ama bozulmadı hiç. durun markasına bakayım. aa vikoymuş. viral 2
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Pickles said: Tunçmatik iyimidir tunçmatik Ups'i var. Ailecek kullanıyoruz... :D
Öne çıkan mesajlar