Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil/Önemli: Aynı harddiskten arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
/Escobar said:

Hd'in gelecek seneye kadar garantisi varmis hala, üretici firmayla konusup kendi patladi alet önemli bilgiler var icinde vs desen?

Anlatamadığım hard diski alıp yenisini gönderiyorlar; adamların eline geçtiği anda çöpe atçaklar bunu, bana da yenisini gönderecekler. Üretici firma böyle şeylerle ilgilenmez. Senin ne kadar verin varmış, kaybolmuş umurlarında değil adamların yani.
Mesaj tarihi:
bebekk said:

/Escobar said:

Hd'in gelecek seneye kadar garantisi varmis hala, üretici firmayla konusup kendi patladi alet önemli bilgiler var icinde vs desen?

Anlatamadığım hard diski alıp yenisini gönderiyorlar; adamların eline geçtiği anda çöpe atçaklar bunu, bana da yenisini gönderecekler. Üretici firma böyle şeylerle ilgilenmez. Senin ne kadar verin varmış, kaybolmuş umurlarında değil adamların yani.

üretici firmadan, distribitor'e konuyu anlat. ordan satın al.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

üretici firmadan, distribitor'e konuyu anlat. ordan satın al.

zaten başka bir harddisk aldım aynı seriden; fakat içindeki logicboard aynı çıkmadı. Daha kaç tane alabilirim ki? 3,5 belki 7.. bütçe denen bir şey var en nihayetinde; öğrenciyiz sonuçta.
Bunun dışında artık harddisk aramıyorum; izmir'de bu işi yapabilecek bir yer buldum yeni logicboard gerekmeden motoru döndürebiliyorlar. Cuma akşamı olup olmadığına dair bilgi alacağız.
Henüz çözüme ulaşmamış olsa da konu kitlenebilir; daha sonra harddisk ile ilgili veri kaybı yaşayan arkadaşlar bana ulaşabilirler. Gayet uygun fiyata izmir'de yapan (umarım) bir yer biliyoruz artık
Mesaj tarihi:
inşallah sonucunda dataları alabilirsin..

o zaman haber verirsin, ekleriz hangi yer yaptı ise. onu da ekler kilitleriz. internetten benzer durum yaşayan falan olursa sonuca kolayca ulaşır.
Mesaj tarihi:
Şimdi o anlattığın teknik hadiselerden anlamıyorum ama bir tecrübemi anlatayım işine yarar belki.

Benimde arkadaşın HDD arıza yaptı, mecidiyeköyde /İST bir yere götürdük, bakdılar neyse, hani HDD içinde olan şu metal dsikler varya, onları alıp başka bir HDD içine koyabileceklirini (data yı değil, komple o metal diskleri) söylediler.

Sorunun böyle birşeyse fikir vermesi açısından paylaşayım dedim.
Mesaj tarihi:
Bugün gittiğimiz firmanın yaptığı iş de bir nevi öyle. İstanbul merkezli bir firmanın İzmir kolu olarak görev yapıyorlar. Önce kendi board'ları ile azaltılmış RPM ile güç verip datayı kopyalamaya çalışıyorlar. Eğer olmazsa İstanbul'a gönderilip disklerin aktarılması falan sağlanıyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bazen yeni üyeler konu kitlensin diyorlar. Nereden çıkıyor bu muhabbet? Sürekli girdiğim tek forum burası olduğundan soruyorum. Öyle bir pratik filan mı var öteki forumlarda? Konu neden kitlensin ki?
Mesaj tarihi:
Biz Ubuntu-TR'de çözüme kavuşan soru(n)larla ilgili konuları kapatıyorduk. Bazen saçma yerlere gidiyordu çünkü çözüme kavuştuktan sonra.

Bebek daha ziyade 'artık aciliyeti yok, seferberlik sona erebilir' düşüncesi ile yazdı.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bazen yeni üyeler konu kitlensin diyorlar. Nereden çıkıyor bu muhabbet?

Genelde sorun çözmeye yönelik topiclerde -başka forumlarda- konunun başına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi konarak, daha sonra arama yapan arkadaşlar için kolaylık sağlanır. Burası daha ziyade bir paylaşım forumu olduğu için kullanılmıyor olabilir.
Fakat topic in amacı bitmiştir; yani "end of story" =)
  • Yeni Oluştur...