Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 nefret ediyorum ama arkadaşıda kıramıyorum iyi bir kaleciyim de ayıptır söylemesi adamlar 3 hafatdır oynatıyorlar beni ağlıcam bu haftada oynıcam ulan kurtulmam lazım bu illetten soğuklarda geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kişiselemi açsa idim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kaleci halı saha için para vermezdi bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 evet vermiyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Kaleci değilim ama bende vermiyorum. Koca koca adamlar almıolar benden eahuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bundan sonra maç edersek vazgeçilmezimizsin seko bak vazgeçilmezimizsin diyorum. TDK 'dan bile adam gelir bu lafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kalecilik birtek kumsalda zevkli.halısahada kaleci olmak çok kötü.o yuzden sahayada girer girmez kalede son demek lazım.hala işe yarıyor bu laf ahha yada 2 golde bi degişmeli iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ne güzel match fitsin bunu da öylesine gördüm netten koyim dedim http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs504.snc3/26509_389927666763_541901763_3879522_4491133_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Theridone said: bundan sonra maç edersek vazgeçilmezimizsin seko bak vazgeçilmezimizsin diyorum. TDK 'dan bile adam gelir bu lafa. ben kurtulmaya çalışıyorum arkadaş ama evden araba ile alınıp eve bırakılcaksam o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gol ye sen de abuk subuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 adam popüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yarın halısaham var çok seviyom halısahayı çünkü baya az yapıyorum. Kaleye de koymuyolar çok şükür bileğim çatladıydı yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 evde oturucagını oyna lem iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 keşke her gün maçım olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar