Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından görüşme yapmak için uygun tarife veya yöntem önerisi

moonfall

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Eminim daha önce buna benzer çok soru gelmiştir ancak arama yaparak bir sonuca ulaşamadım. Bu konuyu nereye acacagımı bilemedim ama en mantıklı burası geldi.

Hafta içinde Almanya ya 15 günlüğüne gidiyorum. Avea hat kullanıyorum. Türkiye ile görüşmek için en ucuz yol hangisidir? Örneğin burada aldığımız 3g paketi ile oradan 3g ile bağlanmak mümkünmüdür? Yani günde bi kaç mail atabilsem de bana yeterli olacak sanırım. Avea 500 ü aradım ancak oradanda pek bi bilgi alamadım

Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

skype kontorü al 10 euroluk, hatta direk online yükleyebiliyosun kredi kartıyla falan..

ben de isveçe gidicem ocakta erasmus için, 5 ay kalıcam, isveç hattı almaktansa skype yani. ipod touch var, wireless olan her yerde skype dan ister başka skype ı ara telefon niyetine konuş ister cep telefonu ister ev telefonu..
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

skype kontorü al 10 euroluk, hatta direk online yükleyebiliyosun kredi kartıyla falan..

ben de isveçe gidicem ocakta erasmus için, 5 ay kalıcam, isveç hattı almaktansa skype yani. ipod touch var, wireless olan her yerde skype dan ister başka skype ı ara telefon niyetine konuş ister cep telefonu ister ev telefonu..

isvecte hic arkadasin olmayacak yani? onlarla nasil haberlesmeyi planliyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...