moonfall Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Merhaba arkadaşlar. Eminim daha önce buna benzer çok soru gelmiştir ancak arama yaparak bir sonuca ulaşamadım. Bu konuyu nereye acacagımı bilemedim ama en mantıklı burası geldi. Hafta içinde Almanya ya 15 günlüğüne gidiyorum. Avea hat kullanıyorum. Türkiye ile görüşmek için en ucuz yol hangisidir? Örneğin burada aldığımız 3g paketi ile oradan 3g ile bağlanmak mümkünmüdür? Yani günde bi kaç mail atabilsem de bana yeterli olacak sanırım. Avea 500 ü aradım ancak oradanda pek bi bilgi alamadım Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 almanyadan 25 euroya ay yildiz hat aliyosun 15 euro kontorun oluyo(10 euro kartin kendi iste) 16 cent cep telfonunu aramak turkiye 6 cent evi aramak ev arayinca gayet sukelaa skype de cunku cep armak 13 cent ev aramak 2.8 cent ama bilgisayar basinda olman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Skype'in iphone gibi telefonlar icin yazilimi var. Evde olman sart degil. 3g ile gayet rahat calisir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 1dk'lık konuşma yaklaşık ne kadar bandwith tutar? Bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 voip programları var, yarısından çoğunda tr-avrupa bedava, tabii pc başında olman lazım. ama bir ikisinin iphone-galaxy S vs. için programları mevcut direk bedava arayabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 symbian için programı olan voipler de var. tr bedava ama sabit hatlar bedava tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bi iki tanesinde cepler de bedavaydı diye hatırlıyorum. ama abd için de olabilir o emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 skype kullan. cebe yüklersen raatsın kontörünü aldın mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: voip programları var, yarısından çoğunda tr-avrupa bedava, tabii pc başında olman lazım. ama bir ikisinin iphone-galaxy S vs. için programları mevcut direk bedava arayabiliosun. hangilerinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ay yıldız hattı nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 uzaydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o2 airbag flat al 15 gunlukmussun saka saka, her kösede telefoncu var git konus orlardan. Biri o2 airbag flatı anlatsın birde ben çok yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Skype to Skype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 skype kontorü al 10 euroluk, hatta direk online yükleyebiliyosun kredi kartıyla falan.. ben de isveçe gidicem ocakta erasmus için, 5 ay kalıcam, isveç hattı almaktansa skype yani. ipod touch var, wireless olan her yerde skype dan ister başka skype ı ara telefon niyetine konuş ister cep telefonu ister ev telefonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Voipwise , Tr landline bedava. Eskiden Voipraider dı , java , iphone app da vardı , telefondan konuşuyordum , wise'nin var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 elma said: skype kontorü al 10 euroluk, hatta direk online yükleyebiliyosun kredi kartıyla falan.. ben de isveçe gidicem ocakta erasmus için, 5 ay kalıcam, isveç hattı almaktansa skype yani. ipod touch var, wireless olan her yerde skype dan ister başka skype ı ara telefon niyetine konuş ister cep telefonu ister ev telefonu.. isvecte hic arkadasin olmayacak yani? onlarla nasil haberlesmeyi planliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 İsveç hattı al zaten ucuz baya . Aynı GSM dekileri bedava aradığın falan bir sürü tarife var. VOIP programları + 3G paketi yapıp TR yi de öyle ararsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar