Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

We Are Turkish Airlines!

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

valla bu tip topikleri gördükçe ne kadar bahtsız bedeviler varmış diyorum kendi kendime. o kadar iç hat olsun dış hat olsun uçuş yaptım. genelde yediğim en fazla rötar yarım saat oldu o da İstanbul-Samsun arası.
Atatürk havalimanı konum olarak çok kötü bir yerde, ve uçak sayısı yetemiyor küçük bir alanı var çünkü. sıraya girildi, o yüzden oldu o rötar da.

thy ile yurtdışı uçuşlarında ise hiç bir tane bile sorun yaşamadım, ileride kullandığımda da yaşamam umarım.
yemekleri çok güzel bu arada sezar'ın hakkı sezara pls.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

balon'un uyarı almasını beklerken topikteki herkes thy uçuşlarından banlanırsa ne gülerim lan

gerçi oyun sunucusu mu bu, o da var asdf

abi her calisani bu balon gibiyse banliyabilirler yani, diyorum rezervasyonu biliyorum diye pat diye karalisteye alirlar bilet bulamassiniz sonra adsffads

bosuan demedik semih havayollari diye
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası adamı dürtüp, konuşma şeklini değiştirtip sonra postu genel müdürlüğe forwardladım demek hiç adil bir davranış değil, art niyet ararım bunda. sonuçta adamın isminin altında veya herhangi bir yerinde "Thy Yetkilisi" yazmıyor.
O zaman Thy için kötü (!) sitemler ve hakaretlere varan kişilerinde gerçek kimlikleri belirlensin ve bir daha Thy ile uçamasınlar, o zaman adil olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Şirketin detaylarında iyi yanları kötü yanları vardır elbette. Hiç uçak yolculuğu yapmadım ihtiyacım olmadı çünkü, o yüzden orada bekletilmek ne anlama gelir onu da bilmiyorum. Ama şunu söyleyeyim, dün burdaki sis yüzünden arabayla çıkmaya yemedi benim popim. Uçak elbet kalkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

JsH said:

Açıkçası adamı dürtüp, konuşma şeklini değiştirtip sonra postu genel müdürlüğe forwardladım demek hiç adil bir davranış değil, art niyet ararım bunda. sonuçta adamın isminin altında veya herhangi bir yerinde "Thy Yetkilisi" yazmıyor.
O zaman Thy için kötü (!) sitemler ve hakaretlere varan kişilerinde gerçek kimlikleri belirlensin ve bir daha Thy ile uçamasınlar, o zaman adil olur.

buyursun engellesin, THY bana bilet satmakta lutufta bulunmuyor, ben musteri olarak onun biletini alarak lutufta bulunuyorum bu akdar cok rakibi varken

diyorumya kafa yapisi diye, musteri olayini gectim KIT yahu KIT, senin benim evrgimle donuyor o kurum, cebimden cikan parayi adam gibi musteri memnuniyeti kasmak veya gidip kaliteli personel almak yerine boyle savururlarsa elestirmek en buyuk hakkimiz

THY turk vatandasina yuce develtimizin bir lutfu degil aksine kulfeti, o ucaklarin parasi filan sizin cebinziden cikiyor, butun ulkenin ortak mali, benim malimi kotu kullanirlarsa elbet kizicam

vergi kulturu yok ama, turkiyenin hicbir zaman ileri demokrasi olamiycak olmasininda sebebi budur

vatandas geliurinin yarisindan fazlasini dolayli ve dolaysiz vergilere verirken devletin bu paranin %20 sini batirip, %15 ini bedavacilara aktarip, %10 u ile zarar yapa nbelediyelerin borclarini kapayip %5 ini hizmet diye size geri verdiginde OLEEEEEY DEVLET BIZE HIZMET ETTI, METROBUS ALDI UCAK ALDI :D:D:D:D:D, KEPCEYLE ALIP KASIKLA GERI VERDI YASASINNN

"taxpayer money" gibi klise bri kavram yok iste turkiyede

bu balon un maasi sizin cebinizden veriliyor, sizden aldigi para ile size ukalalik yapiyor
yiyosa "ileri demokrasi" dedigimiz ulkelerden birinde bir kamu gorevlisi cikip soyle kurumu adina konusup abuk subuk yazsin, kurum ipini cekmeden vatandas ipini ceker "ne oluyo hemserim, benim paramla geciniyorsun sen" diye

zihniyet farki iste
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Viktor adamın işini ve nasıl girdiğini bilmeden çok güzel aşağılıyosun hakkaten. Çok fazla yerde bunu yapıyosun ayrıca. Belki hakaret etmiyosun ama inceden inceden gereksiz laflar sokup sonra bana niye hakaret ediyolar diyosun.

bana hakaret eden adam bu dgeil baskasi, halada duruyor postu, moderatorde gordu bide

bende bundan sonra herkese butthurt diycem zaten, moderasyon madem yaptirim uygulamiycak kadar onemsiz gordu
Sosyal ağlarda paylaş

Burada ukela olan sensin, provakatörün kralı da. Halkı geleyanı getirdiğin konu sis yüzünden uçakların kalkamamasından başka bir şey değilken ve haliyle konu kendi çapında tartışırken konuyu siyasi bir boyuta taşıyorsun.

Sonra da kendi kazandığımız ekmeğimizle emeğimizle bizden çıkıyor bu paralar diye fevaran ediyorsun. Emeğe zerre saygı göstermeyip bir de emekçi diye geçiniyorsun.

Senin gibi insanlara ne zerre saygı gösteriririm şu hayatta, ne gösterdim, ne de zerre eyvallahım olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

El-Barto said:

Viktor adamın işini ve nasıl girdiğini bilmeden çok güzel aşağılıyosun hakkaten. Çok fazla yerde bunu yapıyosun ayrıca. Belki hakaret etmiyosun ama inceden inceden gereksiz laflar sokup sonra bana niye hakaret ediyolar diyosun.

bana hakaret eden adam bu dgeil baskasi, halada duruyor postu, moderatorde gordu bide

bende bundan sonra herkese butthurt diycem zaten, moderasyon madem yaptirim uygulamiycak kadar onemsiz gordu

tek seferde kimseyi asıp kesmiyoruz. sen de farkındasın bunun.

ha kesicek olsak sen dahil çoğunuz bilmem kaç ay buradan uzakta kalırdınız.

buyrunuz deyiniz, uyardık çünkü o geçtiği yerde.

e bi daha da uyarı olmayacağına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

aha iste bekledigim cumle

emege saygi
teraziye tik
repe rep

gerci begenmiyorsaniz daha iyi havayolu sirketi kurun, elestirmeyin demenide beklerdim ama olmadi tuh

evet benim vergilerimle odeniyor senin maasin, kamu gorevlisisin gavur buna public servant der, dunaydaki en stressli islerden biridir burokrasinin yonetmedigi demorkatik ulkelerde

olay hala sis yuzunden kalkmayan ucak konusunda cakildi kaldi misal

said:
ayrıca 4 SAAT beklemişiz uçağın içerisinde,YEMEK vermiyorlar, sıcak. Yani ne bekliyorsun oturup kaderimizde bu varmış mı diyeceğiz?

o kadar yolcu saçını başını yoldu, ..... kaptanı bir anons bile yapmadı. Soruyoruz kalkacak mı diye bilmiyoruz diyorlar.

insanlar fenalık geçirdi, doktor var mı diye anons yaptılar falan. yani o uçağın içinde olup görmeniz lazımdı anlatılacak bir ortam değil.

var mı böyle bir şey? bir de normal karşılayacağız öyle mi? lol ya.

hangi kismi sis yuzunden kalkmayan ucakla ilgili? musteri memnuniyetsizligi var burda bariz senin kurumundan rahatsiz olan musteriye verdigin cevaba bak

said:
Yani bence güvenlik tehdidi diye uçağa alınmamalısın.

Yeterince sidik yarıştırdık ve eğlendim. Teşekkür ederim.

ki sis konusu degil, shipolde dusen ucak konusundada dedim THY de yer bakim ekibi bok gibi, belgeleriyle gosterdim imamhatip mezunu terzinin bakim ekibine alinmasini, asiri calismaktan sorun yasiyan ve teknik ekiple analsamiyan pilotlarin ifadelerini

RERORORORRORORO VATAN HAINI, EMEGE SAYGI diye herkes ustume abandi, wake trubulans diye bir bok atmaya calisti THY, tutmadi bu defa "hollandalilar ucagi bilerek dusurdu rerorororor" diye sacma sapan komplo teorilerine girdiler, pilotlari kasten oldurduler dediler

ne oldu?

teknik ariza + pilotaj hatasi cikti, WHERE IS YOUR GOD NOW demek istedim ama hortlatmadim topigi

http://www.airporthaber.com/thy-pilotunun-affedilmez-hatasi-guncellendi--28253h.html

budami karalama?

ustunden iki hafta gecmemis haberin, simulator egitimi almamis pilota kalkista ucak teslim eidyorlar ve adam kaldirirken kicini yere surtuyor, acil inis yapiyor ucak

bundua kac gun basindan gizliyorlar, allah askina o ucakta bi yakinin bi akraban olsa idi ve surtunmeden alev alip yansaydi o ucak "emege saygi" diye gezebilicekmiydin?

ondan birkac gun once brukselde ucagin motorunun pilotaj hatasi yuzunden inerken piste surtmesidemi emege saygi?

THY nin yan kurulusu olan anadolujette gecen senelerde pilotun kabine giren tanidik kisinin cocuguna kontrolleri devretmesidemi olagan durum?

baska ulkede olsa su olaylar veya ozel bir sirkette olsa kelleler ucmustu ama apronda deve kesen genel mudur hala siritarak yerinde duruyor cunki hukumetin adami

yakinlarinizin canalrini cidden boyle bir sirkete emanet ederken iciniz rahat ediyormu?

geliyorum diyen kazalar bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

butun sikayet sitelerine yaz, elbet bir bilet verirler. benzer durumda delta ucak icinde bekleme yaptırdıgı icin ucaktaki herkese bilmem kac mil hediye etmisti.

thy bok gibi bir sirket, yeni pilot olmus arkadasim, babamin emekli asker olan pilot arkadaslari, daha once it'sinde claisip ayrilmis arkadasim var. sacma sapan yonetilen bir sirket. o kadar sermayeyi ozel sirkete versen daha cok kar eder o sirket. torpil doner, cesit cesit rezillikler olur, kimse sorumluluk almaz devlet dairesi oldugu icin vs vs.

'butthurt' lafina gelince, suark'in benzer bir vukuati olmadigi icin esgeciyorum. hakaret olmadigi icin degil.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Viktor said:

El-Barto said:

tek seferde kimseyi asıp kesmiyoruz. sen de farkındasın bunun.

ha kesicek olsak sen dahil çoğunuz bilmem kaç ay buradan uzakta kalırdınız.

buyrunuz deyiniz, uyardık çünkü o geçtiği yerde.

e bi daha da uyarı olmayacağına göre...

benim tek bir hakaretimi bulursan suresiz banlat dasaa efendi buyur, SNEINDE BULURUZ demek kolay ben daha kediyle kavga edip banlanmam disinda 2001 den beri tek bir yaptirim yemedim veya kimseye hakaret etmedim, hele mod oldugum bir bolumde "lan hala suna inanan gerizekalilar varmi" diye bir postumda olmadi, basta senin uzak kalman lazim mod oldugun bolumden uyari sistemi olmadan direk kelle alsak

arama orda, gecmisede yurutup bakabilirsin buyur

adam bana BUTTHURT yaziyor, post aynen duruyor orda "hadi cocugum ahdi yaramazlik yapma" seklinde uyariyorsun ve ben isyan etmiycem

oldu

super yonetim (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...