uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bende iki hafta önce bir yere uçtum thy ile. hacca gidecek olan dini bütün vatandaşlarımıza bir kayırma söz konusuydu. bütün bekleme alanları fellik fellik hac yolcuları ile kaplıydı. 2 defa uçağın kapısını değiştirdiler hacı adaylarına yer bulamadıkları için bizim çıktığımız yerler hemen işgale uğradı falan. efes beer cafe'ye gittiğimizde havaalanı müdürlüğünden gelen emirle mekke uçakları kalkana kadar alkol servisi yapamıyoruz falan dedi barmen. uçak hac yolcuları öncelikli olduğu için "operasyonel sebepler" nedeniyle 3 saat gecikmeli kalktı. onuncu sırada mı ne olduğumuz içinde bir saat pist sırası bekledik. johannesburg'da thy ucuzcu olduğu için havaalanında artık körüğe para vermiyormuş. binadan uzakta bir yere park etti uçak. tek bir otobüs varmış tahsis edilen birde uçak dışında otobüs sırası bekledik. rezillik. atatürk havalimanı çalışanları da gayet laubali. çok yabancı olan uçuşlarda uçağa insan alırken millet hakkında küfürlü yorumlar "koca g.tlüye bak almandır kesin" falan tarzı.. adam olmaz bunlar. edit: son iki yılda istanbul-johannesburg hattında toplam 17 defa uçmuşum. hiç rötar yapmayıpta memnün kaldıklarımın sayısı 3-4tür.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 balon said: Taşıdığı yolcu kapasitesi belli ve her uçuşunda overbook olan ( hoş değil fakat bu da yolcu memnuniyetiyle alakalı bir şey) ve 777-300 ER'ları full giden bir şirketin yolcu memnuniyeti, senin kaç ülkeye gittiğinle pek ilgilenmez üzgünüm. Hele hele easyjetlerle falan memnuniyeti bilmem de büyüklüğü kıyas olamaz. valla benim kac ülkeye gittigimle ilgilenmez THY haklısın çünkü ben o konuda mesaj atmadım arkadaşa cevap verdim, sen çekip baska birşey söylemişsin ancak; bende 1-2 yıldır havacılıgın içinde birinin sözleriyle ilgilenmem üzgünüm.
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 balon hamdi topçunun oğlu galiba ahaha
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bence siz çok şanssızsınız ya, çok fazla ülke gezmedimde, bizim insanımız gibi sıcak karşılayan yer görevlisi var mı yaa -oo xx bey iyi günler -kolay gelsin ablacım - nerden geliyorsun? -yy den - güzel miydi bari? - valla eh işte gibi bi muabbet dönüyor,ve ben bayılıyorum buna. İnsanları çok seviyorum belki ondan hoşuma gidiyor. Şeyde çok hoş mesela, qatar havalimanında freeshop kısmında dolar gecıor ama dıger yerlerde liret miret bişi alman lazım. Adama dolar vereyim diorm, olmaz git değiştir dio. Ankaraya iniorm uçaktan, o taşıyıcı arabaları kullanan delikanlılar var, teyzenin birine gidip - abla taşıyalım diyor, 1 tl - ya bende tl yok? -olsun, dolar olur avro olur ne varsa olur ablacım. seviorm insanımı laf ettirmem, doğuştan çözüm odaklıyız anasını satim.
balon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 @Fistan: senden hala kıdemli sayılırım havacılıkta senin de dediğin gibi. Memnuniyetsizliğine saygımız var da büyüklüğü dünyaca tasdik edilmiş bir şirketi aşağılayarak komik duruma düşüyorsunuz sadece onu söylemek istedim. Ayrıca 2 posta bozulup velet gibi triplere girmeniz çok anormal. Farketmez Thy kötü olsun.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yoksa dolar tlden değerli diye değil yani.
Trias Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Lelouch said: hepsinde uçmuş biri olarak tecrübelerini aktarsan ? 1- Rusya= en ufak bir ikram yok, havaalanları berbat, uçaklarda donuyorsun bir batteniye istesen vermiyorlar, hosteslere bakıp ısınıyorsun, xrayde donuna kadar arıyorlar. 2- Endonezya= yukardaki lerin aynısı, ve hostesler çirkin, uçakların çoğu minibüs gibi ne zaman ne zaman kalkcağı belli olmuyor. 3- abd= aynen, acaip dar alan, adamlar dev gibi ama şikayet eden yok. uçak yerden tekerleri kesinceye kadar herkes cep telleri ile konuşuyor. yine ikram yok. (Genelde araba kiralayıp dolaştım, burda tecrbe az) 4- Güney afrika, 1 le aynı, battaniye var. hostesler çirkin. ama bu hostesler uçak güvenlik vs si anlatıyor ya, acaip komik, inanilmaz bir muhabbet var "sarışınlar için bir daha anlatılacaktır" vs vs. uçak düştüğünde nasıl kaçılcak planı da çok komik. resimler arasında bulursam linklerim. 5-Meksika, meksico city havaalanı gerçekten güzel. Ancak 32 kilo olan çantamızı 2 kilo yüzünden kabul etmediler. orada jelatinini komple açıp 2 kilo yu boşaltmak zorunda kaldık. Bir de amerika tarafından içki alırsanız avrupada aktarma yapacaksanız, amerika arafının tax free sealini kabul etmiyorlar, 1 şişe tekilayı madridde gümrüğe bırakmamak için kafaya dikip içtik. 6- Avrupa, luftansa zaten bilinen rezil firma Thy yemek kalitesinde Singapure ve Emirates den sonra en kaliteli yemeği sunan havayoludur. Fistan sid.k yarışına mı gircez, ben çok uçağa bindim diye :), benim de 2. pasaport bitiyor.
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 işler nasıl dönüyor iyi midir kötü müdür bilmem de 12 saat havaalanında kaldığımda avuç avuç yemek çeki dağıtmışlardı millet daha fazla galeyana gelmesin diye. hepsini yemeğe harcayamadım tabi, starbuckstan kiloyla öğütülmemiş kahve, ne kadar termos, kupa çeşidi varsa almıştım tüm görgüsüzlüğümü ayan beyan ortaya koyarak dsafd
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 mokoko said: yoksa dolar tlden değerli diye değil yani. önemli olan kolaylık allahın gavuru "banane len git bozdur" derken, bizimkiler "gel ablacım sen yeterki gel" diyorlar. sinir oluyorum zaten "beni ilgilendirmez" modlarına yurt dışında. Ulen para kazanmak istemio sanki adamlar. Berberde sigara istediğinde yan markete ufaklığı gönderip sigara aldırabilecek akla sahip bir milletiz biz, ve ben bunla gurur duyuyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 The top 10 places in the 2010 Airline of the Year : 1. Asiana Airlines 2. Singapore Airlines 3. Qatar Airways 4. Cathay Pacific 5. Air New Zealand 6. Etihad Airways 7. Qantas Airways 8. Emirates 9. Thai Airways 10. Malaysia Airlines 2010 AIRLINE WINNERS - the Passenger's Choice awards Airline of the Year WINNER: Asiana Airlines Best Low-Cost Airline Worldwide WINNER: Air Asia Most Improved Airline WINNER: Garuda Indonesia Best Regional Airline WINNER: Dragonair Best Leisure / Charter Airline WINNER: Thomson Airways Best Cabin Staff WINNER: Singapore Airlines Best Inflight Entertainment WINNER: Emirates Best Airport Services WINNER: Thai Airways Best Economy Class WINNER: Malaysia Airlines Best Premium Economy Class WINNER: Qantas Best Business Class WINNER: Qatar Airways Best First Class WINNER: Etihad Airways Best Airline : Transatlantic WINNER: Virgin Atlantic Best Airline : Transpacific WINNER: Cathay Pacific Best Airline : Africa WINNER: South African Airways Best Airline : Asia WINNER: Asiana Airlines Best Airline : Australia/Pacific WINNER: Air New Zealand Best Airline : C America/Caribbean WINNER: TACA Airlines Best Airline : China WINNER: Hainan Airlines Best Airline : Eastern Europe WINNER: Malev Hiungarian Airlines Best Airline : Europe WINNER: Lufthansa Best Airline : India/Central Asia WINNER: Kingfisher Airlines Best Airline : Middle East WINNER: Qatar Airways Best Airline : North America WINNER: Air Canada Best Airline : Northern Europe WINNER: Finnair Best Airline : South America WINNER: LAN Airlines Best Airline : South East Asia WINNER: Singapore Airlines Best Airline : Southern Europe WINNER: Turkish Airlines Best Airline : Western Europe WINNER: Lufthansa Best Airline Alliance WINNER: Oneworld Alliance Best Airline Lounge - Business Class WINNER: Virgin Atlantic Best Airline Lounge - First Class WINNER: Thai Airways Best Airline Seat - Business Class WINNER: Singapore Airlines Best Airline Seat - Economy Class WINNER: Kingfisher Airlines Best Airline Seat - First Class WINNER: Etihad Airways Best Airline Seat - Premium Economy Class WINNER: Qantas Airways Best Low-Cost Airline Africa WINNER: Kulula Best Low-Cost Airline Asia WINNER: Air Asia Best Low-Cost Airline Australia/Pacific WINNER: Virgin Blue Best Low-Cost Airline Europe WINNER: Air Berlin Best Low-Cost Airline India WINNER: IndiGo Best Low-Cost Airline Middle East WINNER: Air Arabia Best Low-Cost Airline North America WINNER: Virgin America Best Low-Cost Airline South America WINNER: GOL Best Onboard Catering - Business Class WINNER: Qatar Airways Best Onboard Catering - Economy Class WINNER: Turkish Airlines Best Onboard Catering - First Class WINNER: Etihad Airways Staff Service Excellence Award - Africa WINNER: South African Airways Staff Service Excellence Award - Asia WINNER: Malaysia Airlines Staff Service Excellence Award - Australia/Pacific WINNER: Air New Zealand Staff Service Excellence Award - C America/Caribbean WINNER: TACA Airlines Staff Service Excellence Award - China WINNER: Hainan Airlines Staff Service Excellence Award - Europe WINNER: Swiss Int'l Airlines Staff Service Excellence Award - India/Central Asia WINNER: Kingfisher Airlines Staff Service Excellence Award - Middle East WINNER: Qatar Airways Staff Service Excellence Award - North America WINNER: WestJet Staff Service Excellence Award - South America WINNER: LAN Airlines
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 diyorlar çünkü muhtaçlar, muhtaç bir milletiz vesselam
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ruslar uçakta CARCARCARCARCAR telefonla konuşuyo lan. sanki 1 yıldır hiç telefonda konuşmamışlar o 1 saatlik uçuşu bekliyormuş gibi uçak kalktığı an hep beraber telefonlara sarılıyorlar. CARCARCARCARCAR herkes telefonla konuşuyo iğrenç bi gürültü uçağın düşmesini istiyosun böyle.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi yemek icin ucaga biniyorsaniz pardon ama eheueh genel olarak kotu thy personeli yeto
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Overseer said: işler nasıl dönüyor iyi midir kötü müdür bilmem de 12 saat havaalanında kaldığımda avuç avuç yemek çeki dağıtmışlardı millet daha fazla galeyana gelmesin diye. hepsini yemeğe harcayamadım tabi, starbuckstan kiloyla öğütülmemiş kahve, ne kadar termos, kupa çeşidi varsa almıştım tüm görgüsüzlüğümü ayan beyan ortaya koyarak dsafd ya aslında eskiden otele çıkartıyolardı insanları? bunu uzatsan, gerekli makamlara ilerletsen sonuç alırsın bence.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Fistan said: The top 10 places in the 2010 Airline of the Year : 1. Asiana Airlines 2. Singapore Airlines 3. Qatar Airways 4. Cathay Pacific 5. Air New Zealand 6. Etihad Airways 7. Qantas Airways 8. Emirates 9. Thai Airways 10. Malaysia Airlines 2010 AIRLINE WINNERS - the Passenger's Choice awards Airline of the Year WINNER: Asiana Airlines Best Low-Cost Airline Worldwide WINNER: Air Asia Most Improved Airline WINNER: Garuda Indonesia Best Regional Airline WINNER: Dragonair Best Leisure / Charter Airline WINNER: Thomson Airways Best Cabin Staff WINNER: Singapore Airlines Best Inflight Entertainment WINNER: Emirates Best Airport Services WINNER: Thai Airways Best Economy Class WINNER: Malaysia Airlines Best Premium Economy Class WINNER: Qantas Best Business Class WINNER: Qatar Airways Best First Class WINNER: Etihad Airways Best Airline : Transatlantic WINNER: Virgin Atlantic Best Airline : Transpacific WINNER: Cathay Pacific Best Airline : Africa WINNER: South African Airways Best Airline : Asia WINNER: Asiana Airlines Best Airline : Australia/Pacific WINNER: Air New Zealand Best Airline : C America/Caribbean WINNER: TACA Airlines Best Airline : China WINNER: Hainan Airlines Best Airline : Eastern Europe WINNER: Malev Hiungarian Airlines Best Airline : Europe WINNER: Lufthansa Best Airline : India/Central Asia WINNER: Kingfisher Airlines Best Airline : Middle East WINNER: Qatar Airways Best Airline : North America WINNER: Air Canada Best Airline : Northern Europe WINNER: Finnair Best Airline : South America WINNER: LAN Airlines Best Airline : South East Asia WINNER: Singapore Airlines Best Airline : Southern Europe WINNER: Turkish Airlines Best Airline : Western Europe WINNER: Lufthansa Best Airline Alliance WINNER: Oneworld Alliance Best Airline Lounge - Business Class WINNER: Virgin Atlantic Best Airline Lounge - First Class WINNER: Thai Airways Best Airline Seat - Business Class WINNER: Singapore Airlines Best Airline Seat - Economy Class WINNER: Kingfisher Airlines Best Airline Seat - First Class WINNER: Etihad Airways Best Airline Seat - Premium Economy Class WINNER: Qantas Airways Best Low-Cost Airline Africa WINNER: Kulula Best Low-Cost Airline Asia WINNER: Air Asia Best Low-Cost Airline Australia/Pacific WINNER: Virgin Blue Best Low-Cost Airline Europe WINNER: Air Berlin Best Low-Cost Airline India WINNER: IndiGo Best Low-Cost Airline Middle East WINNER: Air Arabia Best Low-Cost Airline North America WINNER: Virgin America Best Low-Cost Airline South America WINNER: GOL Best Onboard Catering - Business Class WINNER: Qatar Airways Best Onboard Catering - Economy Class WINNER: Turkish Airlines Best Onboard Catering - First Class WINNER: Etihad Airways Staff Service Excellence Award - Africa WINNER: South African Airways Staff Service Excellence Award - Asia WINNER: Malaysia Airlines Staff Service Excellence Award - Australia/Pacific WINNER: Air New Zealand Staff Service Excellence Award - C America/Caribbean WINNER: TACA Airlines Staff Service Excellence Award - China WINNER: Hainan Airlines Staff Service Excellence Award - Europe WINNER: Swiss Int'l Airlines Staff Service Excellence Award - India/Central Asia WINNER: Kingfisher Airlines Staff Service Excellence Award - Middle East WINNER: Qatar Airways Staff Service Excellence Award - North America WINNER: WestJet Staff Service Excellence Award - South America WINNER: LAN Airlines ya üzgünüm ama, orda 3. olan şirketten bi mikim olmaz yani, sadece hostesleri taş gibi oluyor o yani. anadolujet bile müşteri memnuniyetinde rahat döver onları be.
balon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Best Airline : Southern Europe WINNER: Turkish Airlines kaçırmışsın evlat.
Trias Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bir şey dikkatimi çekti, eski forumlarda "ekonomi berbat" diyenlerin dolaşmadığı yer yok.
balon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 @asinanyavuz : yazdım onu lan ben, takip etsene beni :D
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 balon said: Best Airline : Southern Europe WINNER: Turkish Airlines kaçırmışsın evlat. OUUW çok büyük ödülmüş pardon Fenerde Balkan Kupasını almıştı bi ara :D
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kac senedir calisiyorsun sektorde? yanimda su anda 72 den beri THY de calisan annem varda bak adam neler neler diyor dicem lol gerci salla yazma der, en son telefonla kavga ettigim memurada aciyip "ya birak emir var, senelerce az yalan soylemedik bzide musteriye memurun sucu ne" diye durdurmusluguda vardir isin komigi 72 den beri calsitigi icin THY ucagina bindiremiyorduk bir donem, babamin harp okulundan en iyi arkadasininda THY de pilot olmasi ve kabin maceralarini analtmasida hic iyi etki yapmiyordu hani o yuzden diyorum daha cok deve kesmek lazim diye bide madem calisansin surda dikkat et ansil konsutuguna, fakridna olmasanda kurumu temsil ediyorsun, gerci THY ye cayciyi bile torpille aldiklarindan saglamdir arkan, akboy filan varsa arkanda musteriye kufur etsen bile bisi olmaz kolay kolay, onalrida gorduk hep
Öne çıkan mesajlar