Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Merhaba, Bu pelin batu: http://www.youtube.com/watch?v=sWZ_337BO_U&feature=player_embedded bu da principia mathematicadan theorem 54.43 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/f5/Principia_Mathematica_theorem_54-43.png/800px-Principia_Mathematica_theorem_54-43.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 canım yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 çok saf di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 pelin batuyu geçtim de bu teorem ne anlatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bu kadar itici konuşma yapan bir kadın görmedim iğrendim tiksindim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kaymak gibi konusuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 agzına vururum bu kadının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Flassh said: pelin batuyu geçtim de bu teorem ne anlatıyor? altta yazıyor 1+1=2'nin mantık (ve sanırım set teori) ile kanıdı biraz arıza bi kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 mulgear6 said: agzına vururum bu kadının evet prinsipiya matematikah derken ben de dudağına vurmak istedim. tek değilmişim sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi ne ksacma bi şiirdi o öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ardeth said: mulgear6 said: agzına vururum bu kadının evet prinsipiya matematikah derken ben de dudağına vurmak istedim. tek değilmişim sevindim ben öpücük kondurmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Cuce said: abi ne ksacma bi şiirdi o öle di mi lan baya aptalca. eğer çok saçmalarsam kimse anlamaz süper olur şiiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 giriyo wikipediadan arıyo latince "mathematica" falan diye sonra değişik bişeyler bulup iki kelime söylüyo sonra neymiş voaa çok kültürlü. lan nerden duycak russel'ın yazdığı mathematica kitabını hayatında bu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 HOTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 şiiri bide kendisimi yazmıs? yazdığı şiiri adam gibi ezberleseymiş bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 lan matematik zaten sacma bisey, bi de daha sacma bisey olan siirle birlesince neredeyse karadelik olucakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Kadına üzülüyorum ya, yüzünü gören nefret etmeye başlıyor otomatikman, nedenini çözemedim. Bence tatlı fakat ben hiç dinlemiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben çok seviyorum. gerçekten. tam böyle bütün gün evde oturup vakit geçirilcek hatun. saçmalasın gül filan, seks yap güzel şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 konulu sacmalarsa ben dayanamam, sacma sacmalicaksa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ardeth said: giriyo wikipediadan arıyo latince "mathematica" falan diye sonra değişik bişeyler bulup iki kelime söylüyo sonra neymiş voaa çok kültürlü. lan nerden duycak russel'ın yazdığı mathematica kitabını hayatında bu kadın. Ya duyduysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 delirtir adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 aquila said: lan matematik zaten sacma bisey, bi de daha sacma bisey olan siirle birlesince neredeyse karadelik olucakmis. fede said: ben çok seviyorum. gerçekten. tam böyle bütün gün evde oturup vakit geçirilcek hatun. saçmalasın gül filan, seks yap güzel şeyler bunlar + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 meme vardır diye hepsini izledim ama yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar