BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yani hata bizde, burdaki bazı arkadaşlar yüzünden gs ve fb li arkadaşlara saçma sapan laf atma imkanı tanıyorsunuz ya ... hakemi eleştirme hakkımız yok yani. net bi şekilde yok. kaleye şutumuz yok abi hakem kötü yönetse ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Tümdengel fizban hahahaha : ) Topla da gel, hatta ayrıl da gel. tümevaran applev0dka said: fizban said: Dartanian said: http://img834.imageshack.us/img834/8996/ofsa.jpg Buz gibi gol? nagbasngmai Tenekeadam said: o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. benim dedigim sen burax vs degildi, ss'ten sonra yazilmis su yorumdu. 10 numara tumevarim yaparim. kusura bakma ama insanlara bok atmak icin yer arıyorsun.. üsenmeden 2 sayfa geri gitte yorumlarin postlarin dakikalarina bak... 2 postta 10geçe atılmis... neyse successful troll is successful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu arada maç boyunca hiç beğenmediğim hakemi bu ofsayt kararından sonra tebrik ettim. yan hakem uyarmadı çünkü kendi verdi kararı. zor pozisyon sonuçta. hep bize denk gelio şu saçma ofsaytlar ama yaa of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yok ya ben baktım yan hakem kaldırmış bayrağı. Maçta göstermediler ondan anlayamadık olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ve spikerler farkında değil olayın? bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 spikerler hicbiseyin farkinda degil ki, bizim bi macta simdi tam hatirlamiyorum noldugunu, bi pozisonda hakem faul mu ne vermisti, adamlar 20-30 dakika o pozisyonda ofsayt mi acba diye konustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hey beşiktaşlı arkadaşlarım gol bariz ofsayd gözünüzü seveyim yapmayın etmeyin bobo kalecinin arkasında ve bir tane defans adamı var iki tane olması lazım izleyin ligtvdeki adam kuralı net söyliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fizban said: Dartanian said: http://img834.imageshack.us/img834/8996/ofsa.jpg Buz gibi gol? nagbasngmai Tenekeadam said: o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. benim dedigim sen burax vs degildi, ss'ten sonra yazilmis su yorumdu. 10 numara tumevarim yaparim. ahahaha teneke (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Adam o resimden snler sonra o postu attı diye yediniz adamı be. FB GS stayla editleyip ardından vanish basmak lazımdı, yetemedik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 resimle ne alakası var. gormeden sallıyorum ben demis iste arkadas :) togi sen cok kotu bi trolsun üüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Llama said: hey beşiktaşlı arkadaşlarım gol bariz ofsayd gözünüzü seveyim yapmayın etmeyin bobo kalecinin arkasında ve bir tane defans adamı var iki tane olması lazım izleyin ligtvdeki adam kuralı net söyliyor he valla maçı canlı izleyip yorumu direkt sallamıştım özellikle penaltı da kaçınca :O markus abi sağolsun anlattı durumu :P neyse son dakika penaltıyı atacan aga başka bir olayı yok, ama insan penaltı da kaçırabilir çok problem yok, 5 avrupa maçı sonunda 11 puan bırakmışız, bu 6maç 2 puan daha bıraktık :) avrupada sonuna kadar gidelim diyoruz da bakalım ne olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 toggie said: fizban said: Dartanian said: http://img834.imageshack.us/img834/8996/ofsa.jpg Buz gibi gol? nagbasngmai Tenekeadam said: o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. benim dedigim sen burax vs degildi, ss'ten sonra yazilmis su yorumdu. 10 numara tumevarim yaparim. ahahaha teneke (tu)ilk topta değil ama ikinci topa vurulduğunda Bobo kalenin içinde oradan çıkıp topa vurmasa gol oluyordu gene ofasy olmayacaktı ama aksiyon alanında olup ofsaytsa ve ofsayttan çıkıp topa vuruyorsa o kişi ofsayttan çıkmış sayılmaz ofsayt olarak değelendirilmiş yani bu resim dedğil ondan sonraki kareyi koyarsanız doğrusunu görürsünüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bundan sonra bi görüntü yok zati sonra ikisi yerde ligtvde açıkladılar bu posisyonu bobo kaleci arkasında kaldığı için ofsayda düşüyor ha birde 2 adam olsa ofsayd olmıcak orda bir kasımpaşalı var bi tane daha kaleci arkasında kalsa idi osfayd olmıcaktı aynı şeyi aynı sayfada bak iki kere anlattırdınız bana okuyon la formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 top atıldıgında hucum yapılan kaleye en yakın 1. ya da 2. kişi hucum yapan takımdansa ofsayt işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 @luci doğru olan pozisyon bu pozisyon orda bjkli biri vuruyo ofsayttaki adama geliyo işte.Kare doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aquila said: spikerler hicbiseyin farkinda degil ki, bizim bi macta simdi tam hatirlamiyorum noldugunu, bi pozisonda hakem faul mu ne vermisti, adamlar 20-30 dakika o pozisyonda ofsayt mi acba diye konustu.gecen gun porto-besiktas macinda, ilk macti sanirim emin degilim, 10m geriden kosan adam faul yaparak gol atmisti. gol iptal edildikten 3 dakika sonra spiker ofsayt allahtan ofsayt falan diyodu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 onetimebaby said: yarim kadro porto. o porto geldi burda bjk'yi napti hepimiz gorduk tam kadroyken. off epey kötüymüş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fizban said: aquila said: spikerler hicbiseyin farkinda degil ki, bizim bi macta simdi tam hatirlamiyorum noldugunu, bi pozisonda hakem faul mu ne vermisti, adamlar 20-30 dakika o pozisyonda ofsayt mi acba diye konustu.gecen gun porto-besiktas macinda, ilk macti sanirim emin degilim, 10m geriden kosan adam faul yaparak gol atmisti. gol iptal edildikten 3 dakika sonra spiker ofsayt allahtan ofsayt falan diyodu hala. Dün o pozisyonda sanırım tehlikeli hareket olabilir falan dedi lan sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 pozisyon ofsayt zaten hani görupte inkar eden yok burda 1 kisi bile... ama mac stresiyle staddan gelip daha hic biseye bakmadan hala insanin kafasnda ulan yendi golumuz beee olayi oluyor.. fizban o konu dönmems gibi davranms ama.. orda teneke ss ile ayni saniyede postu yolladi die adama yapılmayan kalmamis.. ayip yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tenekeadam golden 6 dk sonra da mesaj atmis. kor kordur valla, renkler sizi kor etmis artik yapacak birsey yok :/ bana troll falan demissin de, cevap verme geregi duymadim ona, derdin oysa bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fizban harbi komik olmaktan da çıkmışsın. Maçı dışarda izledim, sonra geldim ligtv falan izlemeden attım postu. Hani mesajımda hakeme hönkürmekte yok. O pozisyonu anladım ama senin ısrarını anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 maçtan sonra attığım mesajlar.Hakemin bayrağı kaldırdığını sabah gördüm. Spikerler hiç söylemedi hatta bir ara tehlike hareket bile dediler, ofsayt demediler ya da ben duymadım. Gerçi kendimi neden savunduğumu anlamadım. Tenekeadam said: o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. Neyse artık avrupaya bakarız belki 1-3 tur geçeriz. Ayrıca nedir bu kalecilerden çektiğimiz arkadaş. Nasıl bir gol o. Mal rüştü mal. Tenekeadam said: necipsiz bu takım maç kazanamaz. Necip Tenekeadam said: yok ya ben baktım yan hakem kaldırmış bayrağı. Maçta göstermediler ondan anlayamadık olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 verilmeyen golü falan filan tartışmak çok manasız maçı izlerken orta sahada bırakın pres yapmayı koşucak dermanı olmayan bir takım vardı dün sahada hatta bir ara kasımpaşa bizim yarı sahamızda rahatça paslaşırken ernst toraman v.s bakıyordu böyle üzerimize gelselerde topu öyle alsak diyerekten. Adamların resmen kıçını kaldırıcak hali kalmamış. Haftada 2 maç yapmak bizim oyunculara göre değil zaten böyle bir tempo'yu da kaldırmak için takımın yaş ortalamasının 29 olmaması lazım. Dün resmen tiksindim takımdan beşiktaş maçlarını ciddi ciddi izlemem bu şekilde devam ederse giderim trabzon'u izlerim 2 sezondur göze hoş gelen futbol oynayan tek takım ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o değil de burada zaa diyen qq diyen fenerliler için gelsin : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar