Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 11.hafta : Beşiktaş jk- Kasımpaşa 08.11.2010 - 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Tümdengel fizban hahahaha : ) Topla da gel, hatta ayrıl da gel.

tümevaran

applev0dka said:

fizban said:

Dartanian said:

http://img834.imageshack.us/img834/8996/ofsa.jpg

Buz gibi gol? nagbasngmai
Tenekeadam said:

o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum.

benim dedigim sen burax vs degildi, ss'ten sonra yazilmis su yorumdu. 10 numara tumevarim yaparim.

kusura bakma ama insanlara bok atmak icin yer arıyorsun.. üsenmeden 2 sayfa geri gitte yorumlarin postlarin dakikalarina bak...
2 postta 10geçe atılmis...
neyse successful troll is successful

Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Dartanian said:

Tenekeadam said:

o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum.

benim dedigim sen burax vs degildi, ss'ten sonra yazilmis su yorumdu. 10 numara tumevarim yaparim.

ahahaha teneke (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

hey beşiktaşlı arkadaşlarım gol bariz ofsayd gözünüzü seveyim
yapmayın etmeyin bobo kalecinin arkasında ve bir tane defans adamı var iki tane olması lazım izleyin ligtvdeki adam kuralı net söyliyor

he valla maçı canlı izleyip yorumu direkt sallamıştım özellikle penaltı da kaçınca :O

markus abi sağolsun anlattı durumu :P

neyse son dakika penaltıyı atacan aga başka bir olayı yok, ama insan penaltı da kaçırabilir çok problem yok, 5 avrupa maçı sonunda 11 puan bırakmışız, bu 6maç 2 puan daha bıraktık :) avrupada sonuna kadar gidelim diyoruz da bakalım ne olcek.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

fizban said:

Dartanian said:

Tenekeadam said:

ahahaha teneke (tu)
ilk topta değil ama ikinci topa vurulduğunda Bobo kalenin içinde oradan çıkıp topa vurmasa gol oluyordu gene ofasy olmayacaktı ama aksiyon alanında olup ofsaytsa ve ofsayttan çıkıp topa vuruyorsa o kişi ofsayttan çıkmış sayılmaz ofsayt olarak değelendirilmiş yani bu resim dedğil ondan sonraki kareyi koyarsanız doğrusunu görürsünüz...
Sosyal ağlarda paylaş

bundan sonra bi görüntü yok zati sonra ikisi yerde
ligtvde açıkladılar bu posisyonu
bobo kaleci arkasında kaldığı için ofsayda düşüyor
ha birde 2 adam olsa ofsayd olmıcak orda bir kasımpaşalı var bi tane daha kaleci arkasında kalsa idi osfayd olmıcaktı

aynı şeyi aynı sayfada bak iki kere anlattırdınız bana okuyon la formu
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

spikerler hicbiseyin farkinda degil ki, bizim bi macta simdi tam hatirlamiyorum noldugunu, bi pozisonda hakem faul mu ne vermisti, adamlar 20-30 dakika o pozisyonda ofsayt mi acba diye konustu.
gecen gun porto-besiktas macinda, ilk macti sanirim emin degilim, 10m geriden kosan adam faul yaparak gol atmisti. gol iptal edildikten 3 dakika sonra spiker ofsayt allahtan ofsayt falan diyodu hala.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

aquila said:

spikerler hicbiseyin farkinda degil ki, bizim bi macta simdi tam hatirlamiyorum noldugunu, bi pozisonda hakem faul mu ne vermisti, adamlar 20-30 dakika o pozisyonda ofsayt mi acba diye konustu.
gecen gun porto-besiktas macinda, ilk macti sanirim emin degilim, 10m geriden kosan adam faul yaparak gol atmisti. gol iptal edildikten 3 dakika sonra spiker ofsayt allahtan ofsayt falan diyodu hala.

Dün o pozisyonda sanırım tehlikeli hareket olabilir falan dedi lan sdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyon ofsayt zaten hani görupte inkar eden yok burda 1 kisi bile... ama mac stresiyle staddan gelip daha hic biseye bakmadan hala insanin kafasnda ulan yendi golumuz beee olayi oluyor.. fizban o konu dönmems gibi davranms ama.. orda teneke ss ile ayni saniyede postu yolladi die adama yapılmayan kalmamis.. ayip yani..
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan sonra attığım mesajlar.Hakemin bayrağı kaldırdığını sabah gördüm. Spikerler hiç söylemedi hatta bir ara tehlike hareket bile dediler, ofsayt demediler ya da ben duymadım. Gerçi kendimi neden savunduğumu anlamadım.

Tenekeadam said:

o golü neden vermedi nasıl bir gerekçe olabilir çözemedim. Düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. Neyse artık avrupaya bakarız belki 1-3 tur geçeriz.

Ayrıca nedir bu kalecilerden çektiğimiz arkadaş. Nasıl bir gol o. Mal rüştü mal.

Tenekeadam said:

necipsiz bu takım maç kazanamaz. Necip

Tenekeadam said:

yok ya ben baktım yan hakem kaldırmış bayrağı. Maçta göstermediler ondan anlayamadık olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

verilmeyen golü falan filan tartışmak çok manasız maçı izlerken orta sahada bırakın pres yapmayı koşucak dermanı olmayan bir takım vardı dün sahada hatta bir ara kasımpaşa bizim yarı sahamızda rahatça paslaşırken ernst toraman v.s bakıyordu böyle üzerimize gelselerde topu öyle alsak diyerekten. Adamların resmen kıçını kaldırıcak hali kalmamış. Haftada 2 maç yapmak bizim oyunculara göre değil zaten böyle bir tempo'yu da kaldırmak için takımın yaş ortalamasının 29 olmaması lazım.

Dün resmen tiksindim takımdan beşiktaş maçlarını ciddi ciddi izlemem bu şekilde devam ederse giderim trabzon'u izlerim 2 sezondur göze hoş gelen futbol oynayan tek takım ligde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...