mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 haftada 3 mü? o geçen hafta yaptığınız kupa on eleme maçını lutfen sayma çunku geçen sene adam gibi bi yerde bitirseydiniz ligi oynamazdınız o maçıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Red said: gs ile aynı durumda dediğimizde rororo yaptınız.alın işte aramızda 1 puan fark var.onumuzde 6-7 takım var gs'ın averajı -1 o kadar rezil durumda değil beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 haftada 3 mac yapması daha iyi takım icin. bence hakem kotu degildi. bu kadar zor anlar yasanmasına ragmen verdigi penaltı kararı da iptal kararı da dogruydu. eline yuzune bulastırmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Haftada 3 maç iyiyse ayarlayın hazırlık maçları hafta arasına sizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Guti penaltı kaçırdı, la mis gibi goldü, neyse dedik telafisi var penaltı da kaçmasın ama ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Hakem kötü diildi hakkaten maç genelinde. Bende gol pozisyonunda başta kudurdum, tekrarını da göremedim de herkes doğruydu falan diyo. Ama ben şu kart işine takıldım, spiker falanda söylemedi ama her sitede 2 sarı kart gösteriyo barışa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Öyle birşey bile olsa ben şuna göstermiştim der geçer gider, maç tekrarı vs gibi şeylere tenezzül etmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sen bu takımı yenemiyorsan daha nedeyim beşiktaş sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 İyide yazılıyo onlar kartın arkasına. Aynı şey fener rize maçında da olmuştu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Guti süper oynadı, penaltı hep kaçar olur o kadar. BJKda takım savunması problem, ilerideki kimse geri dönmüyor. Bi de bu hakem ne ya,yuh artık. Bir de, GSller FBliler sevinsik ok, ama şu Yılmaz Vural sevinmesin ya, hep kahrolsun hep üzülsün. Çalıştırdığı her takım küme düşsün, zaten öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 umduğum gibi bitti maç. kasımpaşa'nın hakkı diyor izleyen arkadaşlarım. beşiktaş malesef yabancı transferlere fazla odaklandı. yakında yeter demirörenciler başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 arkadaşlarında futboldan anlamıyormuş demek ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 doğrudur. beşiktaşlıların yorumuna ne kadar güvenmesem de onların yalancısıyım malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu takım bu sene fenerbahcenin 10 puan ününde şampiyon olur olamasada fenerbahcenin 10 puan önünde ligi bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 El-Barto said: Hakem kötü diildi hakkaten maç genelinde. Bende gol pozisyonunda başta kudurdum, tekrarını da göremedim de herkes doğruydu falan diyo. Ama ben şu kart işine takıldım, spiker falanda söylemedi ama her sitede 2 sarı kart gösteriyo barışa. ilk sarı kartı barışa göstermedi , hatta spikerler filanda anlamadı kime niye gösterdiğini , orda sanırım faulden sonra topa vuran elemana göstermiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 PZero said: bu takım bu sene fenerbahcenin 10 puan ününde şampiyon olur olamasada fenerbahcenin 10 puan önünde ligi bitirir Nasıl hırs yaptı adam belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 adam tum mac 500 tekme yemis neden o attı ki penaltıyı anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Kararları doğruydu hakemin son derece, problem beşiktaşta rezil futbolun karşılığı bu son anlardaki baskıda kaçan penatıyla sonuç getirmedi normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 PZero said: bu takım bu sene fenerbahcenin 10 puan ününde şampiyon olur olamasada fenerbahcenin 10 puan önünde ligi bitirir tamam canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Buz gibi gol ofsayt yok derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mokoko said: PZero said: bu takım bu sene fenerbahcenin 10 puan ününde şampiyon olur olamasada fenerbahcenin 10 puan önünde ligi bitirir tamam canım PZero dedi! Olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bonjo said: Red said: gs ile aynı durumda dediğimizde rororo yaptınız.alın işte aramızda 1 puan fark var.onumuzde 6-7 takım var gs'ın averajı -1 o kadar rezil durumda değil beşiktaş valla suan üzerinden yorum yapabilceğimiz en son şeydir averaj beşiktaşın liderle 9 puan fark var bizim 10 adamlar 8. biz 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 anafikir iki takım da kötü... daha fenası Fenerbahçe'nin dengesiz formu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://img834.imageshack.us/img834/8996/ofsa.jpg Buz gibi gol? nagbasngmai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar