Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 11.hafta : Beşiktaş jk- Kasımpaşa 08.11.2010 - 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Sonuna kadar zaalayın arkadaş. Destekliyorum.

Bu takımda hala Necip yerine Aurelio oynarsa
Nihat 90 da yine kaleciyle karşı karşıya kaçırırsa. Son maç attı ya problem yok. 38 maç daha böyle oynarsın yine banko oynar.
Rüştü 40 yaşıma gelip hala böyle goller yerse
Dk 85 te Hilbert girerse kurtarıcı olarak

Zaalayın ben de zaalıyorum

Zaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Golu ofsayt diye vermedi ki dogru karar. Penaltida dogru ama dedim gol olduda mi bu kadar sevinio bunlar. Nitekim atamadik, sapa oturduk. Milletin kumbara yaptigi takima bir golu bile sansa attik. Bunun bahanesi olamaz yani. Evet hakem kotuydu ama sacma sapan hakeme baglamak sonucu kendimizi komik duruma dusmekten oteye gidemez. Maci haketmek icin bir tane bile pozisyona giremedik. Resmen dokulduk. Cok havalanmis gene bizimkiler
Sosyal ağlarda paylaş

guti yatmaya geldi diyince laf ediodunuz

karı kızla gazetelerde cıkıyor habire.ferrariyi de magazin sayfalarında gorduk habire sahada göremedik misal

guti 1-2 pas atacakta beşiktaş maç kazanıcak :)

gs ile aynı durumda dediğimizde rororo yaptınız.alın işte aramızda 1 puan fark var.onumuzde 6-7 takım var
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

guti yatmaya geldi diyince laf ediodunuz

karı kızla gazetelerde cıkıyor habire.ferrariyi de magazin sayfalarında gorduk habire sahada göremedik misal

guti 1-2 pas atacakta beşiktaş maç kazanıcak :)

gs ile aynı durumda dediğimizde rororo yaptınız.alın işte aramızda 1 puan fark var.onumuzde 6-7 takım var

gs ile bizi karşılaştırmak yanlış haftada 3 maç yapıyor bu takım
gs 1 maç zor yapıyor
ayrıca guti daha ne yapsın ?? elinden geleni yaptı gol olsaydı o penaltı kimse gutiye laf etmeyecekti şimdi kötü oldu demi :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...