Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Odeon said: Wispy said: Golu niye vermedi biri açıklasın. ofsayit Yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Guti topun başına geçtiği anda golden ümidimi kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 beşiktaş çok iyi top oynadı ama hep hakemler işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kime ne diem kime ne diem :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kanser oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu hakemlerin her zaman yaptığı şey allahından bulsun 3 puanımızı çaldılar gene buz gibi golümüzü vermedi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Barış iki sarı kart görmüş ama kırmızı yapmamış yeniden mi oynancak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Darksun said: Bu sefer bir süpriz yapmasak bare. Heh ben takımımı tanırım, gerçi ben adamlara ilk 3 puanlarını veririz diye tahmin ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sonuna kadar zaalayın arkadaş. Destekliyorum. Bu takımda hala Necip yerine Aurelio oynarsa Nihat 90 da yine kaleciyle karşı karşıya kaçırırsa. Son maç attı ya problem yok. 38 maç daha böyle oynarsın yine banko oynar. Rüştü 40 yaşıma gelip hala böyle goller yerse Dk 85 te Hilbert girerse kurtarıcı olarak Zaalayın ben de zaalıyorum Zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hakemler beşiktaşın penaltısını kaçırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sampiyonluk gitti gider,ne diim ben offffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tam komediydi maç , neyse bjk lılar üzülmesin beşiktaşlı duruşları var onların :D zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sadasd barış kart bile görmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 iverson geldi o kurtarır bjkyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ZA-ZA-ZA-ZA-ZAAAAAAAAAAAAA hep hakemler rörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kasımpaşa 1-0 öndeyken tvyi bi açtım gol oldu direk. hakem penaltı noktasını gösterince kapattım hemen tvyi, atamamış ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 penaltıyı iverson atsa gol olurmuydu acaba akşam sergen döktürecek gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Golu ofsayt diye vermedi ki dogru karar. Penaltida dogru ama dedim gol olduda mi bu kadar sevinio bunlar. Nitekim atamadik, sapa oturduk. Milletin kumbara yaptigi takima bir golu bile sansa attik. Bunun bahanesi olamaz yani. Evet hakem kotuydu ama sacma sapan hakeme baglamak sonucu kendimizi komik duruma dusmekten oteye gidemez. Maci haketmek icin bir tane bile pozisyona giremedik. Resmen dokulduk. Cok havalanmis gene bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 4-6 olur dedik neler dönmüş ya zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 PZero said: seriye devam (tu) iyi seri tutturdunuz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 pozisyon ofsayt. bobo kalecinin arkasında ve kalecinin arkasında sadece bir defans oyuncusu var. topun ayaktan çıktığı an durumu bu. bende başta çok sinirlendim ama tekrarında net belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 guti yatmaya geldi diyince laf ediodunuz karı kızla gazetelerde cıkıyor habire.ferrariyi de magazin sayfalarında gorduk habire sahada göremedik misal guti 1-2 pas atacakta beşiktaş maç kazanıcak :) gs ile aynı durumda dediğimizde rororo yaptınız.alın işte aramızda 1 puan fark var.onumuzde 6-7 takım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Yatmayla penaltı atamamanın alakası ne allah aşkına. Maç içinde mücadele edilmemesi falan desen tamam diycemde kaçınca kaçıyo penaltı da. En hırslıyı geçirsen yine atamadığı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Red said: guti yatmaya geldi diyince laf ediodunuz karı kızla gazetelerde cıkıyor habire.ferrariyi de magazin sayfalarında gorduk habire sahada göremedik misal guti 1-2 pas atacakta beşiktaş maç kazanıcak :) gs ile aynı durumda dediğimizde rororo yaptınız.alın işte aramızda 1 puan fark var.onumuzde 6-7 takım var gs ile bizi karşılaştırmak yanlış haftada 3 maç yapıyor bu takım gs 1 maç zor yapıyor ayrıca guti daha ne yapsın ?? elinden geleni yaptı gol olsaydı o penaltı kimse gutiye laf etmeyecekti şimdi kötü oldu demi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar