dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 misal adam gibi sesle kontrol yapın da startı tamamen kaldırın. "exe sap2000" dediğimde açılsın.
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bence gözle kontrol daha güzel olurdu. Şöle sol alta baktımmı start menü, sağ üste baktımmı alt + tab falan filan...
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 siz windows 10 u tartismaya basladiniz bile tebrik ediyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 El-Barto said: Bence gözle kontrol daha güzel olurdu. Şöle sol alta baktımmı start menü, sağ üste baktımmı alt + tab falan filan... O var: http://www.eyegaze.com/
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 El-Barto said: Bende dockun mantığını kavrayamıyorum ya :D İstediğim programlar masaüstüne koyarım, istemediklerimi start menüden açarım yani. Bana çok mantıklı geliyo. aynen.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dock cok mantikli ve rahat birsey, osx e her gectigimde oh be , xp ye her gectigimde lanet dedirten bisey. ama win7 de yeni taskbar neredeyse o isi goruyor benim nazarimda, adam gibi konfigre edilmis temizlenmis bi taskbar win7 de dock dan guclu bile diyebilirim. hem ekranda kapladigi alan acisindan hem aero destekleyen programlarda kullanim kolayligi acisindan.
Öne çıkan mesajlar