ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Jeofizik okuyorum. Standart mühendislik matematiği aldım. Tek seçim dememişim zaten, tek seçeneklerin serisi demişim. Alternatiflerimizin varlığının ve sayısının konuyla alakası yok, dediğim de o zaten. Her durum için sadece tek bir seçenek seçebilirim ve seriyi, dolayısıyla hayatımı şekillendiren de her bir "tek seçim" dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 eee.. alternatiflerin varlığının ve sayısının konuyla çok evet çok alakası var. hatta kimisinin senin dışında geliştiğinde sonuçlarını görmenin ya da görmemenin dahi çok alakası var. sıkıntı da bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 boşuna tartışmayın allah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sorsanız söylerdik 20 sayfa konuşmaya gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 allah olmasaydı referandumda evet çıkmazdı. here is your god now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sipeyskeyk said: boşuna tartışmayın allah yok abi onu tartışsak gene iyi.. bak cevap da kolaymış. olasılık101 den başlayıp bayesian'a game theory'e giden uzun bir yol var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 dasaaa said: eee.. alternatiflerin varlığının ve sayısının konuyla çok evet çok alakası var. hatta kimisinin senin dışında geliştiğinde sonuçlarını görmenin ya da görmemenin dahi çok alakası var. sıkıntı da bu zaten Bağımsız bir karakter gelişimi açısından düşünüyosak evet böyle, ama konu tanrının bizim geleceğimizi bilip bilmemesi. -ve tanrının bizim geleceğimizi bilip bilmemesinin, alternatiflerimizin varlığı ve sayısıyla hiçbir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 "Mektub" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Son sayfada tartışma çok güzel sapıtmış, bu sayfadan itibaren kopar artık konu, birkaç sayfa sonra da kilitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xill Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 İnanmıyorumda keşke olsaydı sonsuza kadar yanmak tamamen yok olmaktan iyidir gibime geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 muhabbeti "bence allah yok çünkü gece gökyüzüne bakınca göremiyorum, siz nasıl inanabiliyosunuz off peasantlar"dan ziyade "oyuncak ayıya inanıyorum çünkü karnına basınca dodi dodi diye ses geliyo" çevresinde tutun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi hiç birisi değil olay ya. dinle açıklamak istiyosunuz ölümden sonra nolucak bana korkunuzu ama din ve inançlarla alakası yok. önce neyin parçası olduğunu farketmelisin. varolma olasılığı olan herşeyin yaşandığı ve tekrarlandığı bi boyuttayız :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 saeros haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yaratıcı çok rerörö bence aptal gibi niye uğraşıyoruz biz burda diferansiyel geometriymiş teğet uzayıymış koteğet uzayıymış? cidden yani bunların cevabını bilen biri çıksın anlatsın bize artık yeter (yaratıcıya dedim bunu) başvuru dönemindeki mesleki bunalım fazından geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 allah bilir onun için 1=1 kadar basittir bütün bunlar hey allam ya. bize de o aklın yüzde birini verse sanki ne olcak. çok fazla matematik var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 binlerce matematik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 75 milyon cesit matematik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 matematik var matematik var abi biz nerden bilelim hangisi dogru bari onu soylesin of yetti bilmedigim bir konu ismi gordukce gozum segirmeye basliyor ve gozum cok segiriyor anladiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 topu topu 10 rakam var. kaç işlem yapılabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://qgm.au.dk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 topici fede kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 fede said: topu topu 10 rakam var. kaç işlem yapılabilir ki 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 doğru cevap 4 toplama çıkarma çarpma bölme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ardeth said: http://qgm.au.dk/ sitenin adrsinden hayır yok! ben ardeth'in bu işi çözeceğine inanıyorum yine de.. hadi lan aslansın kaplansın olm! git kır o kitabın kafasını! defteri dişle! schrödinger'in kedisinin gözü ardeth schrödinger'in kedisinin gözü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bana sadece toplamayi verin size her islemi yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar