Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neye inanıyorsunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jeofizik okuyorum. Standart mühendislik matematiği aldım.

Tek seçim dememişim zaten, tek seçeneklerin serisi demişim. Alternatiflerimizin varlığının ve sayısının konuyla alakası yok, dediğim de o zaten. Her durum için sadece tek bir seçenek seçebilirim ve seriyi, dolayısıyla hayatımı şekillendiren de her bir "tek seçim" dir.
Mesaj tarihi:
eee..

alternatiflerin varlığının ve sayısının konuyla çok evet çok alakası var. hatta kimisinin senin dışında geliştiğinde sonuçlarını görmenin ya da görmemenin dahi çok alakası var.

sıkıntı da bu zaten
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

boşuna tartışmayın allah yok

abi onu tartışsak gene iyi.. bak cevap da kolaymış.

olasılık101 den başlayıp bayesian'a game theory'e giden uzun bir yol var...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

eee..

alternatiflerin varlığının ve sayısının konuyla çok evet çok alakası var. hatta kimisinin senin dışında geliştiğinde sonuçlarını görmenin ya da görmemenin dahi çok alakası var.

sıkıntı da bu zaten

Bağımsız bir karakter gelişimi açısından düşünüyosak evet böyle, ama konu tanrının bizim geleceğimizi bilip bilmemesi.

-ve tanrının bizim geleceğimizi bilip bilmemesinin, alternatiflerimizin varlığı ve sayısıyla hiçbir alakası yok.
Mesaj tarihi:
muhabbeti "bence allah yok çünkü gece gökyüzüne bakınca göremiyorum, siz nasıl inanabiliyosunuz off peasantlar"dan ziyade "oyuncak ayıya inanıyorum çünkü karnına basınca dodi dodi diye ses geliyo" çevresinde tutun lütfen
Mesaj tarihi:
abi hiç birisi değil olay ya. dinle açıklamak istiyosunuz ölümden sonra nolucak bana korkunuzu ama din ve inançlarla alakası yok.

önce neyin parçası olduğunu farketmelisin. varolma olasılığı olan herşeyin yaşandığı ve tekrarlandığı bi boyuttayız :|
Mesaj tarihi:
yaratıcı çok rerörö bence

aptal gibi niye uğraşıyoruz biz burda diferansiyel geometriymiş teğet uzayıymış koteğet uzayıymış?

cidden yani bunların cevabını bilen biri çıksın anlatsın bize artık yeter (yaratıcıya dedim bunu)

başvuru dönemindeki mesleki bunalım fazından geçiyorum
Mesaj tarihi:
matematik var matematik var abi biz nerden bilelim hangisi dogru bari onu soylesin of yetti bilmedigim bir konu ismi gordukce gozum segirmeye basliyor ve gozum cok segiriyor anladiniz siz
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

http://qgm.au.dk/

sitenin adrsinden hayır yok!

ben ardeth'in bu işi çözeceğine inanıyorum yine de..

hadi lan aslansın kaplansın olm!

git kır o kitabın kafasını! defteri dişle!

schrödinger'in kedisinin gözü ardeth schrödinger'in kedisinin gözü!
  • Yeni Oluştur...