Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ama çok güzel oluyor lan neden böyle
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 buradaki ki ayrı mı yazılıyo bilmiyorum ben
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ben pilavı yoğurt ile karıştırıp yiyorum ama bunu da denerim sonra. Tereyağlı pilav mı, zeytinyağlı pilav mı diyorsun ama?
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 salatanın o kalan son suyunu üstüne dökücen bide pirinçlerin
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 GERGE said: Ben pilavı yoğurt ile karıştırıp yiyorum ama bunu da denerim sonra. Tereyağlı pilav mı, zeytinyağlı pilav mı diyorsun ama? zeytinyağlı pilav nası oluyo
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 pilav-yoğurt-salata-tonbalığı karıştırıp yemek en iyisidir soğuk soğuk.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fede said: buradaki ki ayrı mı yazılıyo bilmiyorum ben ayrı yazılıyor. ayrıca salata + pilav güzel ikili, neden bilmem.
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Llama said: salatanın o kalan son suyunu üstüne dökücen bide pirinçlerin içinde kalmış salata parçaları ve özellikle bırakılmış bol soğan olacak. hıyar olmasa da olur. bi garip oluyor tadı sıcak pilava girince.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hıyar zaten çok gereksiz bişey. salata malzemesi yetersiz kalırsa çoğaltmak için koyuyorum sadece.
Trias Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gayet mantıklı , ben hep öyle yerim. az da nar ekşisi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fede said: GERGE said: Ben pilavı yoğurt ile karıştırıp yiyorum ama bunu da denerim sonra. Tereyağlı pilav mı, zeytinyağlı pilav mı diyorsun ama? zeytinyağlı pilav nası oluyo Tereyagi yerine zeytinyagi koyuyorsun iste, yapiminda baska bir fark yok. bir dene, guzel oluyor
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi zeytinyağlı o demek değil. sebzeli yemekleri etsiz yaptığın zaman zeytinyağlı deniyo
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hatta ingilizcesi rice salad, yani gerçek bu evt. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080516004133/recipes/images/9/9a/Ricesalad300.jpg
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nohutlu pilav + küp domates ile başladı herşey mmffss seyyar pilavcı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fede said: abi zeytinyağlı o demek değil. sebzeli yemekleri etsiz yaptığın zaman zeytinyağlı deniyo Güldürdün beni :) Ayçiçek yağı kullanırsak ne diyoruz?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bu tarz yiyenlere bok bogaz deriz biz Yemeden içmeden anlamaz Tadların farklılıgından zevkten zerre haz etmez Tuzu ekşiyi acıyı bas sonra işkembe dolana kadar ye.got gobek yanında bonus.kalitesizlik abidesi.
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 asıl pilavın üstüne ketçap çok saçma, ama çok güzel.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Fistan said: bu tarz yiyenlere bok bogaz deriz biz Yemeden içmeden anlamaz Tadların farklılıgından zevkten zerre haz etmez Tuzu ekşiyi acıyı bas sonra işkembe dolana kadar ye.got gobek yanında bonus.kalitesizlik abidesi. sizin evde her gün gurme onaylı aşcı elinden çıkma yemek mi çıkıyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesele bu gün haşlanmış patlıcan + haşlanmış tavuk + tereyağlı pilav + karabiber ve tuz karıştırıp yedim. Çok da hoş oldu.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Chemical said: Fistan said: bu tarz yiyenlere bok bogaz deriz biz Yemeden içmeden anlamaz Tadların farklılıgından zevkten zerre haz etmez Tuzu ekşiyi acıyı bas sonra işkembe dolana kadar ye.got gobek yanında bonus.kalitesizlik abidesi. sizin evde her gün gurme onaylı aşcı elinden çıkma yemek mi çıkıyor He ya Dalaman hilton ın executive sefini bizim dukkana transfer ettik O yapıyor biz yiyoruz
Öne çıkan mesajlar