Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pilavın üstüne sirkesiyle ekşi salatayı koymak çok saçma değil mi


Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben pilavı yoğurt ile karıştırıp yiyorum ama bunu da denerim sonra. Tereyağlı pilav mı, zeytinyağlı pilav mı diyorsun ama?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ben pilavı yoğurt ile karıştırıp yiyorum ama bunu da denerim sonra. Tereyağlı pilav mı, zeytinyağlı pilav mı diyorsun ama?


zeytinyağlı pilav nası oluyo
Mesaj tarihi:
Llama said:

salatanın o kalan son suyunu üstüne dökücen bide pirinçlerin


içinde kalmış salata parçaları ve özellikle bırakılmış bol soğan olacak. hıyar olmasa da olur. bi garip oluyor tadı sıcak pilava girince.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
fede said:

GERGE said:

Ben pilavı yoğurt ile karıştırıp yiyorum ama bunu da denerim sonra. Tereyağlı pilav mı, zeytinyağlı pilav mı diyorsun ama?


zeytinyağlı pilav nası oluyo


Tereyagi yerine zeytinyagi koyuyorsun iste, yapiminda baska bir fark yok. bir dene, guzel oluyor
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
fede said:

abi zeytinyağlı o demek değil. sebzeli yemekleri etsiz yaptığın zaman zeytinyağlı deniyo


Güldürdün beni :) Ayçiçek yağı kullanırsak ne diyoruz?
Mesaj tarihi:
bu tarz yiyenlere bok bogaz deriz biz
Yemeden içmeden anlamaz
Tadların farklılıgından zevkten zerre haz etmez
Tuzu ekşiyi acıyı bas sonra işkembe dolana kadar ye.got gobek yanında bonus.kalitesizlik abidesi.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bu tarz yiyenlere bok bogaz deriz biz
Yemeden içmeden anlamaz
Tadların farklılıgından zevkten zerre haz etmez
Tuzu ekşiyi acıyı bas sonra işkembe dolana kadar ye.got gobek yanında bonus.kalitesizlik abidesi.


sizin evde her gün gurme onaylı aşcı elinden çıkma yemek mi çıkıyor
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mesele bu gün haşlanmış patlıcan + haşlanmış tavuk + tereyağlı pilav + karabiber ve tuz karıştırıp yedim. Çok da hoş oldu.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Fistan said:

bu tarz yiyenlere bok bogaz deriz biz
Yemeden içmeden anlamaz
Tadların farklılıgından zevkten zerre haz etmez
Tuzu ekşiyi acıyı bas sonra işkembe dolana kadar ye.got gobek yanında bonus.kalitesizlik abidesi.


sizin evde her gün gurme onaylı aşcı elinden çıkma yemek mi çıkıyor

He ya
Dalaman hilton ın executive sefini bizim dukkana transfer ettik
O yapıyor biz yiyoruz
×
×
  • Yeni Oluştur...