sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Yarın gidiyorum ama İzmir'imi çok özleyeceğim sanrım, bir de annemi... başlık trolle açıktır gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 askere ne zaman gidiyon yiğenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nereye gidiyosun hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Londra'ya dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 o ye fish&chips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hayırlı olsun, gitmeden 3-5 izmirli toplanıp 2 tek atarız düşüncem vardı artık tatillere kısmetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 brighton'a da git.hazır oralardayken o meşhur brighton sahilin de oturup bi bira iç . arkadan gelen amatör grupların yaptığı müzik-gitar sesleri ofss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ingiliz bayanlarla seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dylanN said: brighton'a da git.hazır oralardayken o meşhur brighton sahilin de oturup bi bira iç . arkadan gelen amatör grupların yaptığı müzik-gitar sesleri ofss sipeysin amatör grupla işi olmaz. müzik baabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bi de biri şuraya gidiyorum diyince, şunu şunu da yap diyip orada bulunduğunu belirtil cümle sarfiyatları çok hafriyata şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Gülü gülü git keldaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gel seni de götüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kellere hakkettikleri değeri veriyorlarmış orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nomsaR said: bi de biri şuraya gidiyorum diyince, şunu şunu da yap diyip orada bulunduğunu belirtil cümle sarfiyatları çok hafriyata şayan. hafriyata şayan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 veda başlığımda aptallık yapmazsanız sevinirim arkadaşlar (dilan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 arkadaşım adam gibi yazmısım oraya surası guzel sudur budur. her dediğime bi kulp takan rosmanmıdır nomsarmıdır ne karın ağrısıysa. adam gibi postlar atmıyor ki kendisi.hayret bişeysiniz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 öptüm. gelcen mi hon a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Sen de bi adamın ilgisini çekicem diye ne maymunluk yaptın arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sonra forumda niye kız yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 iyi yolculuklar sheker. güzel olur umarim senin icin hersey. degisiklik güzeldir en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sipeyskeyk said: Yarın gidiyorum ama İzmir'imi çok özleyeceğim sanrım, bir de annemi... başlık trolle açıktır gogo KApalı deyince gelmiyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Sparkcaster said: uza sen uza dicem de yeteri kadar uzamışsın ya :( bir de sadece boy olarak olmasaydı keşke eeheheh hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 xunn said: sipeyskeyk said: Yarın gidiyorum ama İzmir'imi çok özleyeceğim sanrım, bir de annemi... başlık trolle açıktır gogo KApalı deyince gelmiyoruz çünkü. açık deyince, abi açık dedim ben önceden o yüzden kızmıyorum modu oluyor. BEYLER ÇOK CİDDİ LÜTFEN TROLLEMEYİN desek trolleyene tepki göstermek zorundayız konsept olarak. paticik budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 forumdan bi kel daha eksildi, xunn, çakbeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar