jacabo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 beraber duş alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 nesim kimsin bir tanıt kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bilen biliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tim direk al beni listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 beni aaalll, al beniii, gurban olduuuuum al beniiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 şükrü sen niye taktın lan bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 slotu doldurdum arkadaşlar 2 kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sana niye takim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dikkat et kendine bu aralar!!! bu bir tehdittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Biraz daha açabilir misin iş yükünü? Dersler çok vaktimi alıyor, birlikte yürütebilebilir miyim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 di said: Ellerimle yaparim arada sana. Kendime hazirlarken aradan cikariveririm seni de. künefe yaparım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aquila said: evine mi gelicez? Yok Sukrucum. Yazmistim onu biraz yukarda; di said: Is tipi serbest oldugu icin de kisinin zirt pirt gelmesini beklemiyorum. Bir araya gelmemiz gerekmedigi surece evinde oturur, ekstra masrafi olmaz. Haliyle yol yok, yemek yok. Isin kendisi sanal oldugu surece is iliskisi de sanal olabilir kafasindayim daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hoccemama said: nesim kimsin bir tanıt kendini Front-end ve back-end konusunda bilgisi ve deneyimi yerine oturmus bir web developer'im. Platform olarak LAMP ( Linux + Apache + PHP + MySQL ) kullaniyorum. Ek olaraktan uzman sayilmasam da linux sys-admin olarak ikinci bir meslege sahibim. Merak edilen baska seyler varsa yine anlatabilirim. Benim acimdan bir sakinca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Deacon said: Biraz daha açabilir misin iş yükünü? Dersler çok vaktimi alıyor, birlikte yürütebilebilir miyim diye düşünüyorum. Aslini istersen ben bir, bilemedin iki kisi gelir, sonuc olarak en fazla iki kisiyle calisiriz diyordum ama bekledigimden fazla kisi ilgilendi. Haliyle nasil yapmali bilmiyorum bu sistem bir sekilde oturursa ben cevremden toparlayabildigim kadar is toparlarim, isteyen istedigi isi alir. Haliyle hepimizin isi olur. Tek arzum istegim is verenlere karsi yalanci cikmamak, zor durumda kalmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 valla sen benim becerileri az cok biliyosun iste. para kazanma amacım yok. tamamen yeni seyler ogrenme ve portfolyo gelistirme amaclı girisicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kısacası di iş veren olarak kendi şirketinde ufak büyümeler düşünüyor ama olay sanal olduğu için bizim turizmdeki gibi 50 gün gel çalış muhabbeti yok. kısa bir süreliğine ufak işleri halledecek personel lazım, onuda stajyer hesabı halletmek istiyorsun, gayet iyi bir teklifmiş bence çemkirenleri anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 anlamadım ki hangi şirkette çalışılacakmış ? kısaca demişsin iyice karışmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Şirket yok, di sana iş getirecek sen oturup evinde yapacaksın. takıldığın yerlerde de di yardımcı olacak böylece hem iş yürüyecek hem sen birşeyler öğreneceksin, arada da di yaptığın işten birşeyler atacak cebinize. Bütün olay bundan ibaret taktınız bir "staj" kelimesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yok adamın yazdığı metin de çok açıklayıcı hani.. lol.. bu konularda bilgim olsa kafadan dalardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 di'ye pislik atiyim dedim: di iş alcak ve vercek bunu stajere. stajer yapcak. di parasını yicek. ^_^ Olay aslında stajdan öte bişi. Bilgisayar müh'den mezun olup hiçbişiy bilmeyen adamlar tanıdım ben. Bi çıkıyolar piyasaya sap gibi sırıtıyolar tabi ortamda hiç bişi bilmeden. Hoş gerçi di bile almaz yanına böle hiçbişi bilmeyen adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 nasıl olsa ortada şirket yok,gidilecek yer yok,istanbul dışından kabul eder misin :D ben talibim,amacım da iş öğrenmek zaten,para da çok gözüm yok ama olsa da fena olmaz hani ara sıra :D bir de bir arkadaşın dediği gibi,okulu olan bir insan sana ne kadar yardımcı olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 valla okuyo olsam, düşünmem uğraşırdım bununla, kolay kolay bu seviyede sorumluluk verilmez insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Doğru diyorsun da, dersler çok büyük yük işte. Tam sınavların olduğu bir zamanda iş geldiğinde çok zorda kalıcaksın. Hem kendin mahçup olacaksın, hem de di'yi mahçup duruma düşürüceksin. O yüzden insan düşünüor acaba? diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Valla dilime dusenin vay haline. =) Ben soyle bir sistem dusunuyorum esasen; Gelistirmeye calistigim framework'u biraz daha adam edip birlikte calisacagim kisilere acarim. Boylelikle bir projeye baslarken "nasil olmali? nasil yapmali?" sorularinin buyuk bir cogunlugundan kurtulurlar. Tek yapmalari gereken yeni moduller/sayfalar ekleyerek kendi kodlarini yazmak olur. Framework deyince oyle gozunuz de korkmasin, henuz kutuphaneleri yazilmamis, MVC -daha cok VC gerci- tadinda bir yapidan bahsediyorum. Haliyle oturup ogrenecek pek az seyi var. Ben toparlayabildigim projeleri calismak isteyen arkadaslara sunacagim, outsource etmek istedigim kisimlari yazacagim, isteyenler istedigi kisimlari alacak, sure konusacagiz, ise girisip bitirecegiz, musteriden parayi alinca da makul sekilde paylasacagiz. Arzum, istegim bu sekilde. Bu arada ben universite zamaninda derslerim ile isimi cok iyi yurutemedim birlikte. Bir kac ise birden bolunup hepsini idare edebilmek gercekten yetenek ve saglam irade istiyor. O yuzden bir dusunup tasinin ise girismeden sonra. Istediginiz sadece yol gosterilmesi ise onu zaten forum'da da konuyla ilgili keyword'leri vererek yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar