Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9253 Şınav

heso

Öne çıkan mesajlar

said:
DoGMeaT, 21 Ağustos 2004 09:02 tarihinde demiş ki:
çocuk deliyimş ama, yasaklamışlar anne babası,gizli gizli çekmeye başlamış.

:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Sosyal ağlarda paylaş

mhuauhan nediyon olm çocuk daha 9 yaşında lan zauhzuahuhza lol koptum iptal.....
Edit:İmla hatası
[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 21 Ağustos 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi akli dengesizlik yalnız... 9 yaşındaki bir çocukta bu kadar azim olamaz... Belki de sizin dediğiniz gibi azim değil, gaza getirici bir unsur vardır şınav çekerken düşündüğü :) Ciddi bozuk çünkü çucuk... Bi de haberlere yazmışlar yüzsüz gibi: 5dk. ara verdi, annesini aradı![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o cocuk sinavi nasi cekti bilmiyorum da gecen bir kanalda izlemistim adam 55 yasinda mi ne iste kendi yas grubunda rekor kiriyo iste 1dk bilmem kac yuz sinav fakat herif sadece kafayi salliyodu onu nasi sinav sayiyolar cozemedim bi de adami gaza getiriyo spikerler. "oo supersin devam hadi o yeeah" calla o cocuk da oyle cekmistir buyuk ihtimalle.[signature][hline]I see dumb people...
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...