xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Tavsiye edilen donanım: * İşlemci: Quad Core 2,8 GHz * RAM:: 2 GB (Windows XP) veya 3 GB (Windows Vista/7) * Direct-X Version: Direct-X 9.0c * Ekran kartı: nVidia 8800 GT * Sabit Disk: 7GB derler.. ben de ise.. intel core i5 430M 3GB Ram ATI HD 5650 1GB yetmiyor mu yani ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ati olmıyan bi ekran kartı gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 o yüzden mi yoksa başka bir durumda var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 evet saboteurun atiye bi gıcıklığı vardı ama sonradan fixlediler sanırım. forumlarına bir göz at ya da google'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bi tane dandik patch yayınladılar 3-5 kişinin dışında kimsenin bi işine yaramadı. çok zorlama bence. bozuk bildiğin oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hd4850 ile sorunsuz oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bi orijinal yama çıkmış ama sanırım benim ekran kartı yalan oldu bu durumda. :S pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hacı topic açacağına kurup oyunu deneyeydin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 S-H said: hd4850 ile sorunsuz oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ya berbat bi oyun çalışsa nolacak vaktine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ne alakası var oyun gayet güzel. xboxda oynadığım kadarıyla baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben acer de oynamıştım nvidia sağ olsun. tekrardan oynamak istedim ama sağ olsun ATI :/ HD 5650 var ama bulamadım buna göre bir yama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 suç atinin değil oyunu yapanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 doğru evet yanlış dedim ben onu. nese ama bi yol daha varmış onu denedim oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar