Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 veli kızlarını ilkokula türbanla sokmak istedi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

zorunlu eğitim 13 yıla çıkacak, liseliler 18 yaşından büyük oluyor diye serbest bıraktıracaklar. sonra 18 yıl yapacaklar, ilköğretimler de 18 yaşında olabilecek ilköğretimde de serbest bıraktıracaklar. sonra zorunlu öğretimi tekrar 8 seneye düşürecekler ama bu haklar kalacak. alın size türban çözümü.
Sosyal ağlarda paylaş

direk serbest biraksinlar, marjinallestirmezler moral faggotry malzemesi yapmazlarsa ilkokula turbanla giren o cocuklar zaten ailesinden kurtulduktan sonra bir daha zaten turban takmaz okulda diger cocuklardan aldikalri muameleden sonra

bir kimlikve sisteme isyan meselesi haline geldigi surece hep kaybedilmeye mahkum bir mucadele bu

o kadar rahat bir skeilde kontra atak ile yen ibir safhaya sokulurki bu, turkiyede hickimsenin kafasi calismiyor ama (o yuzden bi zama nben bu ulkei ele gecirince sasmayin hic adfadsf)

bugun burdan 10 tanenis jedi dinindeyim ben diyip jedi kostumu ile okula girmeye kalksa, birinizi kapidan cevirseler ve diretseniz akp nin dusunce ozgurlugu ile imtihani olur

bugun surdan 5 taneniz che veya stalin uniformasi ile girmeye kalksaniz ve biriniz kapidan cevrilse uluslararasi bir mesele olur

bugun surdan 5 taneniz adolf uniformasi ile girmeye calissa ve kapidan biriniz cevrilse global bir skandal cikar, insanloigin dusunce ozgurlugu ile imtihani olur

sen yanmassan ben yanmassam nasil cikar karanliklar aydinliga demsi sair, turbanlilar yanmayi sectiler ideolojileri icin, okullardan atildilar ama direndiler

karsit gorsute inandigi seyler icin bazi seyleri riske atip yeni acilimlar, yeni taaruzlar gerceklestirmedigi surece yasakcilikla statuko ile daima kaybedilmeye mahkum bir mucadeledir bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...