Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sorunum şu. evde 1 pc ve 3 laptop var. ana problem abimin kullanımı. 7/24 download yaptığı için internet geri kalan bireylere haram gibi birşey haline geldi. PC'yi ben kullanıyorum ve modem pc'ye kabloyla bağlı. bir program var mıdır bu interneti laptoptan wireless ile kullanan diğer bireyleri kısıtlayabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 modemin QoS desteği varsa her macin ne kadar bandwith kullanabileceğini sınırlandırabilirsin. modemin markası modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abin ağzını kırmasın sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi guzelce konussana abinle, boyle boyle downloadlar yuzunden benim netim aksiyor, biraz kissan veya geceleri dl yapsan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bence burdaki abi mecazi anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Fistan said: abin ağzını kırmasın sonra? hayatın gerçeklerini bu kadar net söylemek zorunda mısın Fistanboy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Fistan said: abin ağzını kırmasın sonra? ağzımı kırabileceği yaşı çoktan geçtim. senko said: abi guzelce konussana abinle, boyle boyle downloadlar yuzunden benim netim aksiyor, biraz kissan veya geceleri dl yapsan diye. kaç kere yaptım bi bilsen. benim netim onun ilgi alanına girmiyor malesef. ayrıca çaktırmadan netlimiter falan kuramam. kendisi donanımdan vs. baya baya anlayan biri, yani öyle pembe notebookundan msne giren abla, pc'sinden yardıran kardeş modu yok. neyse artık geçici çözümlerle idare edecez yapacak bişey yok. şifre de koymuş laptopa uyuduğunda kapatamayayım diye. halbuki fn+f tuşlarından birisi wireless'ı kapatıyor. sanırım henüz ondan haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o senin abin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yapacak bişi yok diye bişi yok, modem konfigürasyonu senin elindeyse güç sende demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 peki abin o kadar anlıyosa ve saf değilse her zamanki dl hızı azalınca çakmaz mı durumu? torrent falansa çakmaz belki. modem marka model nedir? bir de modemin kurulumu falan abin yaptıysa arayüz şifresini de o girmiştir falan, ayarlara giremeyebilirsin. wireless antenini gevşeterek gerilla taktikleriyle başla.. olmazsa elektrik gitti geldi anında modemi hakiki resetle, (uzun bas fabrika ayarına dönsün) ondan sonra wireless kurulumu yapana kadar rahatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Kendi internetinide bloke etmiş olmuyomu bu yontemlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 qos yoksa da mac filter vardır. sıkılınca çekersin abinin fişini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 modem castlenet cbw500. modemin arayüzüne girebiliyorum, şifre falan dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 modem uzerinden belli portlardaki baglanti sayisini kisitla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Xenocide said: Fistan said: abin ağzını kırmasın sonra? ağzımı kırabileceği yaşı çoktan geçtim. senko said: abi guzelce konussana abinle, boyle boyle downloadlar yuzunden benim netim aksiyor, biraz kissan veya geceleri dl yapsan diye. kaç kere yaptım bi bilsen. benim netim onun ilgi alanına girmiyor malesef. ayrıca çaktırmadan netlimiter falan kuramam. kendisi donanımdan vs. baya baya anlayan biri, yani öyle pembe notebookundan msne giren abla, pc'sinden yardıran kardeş modu yok. neyse artık geçici çözümlerle idare edecez yapacak bişey yok. şifre de koymuş laptopa uyuduğunda kapatamayayım diye. halbuki fn+f tuşlarından birisi wireless'ı kapatıyor. sanırım henüz ondan haberi yok. abi her yaşta döver yok öle dava 50 yaşındada olsa döver evelallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gazozuna ilaç atıp sonrasında ethernet kablosuyla bağlı şekilde geceleyin kapının önüne koyarak bu sorundan kurtulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Norak said: gazozuna ilaç atıp sonrasında.... tavsiyeyi tam anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 buyuyunce gecer bunlar, 2 tane net alirsiniz, bu asamadan her abi-kardes girer ve cikar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 torrent seedingin ver gozune hayatından ve internetten soğusun sonra rahat rahat kullanırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 draedan said: buyuyunce gecer bunlar, 2 tane net alirsiniz, bu asamadan her abi-kardes girer ve cikar :D vallahi o 27 yaşında ben 21 yaşındayım daha ne kadar büyümek gerek bilemiyorum asd. çıksın gitsin lan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 senko said: abi guzelce konussana abinle, boyle boyle downloadlar yuzunden benim netim aksiyor, biraz kissan veya geceleri dl yapsan diye. social engineering diyosun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Diger bilgisayarlardan da torrent ile download'a aban. bakalim hosuna gidicek mi abinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 27 yasinda abinin evde ne isi var lan. En iyisi evden yollamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 1.) google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 rus çağır eve, odasına postala. kıza söyle, o sırada önceden hazırladığın ve trojan soktuğun flaş diski laptopa soksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar